- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.781
Göğüs ucunu uyarmak erken doğuma sebep oluyo diyorlar.Bende göbeğime ya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ya bebe yağı kaşıntı gerilme falan yok ama yinede duş sonrası sürüyorum. Göğüslerim içinse lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum kuruluk çok oluyor bide bol bol ayva çekirdeği stokladım
İnşallah canım haberdar et bizi de. Tatlı yiyip sola yattın mıKızlar bugunde hissetmedim yarına randevu aldım inşallah iyidirler
Canım mesajını gormusken yazayım dedim lc waıkıkı de kazı kazan var bana bildirim geldi kazıdım 250 TL alısverıse 50 TL verdı sende yap istersen kullanmak istersen benim kodu da verebilirim ben alacaklarımı aldım zatenİnşallah canım haberdar et bizi de. Tatlı yiyip sola yattın mı
Aynen girdim canım çok sağolCanım mesajını gormusken yazayım dedim lc waıkıkı de kazı kazan var bana bildirim geldi kazıdım 250 TL alısverıse 50 TL verdı sende yap istersen kullanmak istersen benim kodu da verebilirim ben alacaklarımı aldım zaten
Bak bak canım kazı kazan urunlerıne bak ama onlarda uyguluyor gece 1 e kadar kullanabiliyorsun diyorum ya bısey olursa benimkide duruyor ekran goruntusunu aldım lazım olan varsa isterse yollarımAynen girdim canım çok sağolilk defa indirim kodum oldu bakayım akşam neler varmış
Bak bak canım kazı kazan urunlerıne bak ama onlarda uyguluyor gece 1 e kadar kullanabiliyorsun diyorum ya bısey olursa benimkide duruyor ekran goruntusunu aldım lazım olan varsa isterse yollarımAynen girdim canım çok sağolilk defa indirim kodum oldu bakayım akşam neler varmış
Aynen canım sen olsun olmasın şimdiden sür bende senin haftalarda başladım sürmeye. Göğüs ucundan çok tırsıyorum yara olur diye o yüzden kremden aldım sonrasında duruma göre ya ayva çekirdeği ya başka krem var tavsiye edilen onu alıcam inşallah yaramız olmaz sütümüz bol olurBen ozaman hindistan cevizi yağı da alayim ikilemde kalmıştım bazen de zeytinyağı sürerim göğüs ucu kremi alcaktim ama sonrlara doru diodum böle ykende başlayım bende son aylar sürerim diodum böle giderse yara olcak ayva çekirdeği çok az koydum
Bende dondurucuya koyuyorum canım inşallah çıkarınca işe yararBende stokluyorum ayva çekirdeğinidirekt dondurucuya atıyorum sen nasıl saklıyorsun canım
Evet canım öyle diyorlar ben dikkat ediyorum sürerken sürmezsem de çok kuruyor kopacak diye korkuyorumGöğüs ucunu uyarmak erken doğuma sebep oluyo diyorlar.
Ben hiç bir şey sürmüyorum canım.
İnşallah iyilerdir canım tatlı biseyler ye uzan her zaman aynı olmuyor hareketleri gidince bizide haberdar etKızlar bugunde hissetmedim yarına randevu aldım inşallah iyidirler
İnşallah canımBende dondurucuya koyuyorum canım inşallah çıkarınca işe yarar
Aa tamam canım 1e kadar bakmış OlurumBak bak canım kazı kazan urunlerıne bak ama onlarda uyguluyor gece 1 e kadar kullanabiliyorsun diyorum ya bısey olursa benimkide duruyor ekran goruntusunu aldım lazım olan varsa isterse yollarım
Evet iste bilmiom die kafam karıştı suremedim bişe baya kasininca korktum ozamanBadem yağı kıllanma yapıyor da bunu duymamıştım canım.
Ona bakarsan zeytinyağı da saç bakımı için kullanılıyo.
Ya güle güle sağlıkla büyüsün oğlusun kuzumTeyzosları bizim odamız geldi aşk yaşıyorumsağlıkla zamanında da kucağıma alıp içinde yatırdığım günleri de görürüm inşallah
2li sayılar cabuk geçiyor vallaİnşallah canımyarar ya her şeyi dondurucuya atıyoruz nede olsa. 2 hafta sonra bende ikili sayılara düşüyorum çok heyecanlıııı
Evet canım ben ilk çatlak için krem sorduğumda doktor yanlış anlamış göğüs ucu krem ismi verdi iki tane ikisi de baktım iyi yorumları son aylar alırım diodum ama bende yavaş yavaş süreyim yara olmasınAynen canım sen olsun olmasın şimdiden sür bende senin haftalarda başladım sürmeye. Göğüs ucundan çok tırsıyorum yara olur diye o yüzden kremden aldım sonrasında duruma göre ya ayva çekirdeği ya başka krem var tavsiye edilen onu alıcam inşallah yaramız olmaz sütümüz bol olur
Ozaman benimde üç hafta kaldıİnşallah canımyarar ya her şeyi dondurucuya atıyoruz nede olsa. 2 hafta sonra bende ikili sayılara düşüyorum çok heyecanlıııı
Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah hayallerimiz gerçek oluyor sabrettik elhamdülillah Rabbim nasip etti bizler güçlü annelerizYa güle güle sağlıkla büyüsün oğlusun kuzumvalla bende en ufak şeylerini bile bakıom hala hayal gibi gelio sağlıkla minnaklarimizi kucağımıza alalım inşallah