- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.601
Ben geldim ki gitmişPaniksu nie gitti kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim ki gitmişPaniksu nie gitti kızlar
İnşallah çabucak düzelir canım gaza damla falan çözüm değil belli bir ayı beklicez mecbur benimki de bir ara akşamları çok ağlıyordu zorla uyutuyordum belli bir dönemleri var onu geçirdikten sonra düzeliyorlar canım ama sonra başka bisey çıkıyor atakları bitmiyor yani bende ayakta sallamam demiştim ama mecbur alıştı uyumuyor yoksa Rabbim sağlık versin yavrularimiza bu dönemlerde geçecek inşallahMerhaba kızlar hepinizin yazdıklarınj okuyorum ama kızım durmuyor yazamıyorum hepiminizin bebişleri iyi daha iyi olurlar inşallah benimki çok gazlı bebek bu iki gündür sadece ayakta sallamakla uyuyor tütreşimle yatak siparişi verdim inşallah o biraz kolaylaştırır bu durumu damla hiç bişey fayda etmiyor mama verdiğim için belkide sütde olsa oda gaz yapacaktı arada emziriyorum oda sadece o anlık doyurmuyor. Benim kızımdan önce doğum yapan teyzeleri sizinde böylemiydi. Benimki akşamları çok ağlıyor gümdüzleri fazla uyumuyor. Hiçbişey yapamıyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlar
Ben de sizinkini tebrik ederim.Merhaba öncelikle gözünüz aydın sağlıkla kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
Bende prematüre annesiyim 34+2 de doğum yaptım bebeğim haftasına göre küçük doğdu doğrudan yoğun bakıma aldılar çok şükür sıkıntısı yoktu düşük kiloda diye 20 gün yoğun bakımda kaldı 2180 gram ile taburcu olduk.
Emmesi hemen olmadı tabi sonda ile beslendi belli bir zaman emzik biberon verdiler zamanla refleksi gelişti inşallah sizin bebeginizde çabucak emmeye başlar prematüre bebekler çok güçlü buna emin olun zaten emmeye başlayınca sizi çağırırlar uyum için emiyorsa belli bir kilonun ustundeyse taburcu olur siz stres yapmayın orda iyi bakiliyordur bebeğinize bizim doktorumuz hep derdi onlar bizim için çok kıymetli daha çok özen istiyorlar diye.
Mastit içinde sıcak duşta masaj yapın lahana sarmakda iyi geliyormuş sanırım ben çok şükür olmadım buralardan okuduklarım kadarıyla biliyorum.
Siz sağdıkça sütunuz artacak sakın stres yapmayın bebeğiniz için sütunuz en büyük ilaç bir damla bile gelse şifa. Bol bol su için dut üzüm kompostosu çok iyi dereotu helva hurma havuc bana bunlar iyi gelmişti ceviz bademde kalitesi için iyi bizim doktorumuz boza bulursan al demıstı ama çok aradık bulamadık yaz olduğu için. Ve en önemlisi uyku ve dinlenme beyninize sütüm gelmicek az sinyali göndermeyin her zaman olumlu düşünün evladınız için o gelene kadar kendinizi toparlamış olursunuz daha güzel bakarsınız.
Süt sagma işini ben 2 saatte 15 dk birini 15 birini sağarak yaptım benim doktorum uzun süre sagma ki göğüs uçların yara olmasın demıstı. Her sağdığınızı ayrı ayrı tarih ve saat yazarak stoklayın ne kadar çok stoklarsanız sonrasında rahat edersiniz gece bile saat kurup sağın.
Rabbim yavrunuza acil hayırlı şifalar versin inşallah tez vakitte kavuşursunuz sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum
Teşekkür ederimBen de sizinkini tebrik ederim.
O kadar güzel anlatmışsınız ki ne kadar teşekkür etsem az insallah, saglikla buyutebilirim ben de.
