Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ohh çok şükür..
İnan o mutluluğu çok iyi anlayabiliyorum.
Onlar rahatlayınca içim eriyor resmen bende rahatlıyorum.
Ama yapamayıp ıkınıyor sıkınıyor ya içim gidiyor.
Vayy eşle çay keyfi biz birbirimizi evde göremiyoruz ki

Bizde de oluyor canım ara sıra o. Göğüs ucun çok mu sert oluyor öyle durumda ona dikkat et. Kavraması zor olduğu için sinirlenip tutmuyorlar.
Baktın tutmadı ayağa kalk totosuna hafif vurarak pışpışla o zaman tutuyor benimki sonra oturuyorum

Bende de bazen oluyor canım ben gazdan olduğunu düşünüyorum gazını çıkarınca geriye alıyor memeyi

Yok canım benimkiler hayatta süt ile doymazlar. Birde beklemezler o kadar.
Aynı anda acıkıyorlar çoğunlukla. 10 dakika emzirmeye bile diğeri feryat figan.
Ya kuzular doğru aynı anda acıkıyorlardır ikisinin emzirme dengesini de tutturmak lazım sonra biri az biri çok emdi diye vicdan yapar insan
Bende düşünüyorum tutsaydı eğer ikiz olacaktı oglusum nasıl yapardım acaba bazen tek bile zorluyor

Bende de bazen oluyor canım ben gazdan olduğunu düşünüyorum gazını çıkarınca geriye alıyor memeyi
Sağolun kızlar ikisininde deneyeceğim,vallahi zaten sıcak kan ter içinde kalıyoruz ikimizde tutana kadar bazen göğüs ucum çok sert değil aslında yani daha memeyi ağzına hiç almayı dahi denemeden yapıyor kafasını vuruyor sinirle memeye ağaçkakan gibinerden gelmiş bu sinir daha 15 günlük bebeye bilmiyorum

Sinirli 2022 bebeleri bunlar ne ararsan var bunlarda huyları yaptıkları herseyleri aynı normal geliyor bana artık biz onlara uyacağız yapacak bisey yok

Off sorma sinir inat hepsi var daha bugün eşime dedim bunun iki aylık versiyonu böyleyse ben artık 6. 7. Ayları ve daha ilerisini düşünemiyorum

Bende yatırdım bı yansan dua ediyorum güzel güzel uyusun. Bı yandan da dua ediyorum yapsın nasılsa gece mesaileri eşimde
Gündüz pertim çıkıyor artık. Zaten bı 3.30 da sonra 7 de kalkiyo.

Bu arada pazartesi bizim 40ımız çıkıyo (40gun evde kalmayan biz) yıkarken ki adetleri kısaca yazar mısınız? İnternette tonla şey var. Hepsi kafa karışıklığı

Geçmiş olsun bu merak etme sagdikca gün geçtikçe çoğalacak.baslangic için iyi merak etme
Bol su her fırsatta dinlenip uyku yeme içmeden daha çok süt yapıyor l.Kisa zamanda kavusman dileğiyle

O dönemde normal canım şuan o sütün damlası bile çok kıymetli. Sen az çok deme 2 saat arayla sağım yap her çıkanı ayrı süt poşetine koy üzerine saat ve, tarih yaz. Hemşireler ona göre veriyor
Bende bestlak kullandım. Bol su iç 3 litre falan olsun.
Protein ağırlıklı beslen. Dut kompostosu yapabilirsiniz. Bide kimyon çayı da güzel artırıyor sabah akşam iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…