- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.421
Allah kolaylık versin bizlere canım. Hem 3 canlıyız hemde mücadele veriyoruz çalışalım diye.Seninde herseyin yolunda olduğuna sevindim caniminsan bi mutlu oluyor kıpır kıpır oluyor içi.
Bi ayrilabilseydik hayirlisiyla ya. Bugunde tekmeler hep alta alta benim acıtıyorçalışıyorum ama nasıl bide bana sor
Benimkilerde cok hareketli acaba diyorum ben calisirken rahat mi edemiyolar tüm gün sandalye tepesinde oturuyorum 30 dk da bir kalkip yürüyorum 3-4 dakika aslinda ama . Insanin aklina binbir türlü vesvese geliyor.Allah kolaylık versin bizlere canım. Hem 3 canlıyız hemde mücadele veriyoruz çalışalım diye.
Bam güm benimde habire kıpırdıyorlar. Ama içim rahatlıyor duyunca da.
30. Haftada hazırlamayı düşünüyorum bende inşallah 36. Haftalari görürüz de hazir dursun kenarda. Gerekirse bidaha yıkarız ütüleriz ☺Yaa evet çok tatlı geliyorlar gözüme.
Al al canım kargo gelip tek tek bakınca içim gidiyor valla.
Hrpsini topluyorum bir sepete. Yıkama ütüleme faslını 30. Haftadan sonra yaparız inşallah
Vakti zamaninda dogsunlar insallah canim. Hazırlamakta iyi yapmissin tedbirli olmak lazim ikizlerdeBen herseylerı yıkayıp utuledım yerlestırdım30.haftayı gorunce artık haftaya da hastane canta mı hazırlarım artık 32.den sonra ya hazır olsun dıyorum
Bende de oluyor aynısı mı bilmiyorum ama matkap ile delerken sallanır ya onun gibiKızlar arada bide bende şey oluyor anlam veremiyorum kalp atışı mı hıçkırık mı göbeğin altında kazı çalışması yapıyor sanki eşime diyorum seninki başladı yine tünel kazmayagarip bir his değişik gidince sorucam doktoruma
Sen takip et sevdiği bir ses olabilir ya da gürültüye de tepki verebilirBenimki müziğe de tepki verioda ama daha çok yemek lere tepki verio hele kaçamak yapip tatlı yediysekbazende beklioz yok evde yok
Sende deseydin biz alıştırmasak bile bebekler gece hayatını seviyor diyeBen hala nöbete kalkiom klasik başından beri 3 5 kalkiozeşim dio kurtlu ne kalkion yine yok uykumu almış bı şekilde acikiom dolaniom evde buna bı çözüm bulamadım oda dio alistirdin çocuğu doguncada uyancak
Aynen canım fiyat olarak çok uygun orasıBen yaptım canımCatlak-kurabiye dedıgı gibi kalıplar küçük ama buyuk bedenlere cıktıkca bence kalıplar kuculuyor gıbı ben genel olarak 0-3 3-6 almıstım ama ıkız dıye zaten kucuk olurlar diye anca olur diye dusunuyorum bazı urunlerı tam kalıp bazıları kucuk gıbı ben de aynı catlak kurabiye gıbı cok uyguna aldım alt ust takımları 20 den fazla vermedim epey bsıey de aldım
Ben aldım ates ölçeri omron marka aldım bi hemsire önermişti canım ates ölçer de sevmek zor oluyor Valaemzirme yastığı da aldım canım kimisi gereksiz dıyor ama cogu kisi de ilk bebek tecrübesiz oldugunuz ıcın de kullanışlı oldugunu soylıyorlar o yuzden bende aldım sımdj ıkız bebek belki emmezler mama destegıde verirsek yanımda ki kısıde kucagına alırken falan kullanır tutması kolay olur belki diye 1 adet aldım bide sezeryan yapanlar ıcıın ıyı demıslerdı canım
Aa evet canım uykusuzluk da yapar baş ağrısı yaSağol kuzum çok uyanıyorum uyku düzeni kalmadı belkide ondan oluyor Bayadır agrimiyordu bugün hissettirdi kendini
