Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hu huu herkes nerde

Tureed bugün yaramazlık yaptım halka tatlı yedim ama uzun zamandır yememiştim görünce dayanamadım
Afiyet olsun.Arada yemekten bir şey olmaz.Benim şekerim olmasına rağmen dün bende kaçamak yaptım ama şeker aşırı yükseldi düşürmek uğraştırdı senin Allah'tan öyle derdin yok hiç dert etme.

İşte öyle bir derdim var mı yok mu tam bilmiyoruz balım haftaya kontrol var. Hiç dikkat etmiyordum bari bir hafta dikkat edeyim bakalım ne çıkacak

Hu huu herkes nerde

Tureed bugün yaramazlık yaptım halka tatlı yedim ama uzun zamandır yememiştim görünce dayanamadım
Bende bı saat önce sine kadar yemedim zorla markete goturdum eşimi hatta istesem bile alma demiştim dayanamadım cikolata yedim itiraf etmek için girdim sen yazmışsın napcaz böle kuzumm

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız 2 gündür ogluşa avize bakmaktan dışarıdaydım sonunda alabildim dolabı için elbise askısı da aldım artık çıkamam dışarı ramazanda geliyor perdesi kaldı onuda halledersem bitirdim çok şükür darısı size inşallah
Kendim için pijama yine beğenemedin artık internetten sipariş vermem kesinleşti
Yok artık dışarda dolaşmak bana göre değil bunu anladım.
Sizlerde ne var ne yok geçmişe dönük okuyamadım

Aynen öyle canım
Siz yıkama işlemine başladınız mı kuzum. Bir de hani kıyafetlerin içinde etiket oluyor ya. Onları da kesecek miyiz. Ben normalde kendi kıyafetimde alır almaz keserim hiç sevmem

Bende etiketleri ilk zamanlar giyeceklerini kesicem sonrakiler karışmasın diye

Aynen öyle canım
Siz yıkama işlemine başladınız mı kuzum. Bir de hani kıyafetlerin içinde etiket oluyor ya. Onları da kesecek miyiz. Ben normalde kendi kıyafetimde alır almaz keserim hiç sevmem

Bende ilk zaman giyeceklerini kesicem diğerlerini kesmicem karışıklık oluyor öyle olunca bazıları baskı etiketsiz keşke hepsini öyle yapsalar

Çok şükür paşamız günden güne daha iyi oluyor maşallah minik mucizemize teyzelerinin duaları hep onunla

Bende bı saat önce sine kadar yemedim zorla markete goturdum eşimi hatta istesem bile alma demiştim dayanamadım cikolata yedim itiraf etmek için girdim sen yazmışsın napcaz böle kuzumm
Haha ikimiz de duramamışız ya çok tatlıyız. Daha dün başlamıştık
Valla bende dayanamadığım tatlılardan biridir napim duramadım neyse umut kesmek yok yarın yeniden devam ediyoruz

Bende ilk zaman giyeceklerini kesicem diğerlerini kesmicem karışıklık oluyor öyle olunca bazıları baskı etiketsiz keşke hepsini öyle yapsalar
Bence de ya. Dışında yanda olsa nasıl iyi ne diye içine koyarlar ki
Bu arada evet kuzum dışarı çıkmak zor oluyor sizin iyice ağırlaşmıştır. Eğer netten güzel pijama görürsen haberleşelim benimde hastaneye götürecek pijamam yok

İşte öyle bir derdim var mı yok mu tam bilmiyoruz balım haftaya kontrol var. Hiç dikkat etmiyordum bari bir hafta dikkat edeyim bakalım ne çıkacak
Çıkmaz inşallah ama olup olmadigini net anlamak için diyet yapmaman lazım normal.brsleneceksin ki varsa ortaya çıksın.Bazi şekerler dikkat edince çıkmıyor sen şimdi dikkat edersen net sonuç alamazsin.

