Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Senin acelen var da bebişin acelesi olmaz İnşallah
Ben daha yıkama işine bile girmedim.Bu haftasonu ne var ne yok bakıp eksikleri tamamlayacağım inş.Canta işine anca 2-3 hafta sonra olur belki daha da geç.

Bende pişmanım ozmaan ucuzdu ya bişe ddicem biz sen le ikiz miyiz iki gündür bende YouTube dan hastane çantası videoları bakiorum hem ne eksiğim var göreyim die onlar hazırlıyinxa belki bize liste yazarlar kopya çekeriz ordanda ben depend aldım bı kendimle ilgili bide dun kendime esortman tayt aldım hamile kıyafeti onu giyince karnım baya çıktı evde anlamiomusum

Buna inanasım gelmedi hiç kuzum herseyi kaç kere düşünen çantayı mi hazırlıyacak
Ben daha yıkama işine bile girmedim.Bu haftasonu ne var ne yok bakıp eksikleri tamamlayacağım inş.Canta işine anca 2-3 hafta sonra olur belki daha da geç.
Bende daha yıkamadım haftaya başlarım diyorum kendi eksiklerimi de tamamlayım çantayıda o zaman hazırlıcam çantayı çok geç vakte bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz hazır dursun sonra aceleden evde ne bulurlarsa getirirler diye korkuyorum
Bu arada kızlar ben doğum sonrası için depend aldım kararsız kalmıştım ama dedim alayım her ihtimale karşı alan varmı aranızda

Valla bende hep erteliyorum ne zaman hazırlarım bilmem bende daha yıkama işine bile girmedim

Ya aslında acele değil de ben çok panik biriyim son dakikaya kalınca panikle her şeyi unuturum o yüzden şimdiden araştırma yapıp liste yapıyorum
Yapılacak işlerden aklıma geleni yazıyorum öyle işte
Ama sizin haftalara gelince çoktan bitirmiş olabilirim
Dün aldım kodsuz çarksız bugün şansa çark var kod indirim işlerinde nedir bendeki bu şans
Hahaha şans kuzum ya e ebebek indirim kodu da göndermiyor
Kesinlikle canım evde anlaşılmıyor ama dışarı çıkacağın zaman farkına varıyor insan
Uzak diyarlarda hiç tanımadığım bir ikizim varsa oda kesin sensin her şeyimiz aynı gidiyor tatlı diyetini bile aynı anda bozduk
Ben vazgeçtim almıcam canım ebebekden almıştım bide benim bakım çantasının kendi alt açması var dedim ihtiyaç olursa alırım
Şu silinebilirden almayı istiyorum aslında bende bakayım yarın iki paket daha alayım da
Valla bende hep erteliyorum ne zaman hazırlarım bilmem bende daha yıkama işine bile girmedim
Ben dürteyim sizi kızlar hadi yıkayın yıkayın diye
Bu arada depend almadım ben almıcam da. Belli olmuyormuş kanama durumu. Kimisi hiç gerek kalmadı diyor o gün lazım olursa eczaaneden alsın eşim öyle düşündüm

Selam kızlar.. Cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür her iki kızımda çok iyiler sağlıklılar maşallah. Erken doğum riskin yok dedi doktorum ama ne olacağı belli de olmaz tabi. 1 kg a yaklaşmış her ikisi de 35 cm. Çok tatlılardı. :)
Bu arada babymall dan pusetleri aldık. Kanz markanın aldık. Birde hediye çeki verdiler 225 tl lik. Onunla da ilk kez bez aldık. Birde us polonun çok güzel ürünleri varmış orada. Onlardan aldık. Herşey öyle pahalı kii.. birde molfix in izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini aldım.

Depend bende almadım aynen kanama durumu herkeste farkli olabiliyor lohusa pedi aldım yeterli olur diye düşünüyorum gerekirse depend alırız Catlak-kurabiye
Aynen canım duruma göre alırız bu arada terlik cross tarzında olanlar daha rahat oluyor galiba ya. Lohusa terliklerini hiç sevmiyorum ben Nefes0858

Maşallah maşallah canım
Evet ya maalesef her şey çok pahalı
Daha bir kaç ay önce 800-1000 arası satılan ürünler şuan 1600-1700

Kızlar biberon olarak bunu aldım ben. Ödüllüymüş
İlk zamanlar süt tam gelmediği için mama veririz herhalde. Şuan indirimde
Hatta jokerbaby nin kendi sitesinde 56 TL ama kargo ücreti çıkıyor
Bulunduğunuz ilde mağazası varsa alabilirsiniz

Aynen canım şans daha kod falanda istemiyorum alıcaklarım bitti sayılır kodları da onların olsun
Bendeki de silinebilir olanlardan oda yeter ihtiyaca göre takviye yaparım artık
Haftaya nasip olursa başlarım yavaştan yıkamaya bende. Depend almam demiştim herkes öyle övmüş ki çok rahat falan diye dedim 1 paket alayım çok da ucuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…