Hahah zalım gecelere devamAynı benama ben arada sırt üstü yatıyorum çünkü yanlarım çok ağrıyor gece çürümüş gibi dinlensin diye arada sırta dönüyorum e tabi oğluşum sagolsun yan dön diyor
Haha çok iyi ya,Ayy tek kırık ben değilmişimbende mıncırıyorum sabah günaydın bebislerim diyorum öğlen afiyet olsun tombislerim diyorum oooo daha neler neler
Artık bizi bebeler yönetiyor yaAmin canım hepimiz hep iyi olalım
Amin canım benim
Bende başından beri uyku sorunu olduğu için artık normal geliyor alıştım
Ben kesinlikle yatamıyorum sırt üstü çok tekmeliyor sağ tarafa yatmamda hoşlanmıyorum canım evladım
Balım ya benn doğumu yakın bir arkadaşıma sordum. Bebek hıçkırıklarını nasıl anlarız diye. Oda kalp atışı gibi oluyor dedi. Aynı öyle hızlı mı dedim evet dediKızlar arada bide bende şey oluyor anlam veremiyorum kalp atışı mı hıçkırık mı göbeğin altında kazı çalışması yapıyor sanki eşime diyorum seninki başladı yine tünel kazmayagarip bir his değişik gidince sorucam doktoruma
Ateş ölçer vardı balım emzirme yastığı da aldım. Hatta banlıyken size haber yollamıştım çok uygun kesin alın diyeKızlar ateş ölçer ne aldınız kafam karıştı bide emzirme yastığı aldinizmi
Evet bazen telefonda bı video cikio korkuomu bı tepki verioSen takip et sevdiği bir ses olabilir ya da gürültüye de tepki verebilir
Sende deseydin biz alıştırmasak bile bebekler gece hayatını seviyor diyebizi uyutup içeride parti moduna geçiyorlar resmen
Aynen canım vücut doğumdan sonrası için hazırlıyor kendiniEvet bazen telefonda bı video cikio korkuomu bı tepki verio
Misal şuanda içeride bı parti var ki sorma uyandık beklioz ne beklioz bilmiom. O dans edio icerideşükür aman bazen ses vermeyince de acayip korkuom hatta uyandırmaya calisiom evet gece uyanmalarina ben hazırım şimdiden bebiş annesini hazırlıo
Günaydın canımGünaydınnnnnnnnn.
Bugün kontrolü olan var mı kızlar?
Günaydın canım evet kadınlar günümüz kutlu olsunGünaydın kizlar. Herkesin emekçi kadınlar gününü kutlarim. ❤
Tabi canım aynen. Hem evde olacağız zamanımız da olacak. Yavaş yavaş yaparız artık. Benim dolap ve şifonyer zaten 2-3 hafta sonra gelecek inşallah. Odayı hazırlamaya başlarız. Sona kendi hastane çantamızı yaparız. Sonrasında bekleriz inşallah.30. Haftada hazırlamayı düşünüyorum bende inşallah 36. Haftalari görürüz de hazir dursun kenarda. Gerekirse bidaha yıkarız ütüleriz ☺
Yaa sorma bende bu aralar çok düşünüyorum. Evde rahat rahat yatmam lazım benim ben iş diye koşturuyorum diyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Seni hep öğretmen diye hatırlıyorum ben ama karıştırmış da olabilirim:)Benimkilerde cok hareketli acaba diyorum ben calisirken rahat mi edemiyolar tüm gün sandalye tepesinde oturuyorum 30 dk da bir kalkip yürüyorum 3-4 dakika aslinda ama . Insanin aklina binbir türlü vesvese geliyor.
İyi yapmışsın canım. İnşallah bende 30 haftadan sonra evde olacağım inşallah o zaman yapacağım bu işleri. Evet 32 de artık hazır olmamız lazım.Ben herseylerı yıkayıp utuledım yerlestırdım30.haftayı gorunce artık haftaya da hastane canta mı hazırlarım artık 32.den sonra ya hazır olsun dıyorum