- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.541
Ohh çok şükür..Yaptıkkkkk
Dün onkadae huysuzdu ki en sonunda akşam eşimin göbeğinde uyudu. Tam çay koyduk keyif yapacağız aman Allahım o nasıl.bi kokudur
Ama bize mutluluk verdi o başka.
Yıkayınca uyandı cadı. Emzirdim rahat yattı Allah'tan
Çaylar da buzlu çay oldu o an
Fitile gerek kalmadi
Yok canım benimkiler hayatta süt ile doymazlar. Birde beklemezler o kadar.Sütün varsa emzir hep canım baktın doymuyorlar o zaman mama takviyesi yaparsın
Bizde de oluyor canım ara sıra o. Göğüs ucun çok mu sert oluyor öyle durumda ona dikkat et. Kavraması zor olduğu için sinirlenip tutmuyorlar.Tecrubeli kızlar bebiş bazen aranmasına ragmen memeyi tutmuyor memeyi vermeye çalıştıkça kendini geri atıp ağlıyor bir süre sonra bir şekilde tutuyor sonrasinda sorun yok.bazende çok rahat tutuyor.bu aç olmadigindan mi yoksa meme reddi falan böyle mi başlıyor.
Bende de bazen oluyor canım ben gazdan olduğunu düşünüyorum gazını çıkarınca geriye alıyor memeyiTecrubeli kızlar bebiş bazen aranmasına ragmen memeyi tutmuyor memeyi vermeye çalıştıkça kendini geri atıp ağlıyor bir süre sonra bir şekilde tutuyor sonrasinda sorun yok.bazende çok rahat tutuyor.bu aç olmadigindan mi yoksa meme reddi falan böyle mi başlıyor.
Ya kuzular doğru aynı anda acıkıyorlardırYok canım benimkiler hayatta süt ile doymazlar. Birde beklemezler o kadar.
Aynı anda acıkıyorlar çoğunlukla. 10 dakika emzirmeye bile diğeri feryat figan.
Bizde de oluyor canım ara sıra o. Göğüs ucun çok mu sert oluyor öyle durumda ona dikkat et. Kavraması zor olduğu için sinirlenip tutmuyorlar.
Baktın tutmadı ayağa kalk totosuna hafif vurarak pışpışla o zaman tutuyor benimki sonra oturuyorum
Sağolun kızlar ikisininde deneyeceğim,vallahi zaten sıcak kan ter içinde kalıyoruz ikimizde tutana kadar bazenBende de bazen oluyor canım ben gazdan olduğunu düşünüyorum gazını çıkarınca geriye alıyor memeyi
Sinirli 2022 bebeleri bunlar ne ararsan var bunlarda huyları yaptıkları herseyleri aynıSağolun kızlar ikisininde deneyeceğim,vallahi zaten sıcak kan ter içinde kalıyoruz ikimizde tutana kadar bazengöğüs ucum çok sert değil aslında yani daha memeyi ağzına hiç almayı dahi denemeden yapıyor kafasını vuruyor sinirle memeye ağaçkakan gibi nerden gelmiş bu sinir daha 15 günlük bebeye bilmiyorum
Off sorma sinir inat hepsi varSağolun kızlar ikisininde deneyeceğim,vallahi zaten sıcak kan ter içinde kalıyoruz ikimizde tutana kadar bazengöğüs ucum çok sert değil aslında yani daha memeyi ağzına hiç almayı dahi denemeden yapıyor kafasını vuruyor sinirle memeye ağaçkakan gibi nerden gelmiş bu sinir daha 15 günlük bebeye bilmiyorum
Özel yaptığım hicbisey yok aslında kendiliğinden gitti nasıl oldu bende anlamadımNasıl.verdiniz yaa ben hiç veremedim diğer doğumda hızlı verdim ama bunda 2-3 kilo amca o da bebeğin kendisi çıktı oanlamadım iye böyle oldu
Ya çok tatlısınız napalim şimdi hamiş hamiş hep beraber ağlayalım mi burdaYaa ne güzel yine bir aradayız. İnşaAllah sonuna kadar da beraber gideriz
Darısı acilen bana inşallah hem .de bir şey yapmadanÖzel yaptığım hicbisey yok aslında kendiliğinden gitti nasıl oldu bende anlamadım
Geçmiş olsun bu merak etme sagdikca gün geçtikçe çoğalacak.baslangic için iyi merak etmeKızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği içinbestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
O dönemde normal canım şuan o sütün damlası bile çok kıymetli. Sen az çok deme 2 saat arayla sağım yap her çıkanı ayrı süt poşetine koy üzerine saat ve, tarih yaz. Hemşireler ona göre veriyorKızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği içinbestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu