-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.241
Senin acelen var da bebişin acelesi olmaz İnşallahValla her gelişinde zamlı geliyor namıssız. Geçen almadığım için pişman oldum şimdi de kalırsa iki paket alayım diyorum
Bir de hastane çantasında neler olmalı diye araştırmaya başladım ben
Bu gidişinleSsevincli Nefes0858 @Simayy67 I iklime_06 sizlerden önce çantamı hazırlamış olurum galiba
Başka kimler vardı ilk doğuracaklar
Ay ben alacağım canım, aklımdaKızlar yarın bime alt açma örtüsü geliyor bilginiz olsun
Dün aldım kodsuz çarksız bugün şansa çark varHadi bakalım gelince de yorum bekliyoruz
Lc kodlarından benim de bilgim yoktu sağolsun kızlar buraya yazınca çözdüm olayı
Bende pişmanım ozmaan ucuzdu ya bişe ddicem biz sen le ikiz miyiz iki gündür bende YouTube dan hastane çantası videoları bakiorum hem ne eksiğim var göreyim die onlar hazırlıyinxa belki bize liste yazarlar kopya çekeriz ordanda ben depend aldım bı kendimle ilgili bide dun kendime esortman tayt aldım hamile kıyafeti onu giyince karnım baya çıktı evde anlamiomusumValla her gelişinde zamlı geliyor namıssız. Geçen almadığım için pişman oldum şimdi de kalırsa iki paket alayım diyorum
Bu gidişinleSsevincli Nefes0858 @Simayy67 I iklime_06 sizlerden önce çantamı hazırlamış olurum galiba
Ben vazgeçtim almıcam canım ebebekden almıştım bide benim bakım çantasının kendi alt açması var dedim ihtiyaç olursa alırımKızlar yarın bime alt açma örtüsü geliyor bilginiz olsun
Buna inanasım gelmedi hiç kuzumValla her gelişinde zamlı geliyor namıssız. Geçen almadığım için pişman oldum şimdi de kalırsa iki paket alayım diyorum
Bende daha yıkamadım haftaya başlarım diyorum kendi eksiklerimi de tamamlayım çantayıda o zaman hazırlıcamSenin acelen var da bebişin acelesi olmaz İnşallah
Ben daha yıkama işine bile girmedim.Bu haftasonu ne var ne yok bakıp eksikleri tamamlayacağım inş.Canta işine anca 2-3 hafta sonra olur belki daha da geç.
Valla bende hep erteliyorum ne zaman hazırlarım bilmem bende daha yıkama işine bile girmedimValla her gelişinde zamlı geliyor namıssız. Geçen almadığım için pişman oldum şimdi de kalırsa iki paket alayım diyorum
Kim önce hazırlarsa fikir verelim birbirimizeValla bende hep erteliyorum ne zaman hazırlarım bilmem bende daha yıkama işine bile girmedim
Ya aslında acele değil de ben çok panik biriyim son dakikaya kalınca panikle her şeyi unuturumSenin acelen var da bebişin acelesi olmaz İnşallah
Ben daha yıkama işine bile girmedim.Bu haftasonu ne var ne yok bakıp eksikleri tamamlayacağım inş.Canta işine anca 2-3 hafta sonra olur belki daha da geç.
