- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hemen bize başvuru yaparsın el atarızHahah sarılır beraber ağlarız sorma ya bende çok korkuyorum bazen. Diyorum ya ağlama krizi tutarsa evde tek olursam napcam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bize başvuru yaparsın el atarızHahah sarılır beraber ağlarız sorma ya bende çok korkuyorum bazen. Diyorum ya ağlama krizi tutarsa evde tek olursam napcam diye
Bide şey var o ağlama krizinde ya ben çok sıkışık olursam lavaboya nasıl gitcem bu tarz sorular Tureed den gelirdi aslındaHemen bize başvuru yaparsın el atarız
Halay mendilimi aldım geldim ne yapıyoruz
Açılışı kutluyoruzHalay mendilimi aldım geldim ne yapıyoruz
Aglicaz herhalde bereber ben bide ilk zamanlar nasi giydircez küçücukler tamam bı sure annem gelcek sonra basbasayiz aliscaz da o süre çok kısa sürer inşallahHahah sarılır beraber ağlarız sorma ya bende çok korkuyorum bazen. Diyorum ya ağlama krizi tutarsa evde tek olursam napcam diye
Ben bebe yağı aldım canım yarın başlayacağım inşallahKizlar catlak kremi kullanmaya başladınız mı
Ayyy inşallah canım en taze hamişiniz ben olurummmmM Mucizelereinanin55 sana da uğur getirsin inşallah burası kuzum
Evet onu bende düşünüyorum ya hadi altı Bi şekilde değiştirdik ama üst zor ya bebişler ele avuca gelene kadar anneleri göndermeyelimAglicaz herhalde bereber ben bide ilk zamanlar nasi giydircez küçücukler tamam bı sure annem gelcek sonra basbasayiz aliscaz da o süre çok kısa sürer inşallah
Oyy inşallah inşallah bizde tecrübelerimizi paylaşırız seninleAyyy inşallah canım en taze hamişiniz ben olurummmm
Sorma biraz daha beklesen dicektim ben zaten şimdiden çocuğu nerede oyalayabilirim güvenilir de tuvalete felan giderim die bakiom eşyalara almak içinBide şey var o ağlama krizinde ya ben çok sıkışık olursam lavaboya nasıl gitcem bu tarz sorular Tureed den gelirdi aslında
Evet benimde başlamam lazim hafif hafif kasinio zaten müsait göbek çıkmayaBen bebe yağı aldım canım yarın başlayacağım inşallah
Ben daha başlamadım canın ama alıp başlamayı düşünüyorum neyi alacağıma karar verirsem tabiKizlar catlak kremi kullanmaya başladınız mı
Evet kurabiyemiz benden rol çaldı panik atak olan ve böle sorular soran benimTureed İn yerini aldın kurabiyem
Bu sene erkek seni maşallah topiğin adını oğlan anaları mı yapsaydım neCaglunal Erkek bebe annesi gel
İnşallah canım benim hepimizin duaları seninle biliyorsun☺Ayyy inşallah canım en taze hamişiniz ben olurummmm