40 ı gelmiş kuzumun...Merhaba kızlar hepinizin yazdıklarınj okuyorum ama kızım durmuyor yazamıyorum hepiminizin bebişleri iyi daha iyi olurlar inşallah benimki çok gazlı bebek bu iki gündür sadece ayakta sallamakla uyuyor tütreşimle yatak siparişi verdim inşallah o biraz kolaylaştırır bu durumu damla hiç bişey fayda etmiyor mama verdiğim için belkide sütde olsa oda gaz yapacaktı arada emziriyorum oda sadece o anlık doyurmuyor. Benim kızımdan önce doğum yapan teyzeleri sizinde böylemiydi. Benimki akşamları çok ağlıyor gümdüzleri fazla uyumuyor. Hiçbişey yapamıyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlar
İnşallah canım akşamları rezene veriyorum bide bugünlük fitil verdim rahat uyusun diye rezene ne kadar veriyorsunuzİnşallah çabucak düzelir canım gaza damla falan çözüm değil belli bir ayı beklicez mecbur benimki de bir ara akşamları çok ağlıyordu zorla uyutuyordum belli bir dönemleri var onu geçirdikten sonra düzeliyorlar canım ama sonra başka bisey çıkıyor atakları bitmiyor yani bende ayakta sallamam demiştim ama mecbur alıştı uyumuyor yoksa Rabbim sağlık versin yavrularimiza bu dönemlerde geçecek inşallah
İnşallah canım40 ı gelmiş kuzumun...
40ından sonra gitsin tüm huzursuzluklar, huzurlu saglikli güzelce emip uyuyan bebiş olsun inşallah
Ben rezene vermiyorum canımİnşallah canım akşamları rezene veriyorum bide bugünlük fitil verdim rahat uyusun diye rezene ne kadar veriyorsunuz
İnşallah canım
Fazla değilse sorun değildir Kusma genelde olur zaten de bizde de vardı takmiyordum ama çoğalınca sorun ettikBenimkide bu ara kusuyor çok değil ama kusuyor yine anlamadım fazlamı geliyor
Çok şükür fazla değil canımFazla değilse sorun değildir Kusma genelde olur zaten de bizde de vardı takmiyordum ama çoğalınca sorun ettik
Bizim çok fazla dedim direk fazla beslenmeden dedi ki o ana kadar sormak istediğiniz herşeyi kendi soledi iyi bı doktora benzio şüpheci de davranio dünde anladım saat 6 ya kadar sık beslemedim sonra kolik sancilari başladı sanırım aynı saatte oluo çünkü mecbur verdim verincede yine yoğun kustu kuzum bakalım sana ne dicekler ama muhtemelen oyledirFazla değilse sorun değildir Kusma genelde olur zaten de bizde de vardı takmiyordum ama çoğalınca sorun ettik
Yok canım açılmamışKizlar bende bakamıyorum pek fazla okudum yazdıklarınızı paniksu gitmis soramadım onada ya şafi açıldı mı o arkadaşa sen bilirsin Nefes0858
Sagolasin insallahTeşekkür ederim
Rica ederim her zaman sormak istediklerinde yardımcı olurum.
Allahın izniyle büyüteceksin senin de güçlü olman gerekiyor her geçen gün bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşün diğer türlü şu kadar oldu küvözde ile zaman hiç geçmiyor seni çok iyi anlıyorum zor ama sağlıklı olsun orda olsun
Kaç kilo doğdu
Aynen veriyorlar ve hemen alıyorlar benimkide 1500 doğdu sen sütüne odaklan hep iyi düşün olurmu Allahın izniyle kavuşacaksınız ve bir daha hiç ayrılmayacaksınız annesiSagolasin insallah
1600 dogdu, ama veriyorlarmis bir kismini, sonra geri almaya basliyorlarmis.
Bizde dışarı çıktık mahvoldum çok yaramazlık yaptı oğlumKızlar bugün pazar sesiniz çıkmıyor bende hazır babamız evdeyken iş yapıyorum
Bizde yürüyüş yaptık yavaş yavaş alışıyoruz dışarıya inşallah ben market turu bile yaptım baba oğul dışarda bekledi beni o bile iyi geldiBizde dışarı çıktık mahvoldum çok yaramazlık yaptı oğlum
İyi yapmışsıniz kuzum geçen hafta çok uslu diye hadi dedik avm ye gidelim yine bir ağla bı yaygara susmadı geldi şimdi evde miss uyudu evini aramış cocumBizde yürüyüş yaptık yavaş yavaş alışıyoruz dışarıya inşallah ben market turu bile yaptım baba oğul dışarda bekledi beni o bile iyi geldi