Hahaha şans kuzum yaDün aldım kodsuz çarksız bugün şansa çark varkod indirim işlerinde nedir bendeki bu şans
Kesinlikle canım evde anlaşılmıyor ama dışarı çıkacağın zaman farkına varıyor insanBende pişmanım ozmaan ucuzdu ya bişe ddicem biz sen le ikiz miyiz iki gündür bende YouTube dan hastane çantası videoları bakiorum hem ne eksiğim var göreyim die onlar hazırlıyinxa belki bize liste yazarlar kopya çekeriz ordanda ben depend aldım bı kendimle ilgili bide dun kendime esortman tayt aldım hamile kıyafeti onu giyince karnım baya çıktı evde anlamiomusum
Şu silinebilirden almayı istiyorum aslında bende bakayım yarın iki paket daha alayım daBen vazgeçtim almıcam canım ebebekden almıştım bide benim bakım çantasının kendi alt açması var dedim ihtiyaç olursa alırım
Buna inanasım gelmedi hiç kuzumherseyi kaç kere düşünen çantayı mi hazırlıyacak
Bende daha yıkamadım haftaya başlarım diyorum kendi eksiklerimi de tamamlayım çantayıda o zaman hazırlıcamçantayı çok geç vakte bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz hazır dursun sonra aceleden evde ne bulurlarsa getirirler diye korkuyorum
Bu arada kızlar ben doğum sonrası için depend aldım kararsız kalmıştım ama dedim alayım her ihtimale karşı alan varmı aranızda
Ben dürteyim sizi kızlarValla bende hep erteliyorum ne zaman hazırlarım bilmem bende daha yıkama işine bile girmedim
Yaa bide terlik var dimi bak hiç aklıma gelmediKim önce hazırlarsa fikir verelim birbirimize
Terlik ne düşünüyorsunuz kızlar
Aynen canım duruma göre alırız bu arada terlik cross tarzında olanlar daha rahat oluyor galiba ya. Lohusa terliklerini hiç sevmiyorum benDepend bende almadım aynen kanama durumu herkeste farkli olabiliyor lohusa pedi aldım yeterli olur diye düşünüyorum gerekirse depend alırızCatlak-kurabiye
Evet canım bende cross goturcem yine lohusa tacı takarım amaAynen canım duruma göre alırız bu arada terlik cross tarzında olanlar daha rahat oluyor galiba ya. Lohusa terliklerini hiç sevmiyorum benNefes0858
Ayy çok şeker ya onlarEvet canım bende cross goturcem yine lohusa tacı takarım ama
Maşallah maşallah canımSelam kızlar.. Cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür her iki kızımda çok iyiler sağlıklılar maşallah. Erken doğum riskin yok dedi doktorum ama ne olacağı belli de olmaz tabi. 1 kg a yaklaşmış her ikisi de 35 cm. Çok tatlılardı. :)
Bu arada babymall dan pusetleri aldık. Kanz markanın aldık. Birde hediye çeki verdiler 225 tl lik. Onunla da ilk kez bez aldık. Birde us polonun çok güzel ürünleri varmış orada. Onlardan aldık. Herşey öyle pahalı kii..birde molfix in izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini aldım.
Evet benimde var yeni yaz sonu almıştım ama mecbur alcaz siscek ayaklarAyy çok şeker ya onlar
Bende ayaklarımın durumuna bakıp ona göre alırım. Şimdi yazlık bi terliğim vardı onu düşünüyorum ama bakalım ayakların son hafta durumu ne olacak
Aynen canım son haftalarda alalım onuEvet benimde var yeni yaz sonu almıştım ama mecbur alcaz siscek ayaklar
Aynen canım şans daha kod falanda istemiyorum alıcaklarım bitti sayılırYa aslında acele değil de ben çok panik biriyim son dakikaya kalınca panikle her şeyi unuturumo yüzden şimdiden araştırma yapıp liste yapıyorum
Yapılacak işlerden aklıma geleni yazıyorum öyle işte
Ama sizin haftalara gelince çoktan bitirmiş olabilirim
Hahaha şans kuzum yae ebebek indirim kodu da göndermiyor
Kesinlikle canım evde anlaşılmıyor ama dışarı çıkacağın zaman farkına varıyor insan
Uzak diyarlarda hiç tanımadığım bir ikizim varsa oda kesin sensinher şeyimiz aynı gidiyor tatlı diyetini bile aynı anda bozduk
Şu silinebilirden almayı istiyorum aslında bende bakayım yarın iki paket daha alayım da
Ben dürteyim sizi kızlarhadi yıkayın yıkayın diye
Bu arada depend almadım ben almıcam da. Belli olmuyormuş kanama durumu. Kimisi hiç gerek kalmadı diyor o gün lazım olursa eczaaneden alsın eşim öyle düşündüm