Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hepinize merhaba. Bu topiğe bu şekilde gelmek istemezdim. Aklıma geldiniz yazmak istedim umarım Bi sorun yoktur hepiniz iyisinizdir. Hayırlısı ile sağlıkla alın kucağınıza miniklerinizi. Bana da dua eder misiniz?

Bence de normal beslen.Cikmaz inşallah.Tek umudum kalıcı olmaması yoksa hayat böyle geçmez insanın başına gelince anlıyor her şeyden mahrum kalıyorsun çok zormuş

Bende lcw den sipariş verdim canım şansa kod cark hicbisey yoktu 1 gecelik 1 sabahlik 1 kısa kol 1 uzun kol pijama sipariş verdim uyguna geldi bakalım gelincede memnun kalırım inşallah

Allah yardımcın olsun canım şeker de tansiyon da zor dikkat edilmesi gerekiyor az kaldı sağlıkla kucağına almaya minigini

Merhaba çok şükür ben iyiyim sen nasılsın Amin inşallah tabiki biz oğluşumla sanada dua ederiz Rabbim gönlünden geçeni hayırlı zamanda sanada nasip etsin inşallah

Haha ikimiz de duramamışız ya çok tatlıyız. Daha dün başlamıştık
Valla bende dayanamadığım tatlılardan biridir napim duramadım neyse umut kesmek yok yarın yeniden devam ediyoruz
Bende yine iyi bütün gün dışarda dayandım akşam oldu dayanamadım olsun kuzum bu frenleme de sinir getirmiş oluruz yarın yine şansımızı deneyelim bebeler tatlıci çıktı bizim

Çıkmaz inşallah ama olup olmadigini net anlamak için diyet yapmaman lazım normal.brsleneceksin ki varsa ortaya çıksın.Bazi şekerler dikkat edince çıkmıyor sen şimdi dikkat edersen net sonuç alamazsin.
Bak bilmediğim bı konu doru soluosun ozaman normal rutin yapalım biz en azından Nisan başına kadar masum çikolata yeriz ya benim doktor korktu benden birden hızlı kilo aldım die geçen gün kızdı kuru üzüm bile yeme die eşim yüzünden dayanamio çok tatlı yiyo dedi halbuki normalde hiç yemem şimdi normal yiyorum

Doru soledin kuzum valla hiç bu açıdan düşünmedim son dakika kendimize sinir getircez kimi kandircaz işte korktuk ben öle çok hamur işi felan yemek deil birden kilo alıp bide tatlı seleri çok yemeye baslayinca korktum kendimden Rabbim esirgesin bebelerimizi

Merhaba canım benim iyiyiz çok şükür sen nasılsın dua ederiz tabi ki. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla gönlündeki duanı kabul etsin inşallah. Buraya güzel haberler ile geldiğin günleri de göstersin

Bence de normal beslen.Cikmaz inşallah.Tek umudum kalıcı olmaması yoksa hayat böyle geçmez insanın başına gelince anlıyor her şeyden mahrum kalıyorsun çok zormuş
Kesinlikle öyle canım ya. Çok şükür kalıcı değil Rabbim yardımcısı olsun herkesin. Az kaldı seninde bitecek inşallah. Hazırlıklar ne alemde gerçi sen bizden tecrübelisin

Bende lcw den sipariş verdim canım şansa kod cark hicbisey yoktu 1 gecelik 1 sabahlik 1 kısa kol 1 uzun kol pijama sipariş verdim uyguna geldi bakalım gelincede memnun kalırım inşallah
Hadi bakalım gelince de yorum bekliyoruz
Lc kodlarından benim de bilgim yoktu sağolsun kızlar buraya yazınca çözdüm olayı

Bende yine iyi bütün gün dışarda dayandım akşam oldu dayanamadım olsun kuzum bu frenleme de sinir getirmiş oluruz yarın yine şansımızı deneyelim bebeler tatlıci çıktı bizim
Kesinlikle bebeklerden kaynaklı ben de eskiden çikolata çok yemezdim ama şimdi tanıyamadığım bir ben var sanki
Ya bende aslında yürüyüş yapamayıp eve kapandım o yüzden çok kilo aldım

Aynen canım normal beslen ama dozunu da kaçırma tabi her zaman her şeyin fazlası zarar şeker çıkmasa bile.Benim takip yapılacagi zaman doktor diyet yapma normal nasıl besleniyorsan devam et ki bilelim demişti o açıdan tavsiyede bulundum bende.Guzel sonuclariniz olsun inşallah

Saol canım güzel bilgiler verdin inşallah sonuçlar da güzel çıksın

Benimde aklımda yarın Alcam bende sleppy bide migrosun alt açması var ikiser paket bide
Valla her gelişinde zamlı geliyor namıssız. Geçen almadığım için pişman oldum şimdi de kalırsa iki paket alayım diyorum
Bir de hastane çantasında neler olmalı diye araştırmaya başladım ben
Bu gidişinle Ssevincli Nefes0858 S Simayy67 I iklime_06 sizlerden önce çantamı hazırlamış olurum galiba
Başka kimler vardı ilk doğuracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…