Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar hamile dostum var plesantadan örnek alındı sonuçlar down sendromu olacak demişler çok kötü durumda onun için ya Şafii başlatabilirmiyiz Gülay Bozdoğan İsmi 🥹❤️
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah canım benim Ssevincli Ssevincli açabilir misin canım

Geçmiş olsun bu merak etme sagdikca gün geçtikçe çoğalacak.baslangic için iyi merak etme
Bol su her fırsatta dinlenip uyku yeme içmeden daha çok süt yapıyor l.Kisa zamanda kavusman dileğiyle 🤲

O dönemde normal canım şuan o sütün damlası bile çok kıymetli. Sen az çok deme 2 saat arayla sağım yap her çıkanı ayrı süt poşetine koy üzerine saat ve, tarih yaz. Hemşireler ona göre veriyor
Bende bestlak kullandım. Bol su iç 3 litre falan olsun.
Protein ağırlıklı beslen. Dut kompostosu yapabilirsiniz. Bide kimyon çayı da güzel artırıyor sabah akşam iç.
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

Kızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği için 😔 bestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
Canım dinlen. Uykunu al.
Yarma kaynatıp ayranlı çorba ya da aşure gibi yapabilirsin.
Bugur çorbası yapabilirsin.
Dut kaynatabilirsin.
Lactamil süt güçlendirici içmiştim.
Ve önemlisi su. Elinin altında olsun.

Ama öncelik dinlenme...
Dinlen ki eve geldiğinde miss kokulu la ilgilendmeye gücün olsun. 🧿🧿

Canım dinlen. Uykunu al.
Yarma kaynatıp ayranlı çorba ya da aşure gibi yapabilirsin.
Bugur çorbası yapabilirsin.
Dut kaynatabilirsin.
Lactamil süt güçlendirici içmiştim.
Ve önemlisi su. Elinin altında olsun.

Ama öncelik dinlenme...
Dinlen ki eve geldiğinde miss kokulu la ilgilendmeye gücün olsun. 🧿🧿
Sağol canım

Bide bebişi kabız olan kızlar sizin su içme durumununuz nasıl
Bebişin kabız mı olmuş
Kayısı kuru incir ye bol su iç
Rahatlat canım zeytinyağı baş tacı biliyorsun ama belli süre sonra etki etmiyor
Bebişine su veriyormusun?

Bebişin kabız mı olmuş
Kayısı kuru incir ye bol su iç
Rahatlat canım zeytinyağı baş tacı biliyorsun ama belli süre sonra etki etmiyor
Bebişine su veriyormusun?
He yok canım benimki olmadı topikte kızların bebişi olmuştu da onlara dedim 😍 ama tavsiyelerin için teşekkür ederiz kızlar dikkat eder🤩😍

Aminnn kurbisimmm aminnn Rabbim hepimizin evladına sağlık nasip etsinn sevinclimm canım ben bilemedim bilsem açardım sen yardım edebilir misin🥹❤️
Sevinçlim daha iyi yapıyor canım onu. Hem dua gruplarından tanıdıkları da oluyor topik açılsın yine arkadaşları çağırırz yardım ederiz inşallah

Dellendi bu cadı yine
Evi süpürdü sildim babasını mafetti.
Karnı tok gazı yok.
En sonunda dedim gir duşa al kucağına.
Sıcakta hava.
Çocuk o anı bekliyormuş.
Bı sessizlesti bı durgunlasti.
Tabi arada rahatça da işediii 😂😂
Bende güzelce sabunladım duruladım.
Şimdi emdi miss gibi uyuyoo 🥰🥰🥰

Kızlar geldik doktordan güzel kilo almış dedi kusması çok emmesi neden iki saat olmadan verme her agladinda dedi yoksa kurabiyenin dediği gibi gazı oldigu için emmek isticek emdiği için daha çok gazı olcak dedi bunda sonra 4 ay gaz skinti olan döneme girdik dedi aynı saatlerde olur o zaman yüz üstü kolunda evi gezdirceksin dedi ahh bide ben büyük hata nasi yaptım sağlık ocağı iki d vitamini yazmış ben ikisi farklı ilaç sandım solemedi ki kağıda da öyle yazmadı ikisinide verdik cocuma 🥺 hemen bırak dedi haliylen.bide gaz içinde benim aldigim ilaci Gio olanı hergun kullan düzenli simplex onu vermişti sağlık ocağı hayır o daha kimyasal dedi deneyelim bu nu bu ay dedi.bide kaka için bı kaç kere yeşil yaptı dedik çok normal senin yediginle alakalı .su verebilirsin emdikten sonra iki kaşık.birde artık şekeri düşmez gece uyandırma bı kere istersen ben çok zor uyandiriorum dedim üç saat hatta 4 bile olur dedi o acıkınca susmaz zaten dedi güzel kilo almış dedi dedim bana göre doymuo gibi her agladinda meme verirsen kulaklarından bile gelir ben burnundan da kusuo dedim. Baya iyi geldi doktor bulamamıştım doktor şükür iyi çıktı 🤗 bı dahaki ay gelmeden kalça ve göz muayenesi ni olun dedi gittifimzide özel asi olcaz ikinci ayda

Kızlar hamile dostum var plesantadan örnek alındı sonuçlar down sendromu olacak demişler çok kötü durumda onun için ya Şafii başlatabilirmiyiz Gülay Bozdoğan İsmi 🥹❤️
Rabbim şifa versin inşallah Rabbimden başkası bilemez öyle söylenip sağlıklı doğum yapan çok insan var dua edicem arkadaşın için canım

Kızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği için 😔 bestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
Geçmiş olsun canım bir kere daha yazmıştın orda söylemiştim sana benim bebeğimde erken doğumdan dolayı 20 gün yoğun bakımda kaldı evet çok zor bir süreçti ama ben onun için sütüm gitmesin diye güçlü olmaya moralimi yüksek tutmaya çalıştım bol bol dinlen su iç en az 3 litre dereotu ye kuru dut üzümden komposto yap çok güzel arttırıyor helva hurma kalitesi için havuc ye ve stres yapma sen iyi olki evladın gelince ona iyi bakasın gün geçtikçe daha da artacak sütün eger dolapta saklayacak kadar varsa mutlaka stok yap çok lazım oluyor gününün saatini yaz ve her sağdığını ayrı poşetle inşallah tez vakitte kavusursunuz

X