Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canlar 😍 kadınlar günümüz kutlu olsun 😍
tenor.gif

Tureed Tureed emzirme yastığı ile ilgili yorumumu gördün mü. Karar verebildin mi alacak mısın
Keşke alsamisim ozaman sen baya iyiye almışsin kuzum alayim diorum bakiorum karar veremedim görerek almak lazim sonuk olur bide netten alsam. çantada almadım henüz bana hepsi olurda eşim uzun ona göre bı çanta bakiorum 🤭🤭

Günaydın güçlü anneler kadınlar günümüz kutlu olsun bu seneki en büyük hediyemiz yavrularımız🥰🥰💙🌷💐🌹
Evet yaa veee bu sene anneler gününde anne olarak gireceğiz 🥰🥰🥰 yani hamişlere anne adayı diyorlar ama neden öyle diyorlar anlamıyorum. Anneyiz uleyyynnnn yeter gari🤣🤣🤣

Keşke alsamisim ozaman sen baya iyiye almışsin kuzum alayim diorum bakiorum karar veremedim görerek almak lazim sonuk olur bide netten alsam. çantada almadım henüz bana hepsi olurda eşim uzun ona göre bı çanta bakiorum 🤭🤭
Bende netten çok bakmıştım emin olamadım küçük mü olur kötü mü diye bunu da eşim alıp gelince gözümle gördüm ya hemen size yazdım. Sonuçta aşırı pahalı bir şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
A101 in bazı mağazalarında duruyor ama fiyatı 65 TL sanırım 😬
Sen bebek mağazalarını takipte ol indirim. Olursa alırsın

Bende netten çok bakmıştım emin olamadım küçük mü olur kötü mü diye bunu da eşim alıp gelince gözümle gördüm ya hemen size yazdım. Sonuçta aşırı pahalı bir şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
A101 in bazı mağazalarında duruyor ama fiyatı 65 TL sanırım 😬
Sen bebek mağazalarını takipte ol indirim. Olursa alırsın
Bakaim kuzum işte dediğin gibi netten guvenemedim yok bende aşırı pahalı almam bakiorum sürekli ilgi alanımız artık bebek şeyleri oldu dün şokta bile bakiom gitmemiştim nezamandir ilgi alanımız farklı oldu 🤭🤭

Bakaim kuzum işte dediğin gibi netten guvenemedim yok bende aşırı pahalı almam bakiorum sürekli ilgi alanımız artık bebek şeyleri oldu dün şokta bile bakiom gitmemiştim nezamandir ilgi alanımız farklı oldu 🤭🤭
Kesinlikle öyle oldu canım eskiden aktüel ürünlerde mutfak eşyalarına ev eşyalarına bakardım. Şimdi burun kıvırıyorm resmen 🤣 sen bi dur önceliğimiz farklı artık diyorum😁
Evet anneyiz benim minnakim orda aday da neymiş 🤭🤭
Valla ya bende sinir oluyorum o aday kelimesine 🤣 bunca sene sonra ilk defa hamile kalmışım ne adayı 🤣

Yaa sorma bende bu aralar çok düşünüyorum. Evde rahat rahat yatmam lazım benim ben iş diye koşturuyorum diyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Seni hep öğretmen diye hatırlıyorum ben ama karıştırmış da olabilirim:)
Mesleğimi hic yazmadim sanirim :)) bende saglik personeliyim. Emar teknikeriyim .
Yönetimle konustum bugün. 11 nisanda ayrılıyorum doğum iznine 🤗 30 a tamamlamak içinde yıllık izinlerim var onları kullanicam. 1 ay daha sabir.

X