Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Cnaim haftasonu bilgi vermiyorlar mis cumartesi alıyordum aslında ama dünde vermediker bugünde 😞 Halbuki duymak istediğim iki kelam yarın yanına gideceğim kapısına kadar geldigimi hisseder oğlum 💙 Cuma.gunu bilgi almıştık en son duanızı eksik etmeyin canlarım Rabbim hepimizi evlatlarimiza sağlık ile kucaklamamizi nasip etsin❤️
Amin amin canım her zaman aklımızdasın. Güzel haberler ile gel inşallah 🤗

Bende grev duydum ama deisior arayıp sormak lazım bide Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ben hala bişe surmuorum göbeğime bu hafta genişledi bı baslayamadim ne suruosun sen karar veremedim bundan sonra catlarim die korktum göğsüm felan çok kasinio
Bende sürmüyorum canım kuruluk ya da gerginlik yok. Eğer çok gerilirse zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum ben başka bir şey kullanmam. Göğüs uçları çatlayabilirmiş canım ama çok fazla uyarma dikkat et. Rahim kasılmalarını başlatıyormuş. Bende şuan kaşıntı yok ama olursa ona da zeytinyağı sürerim sanırım 🤣

Bende sürmüyorum canım kuruluk ya da gerginlik yok. Eğer çok gerilirse zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum ben başka bir şey kullanmam. Göğüs uçları çatlayabilirmiş canım ama çok fazla uyarma dikkat et. Rahim kasılmalarını başlatıyormuş. Bende şuan kaşıntı yok ama olursa ona da zeytinyağı sürerim sanırım 🤣
Zeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzum

Zeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzum
Canim kaşıntı başladıysa kuruluk oluyor demekki muhakkak nemlendir

Canım hindistan cevizi yağı dedi bana doktor.
Uzun zamandır sürüyorum, çok da güzel kokuyo.
Zeytinyağı kıyafete falan bulaştığında sıkıntı olur lekeyi çıkarması. Hiç denemedim onu.

Kaşıntı olsa da olmasa da sürmek lazım, şimdiden nemli tutmak lazım ki göbek büyüdükçe gerilmesin.
Ama göğüs ucuna yapacak bir şey yok.
Duş sonrası sadece dekolte bölgesine azıcık hindistan cevizi yağı sürüyorum, oralar da çatlamasın diye.

Aynen canım kaşıntı başladıysa sür dikkatlice. Çatlamasın

Canım hindistan cevizi yağı dedi bana doktor.
Uzun zamandır sürüyorum, çok da güzel kokuyo.
Zeytinyağı kıyafete falan bulaştığında sıkıntı olur lekeyi çıkarması. Hiç denemedim onu.
Oda aklıma geldi hatta bı kaç kere alayimmi dedim ama saçlar için çok kullaniomus insanlar kıllanma yapar die korktum ama doktor demiş sana da

Bende göbeğime ya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ya bebe yağı kaşıntı gerilme falan yok ama yinede duş sonrası sürüyorum. Göğüslerim içinse lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum kuruluk çok oluyor bide bol bol ayva çekirdeği stokladım 🤭🤭
Ben ozaman hindistan cevizi yağı da alayim ikilemde kalmıştım bazen de zeytinyağı sürerim göğüs ucu kremi alcaktim ama sonrlara doru diodum böle ykende başlayım bende son aylar sürerim diodum böle giderse yara olcak ayva çekirdeği çok az koydum

Bende göbeğime ya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ya bebe yağı kaşıntı gerilme falan yok ama yinede duş sonrası sürüyorum. Göğüslerim içinse lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum kuruluk çok oluyor bide bol bol ayva çekirdeği stokladım 🤭🤭
Bende stokluyorum ayva çekirdeğini 🙈 direkt dondurucuya atıyorum sen nasıl saklıyorsun canım

Oda aklıma geldi hatta bı kaç kere alayimmi dedim ama saçlar için çok kullaniomus insanlar kıllanma yapar die korktum ama doktor demiş sana da
Badem yağı kıllanma yapıyor da bunu duymamıştım canım.
Ona bakarsan zeytinyağı da saç bakımı için kullanılıyo.

X