- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.041
Aynen öyle canım bide kullandığımız ilaçlar falan tutmuyor birbirini hem burası güzel hepiniz çok iyi insanlarsınız
Kuzum ben korkuyorum yayani gebelikte her şeyden korkar oldum o yüzden tüm programları klasöre kaldırdım bakamıyorum çok
O zaman havası kesinlikle alınmalı diyemeyiz dii mi?Kuzum eczane geçmişim var ona dayanarak söyledim her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı derler iddia etmiyorum ama bizede merkezde havasını alıp öyle vurun diye söylendi ki ben aylardır kullanıyorum koldan vuruyorum ilac hic geri gelmedi
Damara denk gelir dememin sebebi oksapari koldan vuran göbekten bacaktan vuran var ona dayanarak dedim
Ay hadi inşallah çok güzel haberlerle gelEvet canım Allah'a şükür iyiyiz
Evet Çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah iyidir bebiş
Ay çok güzelmiş, benim doktorum gösteriyo ama renkli görüntü vermiyo.Tabi kii her 2 hafta da bir kontrolüm var. Her kontrolümde renkli de gösteriyor ve görüntü veriyor.
Çok iyi yapmışsın canım, ben de yavaştan bakmaya başladım.Kuzucuklarım benim yaa bugün ilk defa ebebek ten 2 zıbın aldım. Çok çok güzellerdi. Dayanamadım. Alıcam dedim 20 haftaya kadar ama napayım çok güzeldi.
Ya çok iyisen atmıştın baya netti görüntüsü de bebişler büyüsün kime benzediğini bile görürsün
Bana kesinlikle havası alınmalı dendiği için öyle söyledim ve söylüyorum cnm en güzeli herkes kendi doktoruna sorsunO zaman havası kesinlikle alınmalı diyemeyiz dii mi?
Çünkü öyle olsa kişiye bağlı olmaksızın prospektüste yazması gerekirdi.
Koldan yaptırdığımda da yan arka yağlı bölgeye yapıyordu hemşire ve havasını almıyordu.
Damara veya kasa orda da gelmemesi gerekir.
Çok teşekkürler canım atayım tabi de burada pek belli olmadı. Görüntü alırken net çıkmıyor. Biz görürken her açıdan görüyoruz da.Canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyetini çok sevindim belirsizlik insanı yoruyor şimdi rahatlamışsındır sende ya senin renkli ultrasonun baya belli bir tanesini yollarmısın ordan yola çıkarak kendi bebişimi hayal edeyimtabi istersen
Bende almam diyordum bugün izinli idim. Eşime dedim ebebek e gidelim diye. İlk kez bebek ile ilgili bir şeylere baktım. Ama ebebek iyi imiş. Biz çok daha yüksek sandık fiyatlar. Ama makul şeyler var. Hele git bir ebebeğe almadan çıkamazsınİyi yapmışsın sağlıkla giysin kuzucuklar maşallah onlaraben de henüz bisey almadım
İste sende canım. Ben gerçi hiç bir zaman istemedim o hep verdi ama işte doktoruna göre değişiyor herhalde. Görüntüde çok anlamıyoruz zaten. Görünce her açıdan baktığımız içim daha iyi oluyor.Ay çok güzelmiş, benim doktorum gösteriyo ama renkli görüntü vermiyo.
Ayy ebebek e git delirdik biz gezerken. Çok tatlış şeyler var. Bu duygulara hala inanamıyorum.Çok iyi yapmışsın canım, ben de yavaştan bakmaya başladım.
İşte, bana da alınmamalı dendiği için öyle söyledim.Bana kesinlikle havası alınmalı dendiği için öyle söyledim ve söylüyorum cnm en güzeli herkes kendi doktoruna sorsun
Koldan yada göbekten bacaktan vurulduğunda bazen kanıyor neden ince damara denk geliyor
Ay olur mu, gönderdiğin foto çok anlaşılır bi kereİste sende canım. Ben gerçi hiç bir zaman istemedim o hep verdi ama işte doktoruna göre değişiyor herhalde. Görüntüde çok anlamıyoruz zaten. Görünce her açıdan baktığımız içim daha iyi oluyor.
Aynen öyle canim bwnada mesela koldan hic yakmıyor herkes diyor koldan yakıyor benimde gobekten cok yakıyorİşte, bana da alınmamalı dendiği için öyle söyledim.
Ben bacaktan hiç denemedim, koldan çok yaptırdım. Hiç kanamadı.
Kesinlikle bunun da kişiden kişiye değiştiğini söyleyebilirim.
1 hafta var di sanırım herşeyimiz histereskobi adet 1 hafta oldu bende hala birileri daha öğrendikçe korkuorum insanlar biseyler alması felan korkuorum bu ne zaman geccek bizde hep kalcakmi korku kuzum
Evet, gideyim canım.Ayy ebebek e git delirdik biz gezerken. Çok tatlış şeyler var. Bu duygulara hala inanamıyorum.
Canım ben göbekten vuruluyorum bilginiz olsun göbekten vurulurkeb hep havasını aldılarO zaman havası kesinlikle alınmalı diyemeyiz dii mi?
Çünkü öyle olsa kişiye bağlı olmaksızın prospektüste yazması gerekirdi.
Koldan yaptırdığımda da yan arka yağlı bölgeye yapıyordu hemşire ve havasını almıyordu.
Damara veya kasa orda da gelmemesi gerekir.
Evet, benim de göbek yakmıyo gerçekten.Aynen öyle canim bwnada mesela koldan hic yakmıyor herkes diyor koldan yakıyor benimde gobekten cok yakıyor
Tüp bebek merkezinde mi vurdurdun canım?Canım ben göbekten vuruluyorum bilginiz olsun göbekten vurulurkeb hep havasını aldılar
Oradada göstermek için öyle vurdulae sonrasında da zaten özek hastanede kalça iğnemi vurduruyordum kendim zorlanıyorum diye göbekle bir vurduruyorum oda havasını aldı hep havasını aldıktan sonra ilaç hiç çıkmıyor bide havasını almadan bi iki defa vurmuştum o hava daha çok yaktı zaten yakan bi ilaçTüp bebek merkezinde mi vurdurdun canım?