Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende kalp atışı duyamadım 9 haftaya kadar bekledik ama gelişim olmadı sonrasinda kesenin şekli bozuldu 9 haftalikti ama 6 haftalık görünüyordu sağlıklı degildi sonrasında kurtaj olmuştum 😔
Şuan da kese şekli bozuk. İki hafta daha beklememin bi anlamı var mı? Rabbim şimdi ki evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Şuan da kese şekli bozuk. İki hafta daha beklememin bi anlamı var mı? Rabbim şimdi ki evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Amin rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin sana inşallah
Canim şu süreçte doktorun ne dediyse o önemli

Merhaba kızlar daha yeni yeni girmeye başladım kk ya buraya geçmişsiniz anca bitirdim mesajları bende bulantı kusma devam ediyor maalesef bulantı için verdikleri daha kötü yaptı beni bugün kontrolüm vardı detaylı için kaçıncı haftada gideceksiniz acaba yada yakın zamanda gidecek varmı aranızda bana 21 yada 22. haftada yaptırabilirsin dedi doktorum da sizede sormak istedim
Benim bugün birazdan gideceğim inşallah.19+4 normali ama çocuk önden gidiyor o açıdan bugüne verdiler

Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Canım benim üzüntünü derinden hissediyorum. Allah sana yardımcı olsun. Ama lütfen umudunu kaybetme.. Çok güzel sevinçler seni bekliyor buna inan. Tamam elimizden geleni yapıyoruz ve Allaha bırakıyoruz. Olmuyorsa da vardır bir bildiği. Hiç karamsar olma. Yoksa işin içinden çıkamayız. Öyle şeyler yaşayanlar var ki. Halimize çok şükür. Şükür et, inancını koru ve geleceğe bak.

Canım benim üzüntünü derinden hissediyorum. Allah sana yardımcı olsun. Ama lütfen umudunu kaybetme.. Çok güzel sevinçler seni bekliyor buna inan. Tamam elimizden geleni yapıyoruz ve Allaha bırakıyoruz. Olmuyorsa da vardır bir bildiği. Hiç karamsar olma. Yoksa işin içinden çıkamayız. Öyle şeyler yaşayanlar var ki. Halimize çok şükür. Şükür et, inancını koru ve geleceğe bak.
Elhamdülillah herşeyin Allah'tan geldiği dair inancımız tam. Böylesi daha hayırlıymış demek ki. Elimizden başka bişey gelmiyor. Teşekkür ederim

Benim bugün birazdan gideceğim inşallah.19+4 normali ama çocuk önden gidiyor o açıdan bugüne verdiler
Ben de şu an 19 haftalık oldum ultrasona göre 2 hafta sonra gidebilirsin banada ben size de sormak istedim teşekkür ederim bilgi için 😊
Ohh maşallah maşallah kuzum onlar iyi olsun sen iyi ol yeter ki 😍 🥰

Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🥰 🥰

Allah yardımcın olsun kuzum bulantı kusma zor ya. Detaylı için bize daha erken ama @Nefes0858 in belli olmuştu galiba kaçıncı haftada gideceği🥰
Allah razı olsun canım🥰 ilaçları komple kestim bi 2 haftalığına bakalım daha iyi gibiyim sanki kusma işi çok zor gerçekten Rabbim kolaylık versin tüm gebelere🤲

X