- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.441
Günaydın benim nasipse yarına inşallahGünaydınnnnnnnnn.
Bugün kontrolü olan var mı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın benim nasipse yarına inşallahGünaydınnnnnnnnn.
Bugün kontrolü olan var mı kızlar?
Keşke alsamisim ozaman sen baya iyiye almışsin kuzum alayim diorum bakiorum karar veremedim görerek almak lazim sonuk olur bide netten alsam. çantada almadım henüz bana hepsi olurda eşim uzun ona göre bı çanta bakiorumTureed emzirme yastığı ile ilgili yorumumu gördün mü. Karar verebildin mi alacak mısın
Evet yaa veee bu sene anneler gününde anne olarak gireceğiz yani hamişlere anne adayı diyorlar ama neden öyle diyorlar anlamıyorum. Anneyiz uleyyynnnn yeter gariGünaydın güçlü anneler kadınlar günümüz kutlu olsun bu seneki en büyük hediyemiz yavrularımız❤
Bende netten çok bakmıştım emin olamadım küçük mü olur kötü mü diye bunu da eşim alıp gelince gözümle gördüm ya hemen size yazdım. Sonuçta aşırı pahalı bir şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum.Keşke alsamisim ozaman sen baya iyiye almışsin kuzum alayim diorum bakiorum karar veremedim görerek almak lazim sonuk olur bide netten alsam. çantada almadım henüz bana hepsi olurda eşim uzun ona göre bı çanta bakiorum
Ayyy belki ben anneler günün de kucağıma almış olurumEvet yaa veee bu sene anneler gününde anne olarak gireceğiz yani hamişlere anne adayı diyorlar ama neden öyle diyorlar anlamıyorum. Anneyiz uleyyynnnn yeter gari
Doğru ya sizinki mayıs oluyor ay çok az kaldı bizde şu ikili rakamlara düşseydikAyyy belki ben anneler günün de kucağıma almış olurum
Bakaim kuzum işte dediğin gibi netten guvenemedim yok bende aşırı pahalı almam bakiorum sürekli ilgi alanımız artık bebek şeyleri oldu dün şokta bile bakiom gitmemiştim nezamandir ilgi alanımız farklı olduBende netten çok bakmıştım emin olamadım küçük mü olur kötü mü diye bunu da eşim alıp gelince gözümle gördüm ya hemen size yazdım. Sonuçta aşırı pahalı bir şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
A101 in bazı mağazalarında duruyor ama fiyatı 65 TL sanırım
Sen bebek mağazalarını takipte ol indirim. Olursa alırsın
Göz yaşım pıt en güzel anneler günü hediyesi sana evet sizlerin daha az kaldı tecrübeniz sen faydalancaz artıkAyyy belki ben anneler günün de kucağıma almış olurum
Evet anneyiz benim minnakim orda aday da neymişEvet yaa veee bu sene anneler gününde anne olarak gireceğiz yani hamişlere anne adayı diyorlar ama neden öyle diyorlar anlamıyorum. Anneyiz uleyyynnnn yeter gari
Bende simdi onu düşünüyordum acaba denk gelir mi diyeAyyy belki ben anneler günün de kucağıma almış olurum
Kesinlikle öyle oldu canım eskiden aktüel ürünlerde mutfak eşyalarına ev eşyalarına bakardım. Şimdi burun kıvırıyorm resmen sen bi dur önceliğimiz farklı artık diyorumBakaim kuzum işte dediğin gibi netten guvenemedim yok bende aşırı pahalı almam bakiorum sürekli ilgi alanımız artık bebek şeyleri oldu dün şokta bile bakiom gitmemiştim nezamandir ilgi alanımız farklı oldu
Valla ya bende sinir oluyorum o aday kelimesine bunca sene sonra ilk defa hamile kalmışım ne adayıEvet anneyiz benim minnakim orda aday da neymiş
Benim daha önce doğumum olduğu için Mayıs ilk haftasında olacak aksilik olmazsaBende simdi onu düşünüyordum acaba denk gelir mi diye
Bakalim bizim ne zamana denk gelirBenim daha önce doğumum olduğu için Mayıs ilk haftasında olacak aksilik olmazsa
Mesleğimi hic yazmadim sanirim :)) bende saglik personeliyim. Emar teknikeriyim .Yaa sorma bende bu aralar çok düşünüyorum. Evde rahat rahat yatmam lazım benim ben iş diye koşturuyorum diyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Seni hep öğretmen diye hatırlıyorum ben ama karıştırmış da olabilirim:)