- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Kuzum pazartesi özele gitmekten vaz mı geçtinİlaçları bırakınca regl olursun düşük olur dedi olmazsa gelirsin ilaçla düşürürüz dedi oda olmadı kürtaj yaparız dedi. 5 ocak ta kontrole gel dedi
Ağrısız sızısız atlatırsın inşallah nasil istiyorsan öyle yap cnm ister 2 gun bekle ister ilaclari birak burda karar seninİlaçları bırakınca regl olursun düşük olur dedi olmazsa gelirsin ilaçla düşürürüz dedi oda olmadı kürtaj yaparız dedi. 5 ocak ta kontrole gel dedi
Kuzum pazartesi özele gitmekten vaz mı geçtin
Anladım canım eğer aklında şüphe kalacak olursa yine de pazartesi baktırırsınEvet ilaçları da bıraktım
Harika bir haber buKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
Yaaaa maşallahKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
Çok teşekkürler canımYaaaa maşallah
Evett canım tam yeni yıl hediyeleri olduHarika bir haber bu
Yeni yıl hediyeleri
Maşallah canım Allah bağışlasın ikisine de sana sonuçlarında temiz çıkmıştır inşallah ilk kız haberimizi aldıkKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
Maşallah maşallah kuzumKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyimCanım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.
En sonunda tahin ile rahatladı. Çok iyi geliyo yanmaya, haberin olsun.
Eksik olma canım test sonucum henüz çıkmadı. Pazartesi veya salı gelirmiş. Onu da duyunca iyice rahatlayacağız inşallah.Maşallah canım Allah bağışlasın ikisine de sana sonuçlarında temiz çıkmıştır inşallah ilk kız haberimizi aldıknetleşen haber tabi
Maşallah maşallah kuzum
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldisağlıkla büyüsünler inşallah
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene
Hadi hayırlı olsun ilk kız haberini almış oldukKontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti.2 kızım olacak inşallah.
Evet canım, yanma olunca 1 tatlı kaşığı içiyor eşim.Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyim
Di mi, di mi?Hadi hayırlı olsun ilk kız haberini almış olduk
Bu kadar damada gelinler lazımdı
Sağlıcakla gelsinler
Benim 8.haftaya kadar kasık batması çok oldu.Niloya444 canım senin adet ağrısı gibi ağrıların oluyordu değil mi? Ben sordum Doktoruma benimde çok oluyor kasılma da oluyor. Korkma dedi hamilelik boyunca olur çok normal dedi
Ay süpermiş.Evet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey.