Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

O zaman havası kesinlikle alınmalı diyemeyiz dii mi?
Çünkü öyle olsa kişiye bağlı olmaksızın prospektüste yazması gerekirdi.
Koldan yaptırdığımda da yan arka yağlı bölgeye yapıyordu hemşire ve havasını almıyordu.
Damara veya kasa orda da gelmemesi gerekir.

Bana kesinlikle havası alınmalı dendiği için öyle söyledim ve söylüyorum cnm en güzeli herkes kendi doktoruna sorsun
Koldan yada göbekten bacaktan vurulduğunda bazen kanıyor neden ince damara denk geliyor

Çok teşekkürler canım atayım tabi de burada pek belli olmadı. Görüntü alırken net çıkmıyor. Biz görürken her açıdan görüyoruz da.

Eklentiler

• 110499.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 29
İyi yapmışsın sağlıkla giysin kuzucuklar maşallah onlara ben de henüz bisey almadım
Bende almam diyordum bugün izinli idim. Eşime dedim ebebek e gidelim diye. İlk kez bebek ile ilgili bir şeylere baktım. Ama ebebek iyi imiş. Biz çok daha yüksek sandık fiyatlar. Ama makul şeyler var. Hele git bir ebebeğe almadan çıkamazsın

Bana kesinlikle havası alınmalı dendiği için öyle söyledim ve söylüyorum cnm en güzeli herkes kendi doktoruna sorsun
Koldan yada göbekten bacaktan vurulduğunda bazen kanıyor neden ince damara denk geliyor
İşte, bana da alınmamalı dendiği için öyle söyledim.
Ben bacaktan hiç denemedim, koldan çok yaptırdım. Hiç kanamadı.
Kesinlikle bunun da kişiden kişiye değiştiğini söyleyebilirim.

Ay olur mu, gönderdiğin foto çok anlaşılır bi kere maşallah
Bi deneyeyim, belki sadece gösterebiliyordur. Hani renkli farklI bi kağıda basılıyor ya. O özelliği yoktur belki makinenin.

İşte, bana da alınmamalı dendiği için öyle söyledim.
Ben bacaktan hiç denemedim, koldan çok yaptırdım. Hiç kanamadı.
Kesinlikle bunun da kişiden kişiye değiştiğini söyleyebilirim.
Aynen öyle canim bwnada mesela koldan hic yakmıyor herkes diyor koldan yakıyor benimde gobekten cok yakıyor

Evet canım, aynen öyle.

Anladım canım.
Tureed ile aranda ne kadar var ki, ona göre hesaplayayım.

.
1 hafta var di sanırım herşeyimiz histereskobi adet 1 hafta oldu bende hala birileri daha öğrendikçe korkuorum insanlar biseyler alması felan korkuorum bu ne zaman geccek bizde hep kalcakmi korku kuzum

Canım ben göbekten vuruluyorum bilginiz olsun göbekten vurulurkeb hep havasını aldılar

Tüp bebek merkezinde mi vurdurdun canım?
Oradada göstermek için öyle vurdulae sonrasında da zaten özek hastanede kalça iğnemi vurduruyordum kendim zorlanıyorum diye göbekle bir vurduruyorum oda havasını aldı hep havasını aldıktan sonra ilaç hiç çıkmıyor bide havasını almadan bi iki defa vurmuştum o hava daha çok yaktı zaten yakan bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…