Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

2 doğum tecrübesinide yaşamışsın canım biz başımıza ne gelecek bilmiyoruz hayırlısı olsun hepimiz için
Kayıbın içinde üzüldüm canım başınız sağ olsun seni cennette bekleyen bir meleğin var ❤
Bence en güzeli zaten hastane sıcak oluyor bir de tüylü tüylü ayağı terletmeye gerek yok
Aynen öyle süslü olucam diye terleyemem

Hadi gözün aydin hem prensesleri gördün hem de güzel haberler aldın, Aldıklarında hayırlı olsun sağlıcakla giydirmek nasip olsun.Biz bir tanesine al al bitmiyor sizin işiniz daha zor.Allah kolaylık versin
Çok teşekkürler canım valla düşünün işte aldıklarınızdan birer tane alıyorsunuz

Çok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.

Aynen iç çamaşırı niyetine giyerim artık
İnşallah biberon kullanmamıza gerek kalmaz. Kullanırsak da güle güle kullansın miniklerimiz benim aldığım gece ışık veriyor o yönden de kafam hemen ona kaydı aldım bende iyimi kötümü kullanmak gerekirse anlarız emzikde chicco ortodonti aldım

Aldım onu kuzum bende çamaşır filesi alcam bide biberon kurutucu su
YDUPEAZ5EJA bu arada kızlar LCW çark çevirdim 350 75 TL indirim alışveriş yapcak varsa
Çamaşır filesi iyi oluyor küçük parçaları yıkarken bende aldım canım. Biberon kurutucu da aldım
Biberon kurutucusu ne kız normal bulaşıkları çevirdiğim yere onu da yıkar koyarım bi zahmet kurusun
Ebebekde indirimdeyken almıştım bende kurutucu o eksikmi kalsın dedim

Maşallah maşallah canım
Evet ya maalesef her şey çok pahalı
Daha bir kaç ay önce 800-1000 arası satılan ürünler şuan 1600-1700
Teşekkürler canım yaa sorma nolcak böyle bilmiyorum. Hadi bekleyelim biraz daha alırız diyoruz bir bakıyoruz artmış fiyatlar. Artık ezberlenmiş birşey ülkede herşey artıyor diyip çıkıyorlar işin içinden

Çok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.
Mantıklı canım 30 a kadar halletmiş ol sonra daha da ağırlaşırsın ikiz taşımak daha zor

Lazım olur yine kuzum öyle deme ben hala arastiriom ki bişe unutmayayim die
Lazım olmasa da lazım hale getiririm artık
Kirli sepetimiz kaldı onuda halledersem mis Trendyoldan beğendim çok sevimliler ama karar veremiyorum ay bu kararsızlık Allahtan odasına önceden bakıp karar verip aldım

Lazım olmasa da lazım hale getiririm artık
Kirli sepetimiz kaldı onuda halledersem mis Trendyoldan beğendim çok sevimliler ama karar veremiyorum ay bu kararsızlık Allahtan odasına önceden bakıp karar verip aldım
Evet oda aklımda kuzum ama model bakmadım kirli sepetinin benimde dolap aldık büyük bide beşik tamam ben kıyafet odasına koyucam dolabınıda ama onları seçtik asıl karar vermek büyük seler oluo. annemlere diorum eskiden bu kadar şey yoktu yok emzirme yastığı diorum yok biberon kasigi diorum annem dio bizim zamanimzda yoktu böle seler hakli bizde aldıkça buluoz

Aslında varya büyük şeylere karar vermek daha kolaymış ben avizesini seçerken bu kadar zorlanıcağımı tahmin etmezdim sonunda bebek odasına gidecek bisey bulup dün aldım eşim bile diyor odasını almak daha kolaydı diye
Biz işte böyle şeylerle büyümedik diye evlatlarımıza olan şeyleri imkan dahilinde almaya çalışıyoruz
Ben emzirme yastığı almadım kaşık biberon alsam mı dedim ondan da vazgeçtim almadım

Kirli sepeti bunlar çok hoşuma gitti ama karar veremiyorum sizede fikir olsun çeşit olarak çok var sevimlilerde

Eklentiler

• Screenshot_20220321-223803_Trendyol.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20220321-223755_Trendyol.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20220321-223740_Trendyol.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 22
E tabi tamamlayici seleri seçmek zor olur halısı avizesi perdesi biz aldık biberon kasigi nida çok ovduler aldık iyi dedin ondan analık yüklendi bize çocuğumu n olsun benim olmadıysa duygusu başladı bide anne adayı diolar bize ben sağdan sola dönerken bile bebeimi dusunuom anayiz işte

Valla her anda onları düşünüyoruz dogduklarında ne yapıcaz bakalım sağlıkla kavuşalım da ❤ adayı da neymiş bildiğin anayız

Sürpriz olacak size de onun da heyacani ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…