Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

yaa sorma çyle uzak duygulardı ki şuan inanamıyorum.. herşey gözüme çok güzel geliyor. en iyisi gitmemek:) ben 1 ay daha sıkayım kendimi bari de gidersem alıcam yoksa.
Çok şükür Rabbime bize bu duyguları yaşatıyor🤲 ben detaylıyı bekliyorum canım ondan sonra başlıcam almaya. Geçen hafta sadece oda fikiri olsun diye dolaştık onda da kafama yatan bisey buldum belki onu alırım daha gezmem

Çok şükür Rabbime bize bu duyguları yaşatıyor🤲 ben detaylıyı bekliyorum canım ondan sonra başlıcam almaya. Geçen hafta sadece oda fikiri olsun diye dolaştık onda da kafama yatan bisey buldum belki onu alırım daha gezmem
Çok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.

Ay olur mu, gönderdiğin foto çok anlaşılır bi kere😉 maşallah🥰
Bi deneyeyim, belki sadece gösterebiliyordur. Hani renkli farklI bi kağıda basılıyor ya. O özelliği yoktur belki makinenin.
Ne bileyim biz görürken daha da net görüyoruz.. Fotoya gelmiyorlar.:.) olabilir evet onun kağıdı farklı. olabilir baskı makinası olmayabilir. sor sen bir ama yinede. özele gidiyorsun değil mi?

Çok şükür canım benim. Evet doğru o da hayırlısı ile sorunsuz çıkar inşallah. Oda için biz de İkea ya baktık bir ama birşey oluşamadı kafamda.
İnşallah canım hepimizin sonuçları iyi çıksın 😊 ben çilek mobilyaya baktım beğendiğim odanın dolabı ve şifonyeri çok hoşuma gitti kendinden bölmeli falan ekstradan organizer almama gerek yok

Ya ben dhaa önce 16 haftalık kaybetmistim bebeğimi 1 ay almıştı sütüm kaybettikten sonra Mayıs ayinda tekrar bir bebek kaybettim yine geldi süt o zaman Dr sütlu bir anne olacaksın demişti.Simdi geleni sutyenimde gördüm sarı gelmiş 1 2 damla baktım kolostrom deniliyormus acaba içimizde olan varmıdır diye merak ettim Çarşamba Dr gidince soracagim
Yaaa, çok üzüldüm canım. 😔
İkisini de aynı sebepten mi kaybettin?

X