Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah çabucak düzelir canım gaza damla falan çözüm değil belli bir ayı beklicez mecbur benimki de bir ara akşamları çok ağlıyordu zorla uyutuyordum belli bir dönemleri var onu geçirdikten sonra düzeliyorlar canım ama sonra başka bisey çıkıyor atakları bitmiyor yani bende ayakta sallamam demiştim ama mecbur alıştı uyumuyor yoksa Rabbim sağlık versin yavrularimiza bu dönemlerde geçecek inşallah

Ben de sizinkini tebrik ederim.
O kadar güzel anlatmışsınız ki ne kadar teşekkür etsem az insallah, saglikla buyutebilirim ben de.

Ben de sizinkini tebrik ederim.
O kadar güzel anlatmışsınız ki ne kadar teşekkür etsem az insallah, saglikla buyutebilirim ben de.
Teşekkür ederim
Rica ederim her zaman sormak istediklerinde yardımcı olurum.
Allahın izniyle büyüteceksin senin de güçlü olman gerekiyor her geçen gün bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşün diğer türlü şu kadar oldu küvözde ile zaman hiç geçmiyor seni çok iyi anlıyorum zor ama sağlıklı olsun orda olsun
Kaç kilo doğdu

40 ı gelmiş kuzumun...
40ından sonra gitsin tüm huzursuzluklar, huzurlu saglikli güzelce emip uyuyan bebiş olsun inşallah

İnşallah canım akşamları rezene veriyorum bide bugünlük fitil verdim rahat uyusun diye rezene ne kadar veriyorsunuz
40 ı gelmiş kuzumun...
40ından sonra gitsin tüm huzursuzluklar, huzurlu saglikli güzelce emip uyuyan bebiş olsun inşallah
İnşallah canım

Kızlar bide zinco bitkisel damlayı kullanan varmı iyi geliyormuş bebeklere ben kızıma akşmları biraz rezene verince kız rahatlıyor kendini sıkmadan uyuyor sabah akşam az az rezene mi versem yoksa zincoyu mu alsam sizce

Fazla değilse sorun değildir Kusma genelde olur zaten de bizde de vardı takmiyordum ama çoğalınca sorun ettik
Bizim çok fazla dedim direk fazla beslenmeden dedi ki o ana kadar sormak istediğiniz herşeyi kendi soledi iyi bı doktora benzio şüpheci de davranio dünde anladım saat 6 ya kadar sık beslemedim sonra kolik sancilari başladı sanırım aynı saatte oluo çünkü mecbur verdim verincede yine yoğun kustu kuzum bakalım sana ne dicekler ama muhtemelen oyledir

Sagolasin insallah
1600 dogdu, ama veriyorlarmis bir kismini, sonra geri almaya basliyorlarmis.

Sagolasin insallah
1600 dogdu, ama veriyorlarmis bir kismini, sonra geri almaya basliyorlarmis.
Aynen veriyorlar ve hemen alıyorlar benimkide 1500 doğdu sen sütüne odaklan hep iyi düşün olurmu Allahın izniyle kavuşacaksınız ve bir daha hiç ayrılmayacaksınız annesi

Bizde yürüyüş yaptık yavaş yavaş alışıyoruz dışarıya inşallah ben market turu bile yaptım baba oğul dışarda bekledi beni o bile iyi geldi
İyi yapmışsıniz kuzum geçen hafta çok uslu diye hadi dedik avm ye gidelim yine bir ağla bı yaygara susmadı geldi şimdi evde miss uyudu evini aramış cocum

Bizde dün akşam bu saatlerde parka yürüyüşe gittik maşallah durdu uyudu öyle olunca eşim yemeği dışarıda yiyelim dedi tam yemekler geldi benimki başladı biraz eşim biraz ben kucakta tuttuk yine 2 saat izin verdi paşam bize maşallah sübhanallah böyle böyle sevecek dışarıyı ağaçlara binalara öyle bakıyor ki bende hep anlattım avmye cesaretim yok canım bizim buralar çok kalabalık oluyor bize şimdilik parkta yürüyüş yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…