Çıkmaz inşallah ama olup olmadigini net anlamak için diyet yapmaman lazım normal.brsleneceksin ki varsa ortaya çıksın.Bazi şekerler dikkat edince çıkmıyor sen şimdi dikkat edersen net sonuç alamazsin.
Oda doğru canım peki senin şekerin çıkınca nasıl anladın. Yani baş dönmesi falan mı yaptı

Bazıları dışında oluyor ama işte içine ne gerek var etiket yapıyorsun büyük insan bile etiketli giyemiyor
Evet canım şu son 2 haftadır göbüşüm büyüdü çok fazla yürümek iyi gelmiyor çatı kemiğim ağrıyor
Tamam balım alıp memnun kaldığım olursa burdan paylaşırım

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah

Kesinlikle benimde en nefret ettiğim şeydir etiket kaşınır dururum o yüzden alır almaz keserim zor kesilen varsa bide söverim
Tamam canım ya lc de güzel indirimler denk geliyor. Geçen çarkı çevirdik outlet ürünlerinde 250 TL ve üzerine 75 TL indirim verdi. Ama kendime bir şey bulamadım eşime aldık

Oda doğru canım peki senin şekerin çıkınca nasıl anladın. Yani baş dönmesi falan mı yaptı
Daha önce ki gebelikte yükleme yapılmıştı şeker çıkmamıştı ama sonradan çıkmış haberimiz olmamış.Okula.vermek için rapor almaya gittiğimde doktor bebeğin kilolu olması ve aşırı ödemli olmamdan şüphelendi yatış yaptı.Seker takibi yapıldı ve şeker çıktı acil sezeryan oldum zaten.O açıdan bu gebelikte 20. Haftada direk cihaz aldırıp takibin yapılınca çıktı zaten diyet ise yaramayinca insülin başladık bir iki derken günde 4 e çıktı ve her geçen gün dozunu artiriyorlar.hafta içi yine kontrolüm var keisn yine siz artışı yapılacak diyet ve insüline rağmen tam düzene girmiyor.Yukleme de çıkmayınca olmayacak diye bir şey yok hamilelik ilerledikçe vücudun insülin direnci artıyor ve sonradan da çıkabiliyor.En güzeli cihaz alıp ara ara takip etmek.
Belirti olarak da mide.bulantim oldu demin ölçüm yaptım yüksek çıktı.El.ayak yanması yapıyor ekstra.Benim takibine gire bunlar belirgin belirtiler.Bir de ne zaman yüksek çıktı bebeğin hareketleri yok denecek kadar a yada hiç olmuyor.Dusunce oluyor

Allah esirgesin canım ya inşallah normale döner. Bol su da fayda etmiyor dimi.
Bende hiç belirti olmuyor ama dediğin gibi belli olmuyor. Belirtisiz de olabilir şeker. Demek ki tansiyon gibi oda çok tehlikeli

Allah esirgesin canım ya inşallah normale döner. Bol su da fayda etmiyor dimi.
Bende hiç belirti olmuyor ama dediğin gibi belli olmuyor. Belirtisiz de olabilir şeker. Demek ki tansiyon gibi oda çok tehlikeli
İnşallah canım sağolasın.Kesinlikle çocuk için tehlikeli fazlası.Tek tatlılık iş değil ki o kadar pis bir şey.Hamur işi pilav makarna patates tatlı beyaz ekmek.Yagli yemek ve daha bir çok hepsi yasak bunlara rağmen etkiliyor çok farklı bir durum.Seker yoksa sen on tane de cikilota yesen yine çıkmaz bir şey merak etme.Ama benim fikrim normal beslen ki varsa gizlenmesin belli olsun.
İnşallah çıkmaz ama çıkmasa bile hepiniz için diyorum 30 lu haftalarda da tekardan yaptırın yada cihazla kendiniz bakın

Çok haklısın canım ben normal beslenme düzenime devam edeyim varsa yoksa çıksın ortaya. En azından varsa da ona göre dikkat edilir ilaç verilir.
Çok sıkıntı canım ya meyvede bile şeker var özellikle kuru meyveler daha çok etkiliyor diye biliyorum. Bende pkos için diyet yaptığım zamanlar çok uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…