- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.281
2 doğum tecrübesinide yaşamışsın canım biz başımıza ne gelecek bilmiyoruzBenim ilk doğum adı normal olup kendi anormal olanlardan
İkinci doğum sezeryan oldu.Hasta doğup kaybettiğimiz ikincisi.
Nasipse bu da sezeryan olacak.ikisinde de depend kullandım ama normalde sezeryan da ikisine de oluyor tecrübe ile sabit
Aynen öyle süslü olucam diye terleyememBence en güzeli zaten hastane sıcak oluyor bir de tüylü tüylü ayağı terletmeye gerek yok
Çok teşekkürler canımHadi gözün aydin hem prensesleri gördün hem de güzel haberler aldın,Aldıklarında hayırlı olsun sağlıcakla giydirmek nasip olsun.Biz bir tanesine al al bitmiyor sizin işiniz daha zor.Allah kolaylık versin
Çok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.Selam canım maşallah kuzular büyümüş iyilermis çok şükür
Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah. Evet hersey gerçekten çok pahalı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen iç çamaşırı niyetine giyerim artıkKesinlikle çok ucuz,ama iyi yapmışsın canım yorumlar değişiyor memnun kalanlarda var. Külot gibi zaten ya çamaşır batırmakran iyidir
Başlayın başlayın yıkamaya onların bide ütüsü var
Bende sabah ebebekte gördüm ay bir övmüşlertamam tamam dedim alıyorum ama jokerbaby den aldım
Ben temizliyicide yıkamak için setde aldım işte ilk heves gereksizde olsa alıyoruzİnşallah inşallah canım güle güle kullansın hepsini. Bak biberon temizleyicisi eklemek lazım listeye unutmayalım. İndirimdeyken almadım ben akıllı
Çamaşır filesi iyi oluyor küçük parçaları yıkarken bende aldım canım. Biberon kurutucu da aldımAldım onu kuzum bende çamaşır filesi alcam bide biberon kurutucu su
YDUPEAZ5EJA bu arada kızlar LCW çark çevirdim 350 75 TL indirimalışveriş yapcak varsa
Ebebekde indirimdeyken almıştım bende kurutucu o eksikmi kalsın dedimBiberon kurutucusu ne kıznormal bulaşıkları çevirdiğim yere onu da yıkar koyarım bi zahmet kurusun
İşte bende o eksik mi kalsın diyerek liste yaptım ya ihtayc olursa die kuzumÇamaşır filesi iyi oluyor küçük parçaları yıkarken bende aldım canım. Biberon kurutucu da aldım
Ebebekde indirimdeyken almıştım bende kurutucu o eksikmi kalsın dedim
Teşekkürler canımMaşallah maşallah canım
Evet ya maalesef her şey çok pahalı
Daha bir kaç ay önce 800-1000 arası satılan ürünler şuan 1600-1700
Mantıklı canım 30 a kadar halletmiş ol sonra daha da ağırlaşırsın ikiz taşımak daha zorÇok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.
İşte bende o eksik mi kalsın diyerek liste yaptım ya ihtayc olursa die kuzum
Lazım olur yine kuzum öyle demeben bir yerleştirmeye başlayayım gereksiz ne var ortaya çıkar
Lazım olmasa da lazım hale getiririm artıkLazım olur yine kuzum öyle demeben hala arastiriom ki bişe unutmayayim die
Evet oda aklımda kuzum ama model bakmadım kirli sepetinin benimde dolap aldık büyük bide beşik tamam ben kıyafet odasına koyucam dolabınıda ama onları seçtik asıl karar vermek büyük seler oluo. annemlere diorum eskiden bu kadar şey yoktu yok emzirme yastığı diorum yok biberon kasigi diorum annem dio bizim zamanimzda yoktu böle seler hakli bizde aldıkça buluozLazım olmasa da lazım hale getiririm artık
Kirli sepetimiz kaldı onuda halledersem misTrendyoldan beğendim çok sevimliler ama karar veremiyorum ay bu kararsızlık Allahtan odasına önceden bakıp karar verip aldım
Aslında varya büyük şeylere karar vermek daha kolaymış ben avizesini seçerken bu kadar zorlanıcağımı tahmin etmezdim sonunda bebek odasına gidecek bisey bulup dün aldım eşim bile diyor odasını almak daha kolaydı diyeEvet oda aklımda kuzum ama model bakmadım kirli sepetinin benimde dolap aldık büyük bide beşik tamam ben kıyafet odasına koyucam dolabınıda ama onları seçtik asıl karar vermek büyük seler oluo. annemlere diorum eskiden bu kadar şey yoktu yok emzirme yastığı diorum yok biberon kasigi diorum annem dio bizim zamanimzda yoktu böle seler hakli bizde aldıkça buluoz
E tabi tamamlayici seleri seçmek zor olur halısı avizesi perdesi biz aldık biberon kasigi nida çok ovduler aldıkAslında varya büyük şeylere karar vermek daha kolaymış ben avizesini seçerken bu kadar zorlanıcağımı tahmin etmezdim sonunda bebek odasına gidecek bisey bulup dün aldım eşim bile diyor odasını almak daha kolaydı diye
Biz işte böyle şeylerle büyümedik diye evlatlarımıza olan şeyleri imkan dahilinde almaya çalışıyoruz
Ben emzirme yastığı almadım kaşık biberon alsam mı dedim ondan da vazgeçtim almadım
Valla her anda onları düşünüyoruz dogduklarında ne yapıcaz bakalım sağlıkla kavuşalım daE tabi tamamlayici seleri seçmek zor olur halısı avizesi perdesi biz aldık biberon kasigi nida çok ovduler aldıkiyi dedin ondan analık yüklendi bize çocuğumu n olsun benim olmadıysa duygusu başladı bide anne adayı diolar bize ben sağdan sola dönerken bile bebeimi dusunuom anayiz işte
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımValla her anda onları düşünüyoruz dogduklarında ne yapıcaz bakalım sağlıkla kavuşalım da❤ adayı da neymiş bildiğin anayız
Sürpriz olacak size de onun da heyacani ayrı2 doğum tecrübesinide yaşamışsın canım biz başımıza ne gelecek bilmiyoruzhayırlısı olsun hepimiz için
Kayıbın içinde üzüldüm canım başınız sağ olsun seni cennette bekleyen bir meleğin var ❤
Aynen öyle süslü olucam diye terleyemem
Amin inşallah kuzumAmin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımtek tek güzel haberleri verelim inşallah
Heyecan korku bir aradaSürpriz olacak size de onun da heyacani ayrı