Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İlaçları bırakınca regl olursun düşük olur dedi olmazsa gelirsin ilaçla düşürürüz dedi oda olmadı kürtaj yaparız dedi. 5 ocak ta kontrole gel dedi
Ağrısız sızısız atlatırsın inşallah nasil istiyorsan öyle yap cnm ister 2 gun bekle ister ilaclari birak burda karar senin

Kontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti. 2 kızım olacak inşallah.
Maşallah maşallah kuzum
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi sağlıkla büyüsünler inşallah
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene

Canım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.
En sonunda tahin ile rahatladı. Çok iyi geliyo yanmaya, haberin olsun.
Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyim

Maşallah maşallah kuzum
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi sağlıkla büyüsünler inşallah
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene
Evet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…