Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Göğüs ucunu uyarmak erken doğuma sebep oluyo diyorlar.
Ben hiç bir şey sürmüyorum canım.

İnşallah canım haberdar et bizi de. Tatlı yiyip sola yattın mı
Canım mesajını gormusken yazayım dedim lc waıkıkı de kazı kazan var bana bildirim geldi kazıdım 250 TL alısverıse 50 TL verdı sende yap istersen kullanmak istersen benim kodu da verebilirim ben alacaklarımı aldım zaten

Aynen girdim canım çok sağol ilk defa indirim kodum oldu bakayım akşam neler varmış

Aynen girdim canım çok sağol ilk defa indirim kodum oldu bakayım akşam neler varmış
Bak bak canım kazı kazan urunlerıne bak ama onlarda uyguluyor gece 1 e kadar kullanabiliyorsun diyorum ya bısey olursa benimkide duruyor ekran goruntusunu aldım lazım olan varsa isterse yollarım

Bak bak canım kazı kazan urunlerıne bak ama onlarda uyguluyor gece 1 e kadar kullanabiliyorsun diyorum ya bısey olursa benimkide duruyor ekran goruntusunu aldım lazım olan varsa isterse yollarım

Aynen canım sen olsun olmasın şimdiden sür bende senin haftalarda başladım sürmeye. Göğüs ucundan çok tırsıyorum yara olur diye o yüzden kremden aldım sonrasında duruma göre ya ayva çekirdeği ya başka krem var tavsiye edilen onu alıcam inşallah yaramız olmaz sütümüz bol olur

Teyzosları bizim odamız geldi aşk yaşıyorum sağlıkla zamanında da kucağıma alıp içinde yatırdığım günleri de görürüm inşallah
Ya güle güle sağlıkla büyüsün oğlusun kuzum valla bende en ufak şeylerini bile bakıom hala hayal gibi gelio sağlıkla minnaklarimizi kucağımıza alalım inşallah

Evet canım ben ilk çatlak için krem sorduğumda doktor yanlış anlamış göğüs ucu krem ismi verdi iki tane ikisi de baktım iyi yorumları son aylar alırım diodum ama bende yavaş yavaş süreyim yara olmasın

Ya güle güle sağlıkla büyüsün oğlusun kuzum valla bende en ufak şeylerini bile bakıom hala hayal gibi gelio sağlıkla minnaklarimizi kucağımıza alalım inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah hayallerimiz gerçek oluyor sabrettik elhamdülillah Rabbim nasip etti bizler güçlü anneleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…