Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa bide terlik var dimi bak hiç aklıma gelmedi 🤭

Aynen canım duruma göre alırız bu arada terlik cross tarzında olanlar daha rahat oluyor galiba ya. Lohusa terliklerini hiç sevmiyorum ben Nefes0858 Nefes0858

Evet canım bende cross goturcem yine lohusa tacı takarım ama 🤭🤭
Aynen terlik var daha 🤭🤭 crocs almayı düşünüyorum son ayda rahat olur ayaklarım şişerse diye lohusa terlikleri bence boşa para ama 1 tane kırmızı taç alırım 😊😊

Selam kızlar.. Cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür her iki kızımda çok iyiler sağlıklılar maşallah. Erken doğum riskin yok dedi doktorum ama ne olacağı belli de olmaz tabi. 1 kg a yaklaşmış her ikisi de 35 cm. Çok tatlılardı. :)
Bu arada babymall dan pusetleri aldık. Kanz markanın aldık. Birde hediye çeki verdiler 225 tl lik. Onunla da ilk kez bez aldık. Birde us polonun çok güzel ürünleri varmış orada. Onlardan aldık. Herşey öyle pahalı kii.. :KK43: birde molfix in izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini aldım.
Selam canım maşallah kuzular büyümüş iyilermis çok şükür 🤲🥰
Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah. Evet hersey gerçekten çok pahalı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar biberon olarak bunu aldım ben. Ödüllüymüş
İlk zamanlar süt tam gelmediği için mama veririz herhalde. Şuan indirimde
Hatta jokerbaby nin kendi sitesinde 56 TL ama kargo ücreti çıkıyor
Bulunduğunuz ilde mağazası varsa alabilirsiniz🤗
Bende biberon bunu düşünüyordum sonra ne olduysa gittim mamajoo antikolik aldım 🤭

Buna inanasım gelmedi hiç kuzum🤭😂😂 herseyi kaç kere düşünen çantayı mi hazırlıyacak🤣🤣🤣

Bende daha yıkamadım haftaya başlarım diyorum kendi eksiklerimi de tamamlayım çantayıda o zaman hazırlıcam😊 çantayı çok geç vakte bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz hazır dursun sonra aceleden evde ne bulurlarsa getirirler diye korkuyorum🤣🤣🤣
Bu arada kızlar ben doğum sonrası için depend aldım kararsız kalmıştım ama dedim alayım her ihtimale karşı alan varmı aranızda
Aslında en iyisi birkaç haftaya halledeyim bende olmazsa.
Depend ben de bugün aldım diğer doğumda kullanmıştım çok rahat oluyor ben çok memnun kalmıştım.Kesinlikle tavsiye ederim 😊

Aslında en iyisi birkaç haftaya halledeyim bende olmazsa.
Depend ben de bugün aldım diğer doğumda kullanmıştım çok rahat oluyor ben çok memnun kalmıştım.Kesinlikle tavsiye ederim 😊
İşte beklediğim yorum 😊😊
O zaman iyiki almışım bende 😂😂
Senin ilk doğum sezeryanmıydı canım

Selam kızlar.. Cumartesi kontrolüm vardı. Çok şükür her iki kızımda çok iyiler sağlıklılar maşallah. Erken doğum riskin yok dedi doktorum ama ne olacağı belli de olmaz tabi. 1 kg a yaklaşmış her ikisi de 35 cm. Çok tatlılardı. :)
Bu arada babymall dan pusetleri aldık. Kanz markanın aldık. Birde hediye çeki verdiler 225 tl lik. Onunla da ilk kez bez aldık. Birde us polonun çok güzel ürünleri varmış orada. Onlardan aldık. Herşey öyle pahalı kii.. :KK43: birde molfix in izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini aldım.
Hadi gözün aydin hem prensesleri gördün hem de güzel haberler aldın, 🥰 Aldıklarında hayırlı olsun sağlıcakla giydirmek nasip olsun.Biz bir tanesine al al bitmiyor sizin işiniz daha zor.Allah kolaylık versin

İşte beklediğim yorum 😊😊
O zaman iyiki almışım bende 😂😂
Senin ilk doğum sezeryanmıydı canım
Benim ilk doğum adı normal olup kendi anormal olanlardan 🤣
İkinci doğum sezeryan oldu.Hasta doğup kaybettiğimiz ikincisi.
Nasipse bu da sezeryan olacak.ikisinde de depend kullandım ama normalde sezeryan da ikisine de oluyor tecrübe ile sabit 😂

Aynen canım şans daha kod falanda istemiyorum alıcaklarım bitti sayılır 😂😂 kodları da onların olsun🤣🤣
Bendeki de silinebilir olanlardan oda yeter ihtiyaca göre takviye yaparım artık 😊
Haftaya nasip olursa başlarım yavaştan yıkamaya bende. Depend almam demiştim herkes öyle övmüş ki çok rahat falan diye dedim 1 paket alayım çok da ucuz ya 🤣🤣
Kesinlikle çok ucuz, 😅😅🤪 ama iyi yapmışsın canım yorumlar değişiyor memnun kalanlarda var. Külot gibi zaten ya çamaşır batırmakran iyidir
Başlayın başlayın yıkamaya onların bide ütüsü var 😅😅
Bende biberon bunu düşünüyordum sonra ne olduysa gittim mamajoo antikolik aldım 🤭
Bende sabah ebebekte gördüm ay bir övmüşler 😅 tamam tamam dedim alıyorum 😅 ama jokerbaby den aldım 😁

Ben emzik işini riske atamadım ya 😅 kimi diyor en pahalısını aldım tutmadı wee aldım tuttu diye 😅
O yüzden başlangıcı wee den yaptım tutarsa iyi bir şey alırım🤭
Wee aldım hatta kutusunuda aldım ne bileyim alayım dedim avent ide listede var bakalım dolabınıda aldık bugün yine listemde bı sayfa eksik var hastane ye gittiğim gün alicam kalanları inşallah 🥰

Wee aldım hatta kutusunuda aldım ne bileyim alayım dedim avent ide listede var bakalım dolabınıda aldık bugün yine listemde bı sayfa eksik var hastane ye gittiğim gün alicam kalanları inşallah 🥰
İnşallah inşallah canım güle güle kullansın hepsini. Bak biberon temizleyicisi eklemek lazım listeye unutmayalım. İndirimdeyken almadım ben akıllı

İnşallah inşallah canım güle güle kullansın hepsini. Bak biberon temizleyicisi eklemek lazım listeye unutmayalım. İndirimdeyken almadım ben akıllı
Aldım onu kuzum bende çamaşır filesi alcam bide biberon kurutucu su🤭🤭
YDUPEAZ5EJA bu arada kızlar LCW çark çevirdim 350 75 TL indirim 🥰 alışveriş yapcak varsa

Aldım onu kuzum bende çamaşır filesi alcam bide biberon kurutucu su🤭🤭
YDUPEAZ5EJA bu arada kızlar LCW çark çevirdim 350 75 TL indirim 🥰 alışveriş yapcak varsa
Biberon kurutucusu ne kız😳 normal bulaşıkları çevirdiğim yere onu da yıkar koyarım bi zahmet kurusun😅😅😅

Biberon kurutucusu ne kız😳 normal bulaşıkları çevirdiğim yere onu da yıkar koyarım bi zahmet kurusun😅😅😅
Belki biberon kullanmicak bile zaten indirimde alamadım e bebekte de kalmamıştı neyse listede var .almam belki 🤭🤭 ben bu fenomenleri çok izliom ondan absuruk şeyleri listeye koydum sanırım 😂😂

Belki biberon kullanmicak bile zaten indirimde alamadım e bebekte de kalmamıştı neyse listede var .almam belki 🤭🤭 ben bu fenomenleri çok izliom ondan absuruk şeyleri listeye koydum sanırım 😂😂
Aman ya şimdi önüne gelen emzirme danışmanı, bebek bakım uzmanı, eksik listesi uzmanı kesilmiş 🤣🤣 o yüzden onlara bakmıyorum ben
Kk da arama yap asıl ufak tefek şeyleri buradan çıkarıp yazıyorum
Misal hastane çantasına kağıt havlu, karton bardak, su gibi 🤭

Aman ya şimdi önüne gelen emzirme danışmanı, bebek bakım uzmanı, eksik listesi uzmanı kesilmiş 🤣🤣 o yüzden onlara bakmıyorum ben
Kk da arama yap asıl ufak tefek şeyleri buradan çıkarıp yazıyorum
Misal hastane çantasına kağıt havlu, karton bardak, su gibi 🤭
Evet canım buraya bakiorum asıl doğal bilgiler burda bide yeni doğum yapan anneler neler mutlaka lazım onları okuorum ama böle saçma seler de listeme eklemiştim 😂😂 hep bunlar yukarı kaydır reklamlari yüzünden 🤭🤭🤭

X