Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oy maşallah bu kuzuya.
Diğerinin de yine de verseydi görüntüsünü.
İlerde sorar benimki nerede diye.
Gözünüz aydın canım.
Beşik de çok güzelmiş, hayırlı olsun.
Verdi verdi canım da ben burada paylaşmadım. Görünmüyor ki yüzü. Çekeymiş elini kolunu yüzünden o zaman
Çok teşekkürler canım.

Çok teşekkürler canım.
Yaaa şu puset ve oto koltuğu konusunda bir yardımcı olur musun?
Biz anlayamadık tam. Puset alıp oto koltuğu olarak da kullabilitor muyuz?
Biz baktık ebebek te 13 Kg a kadar diyor kullanımı.
Bebek arabası ne aldın.?

Ben bebek arabası maxi cosi for dana 2 aldim. Bu bebek arabasina pusette dahil kuzum. Bebek arabasına takılabiliyor. Ayrıca oto koltuğu olarak 13 kg ya kadar kullanılabiliyor.
Senin bebek arabanda yoksa eger hem puset hem oto koltuğuna uyumlu alirsan daha rahat edersin. Her seferinde çocuğu kucaklamana yada uyanmasina gerek kalmaz.
Yalniz her ne kadar 13 kg deselerde bana biraz küçük gibi geldi sanki 8 aya kadar anca idare eder gibi.

Yok canım benim aldığım arabada puset yok.
Senin aldığın arabaya baktım çok güzel ama fiyat yüksek sanırım değil mi?

Yok canım benim aldığım arabada puset yok.
Senin aldığın arabaya baktım çok güzel ama fiyat yüksek sanırım değil mi?
2. El aldim canim. Pandemi basinda bebekleri olmus bir aileden. Hic kullanilmamis sıfır bildiğin. 2750 ye aldim bebek arabası ve pusetleri.
Normalde pahali evet o parayi veremem isin asli.

Ayy masallah masallah. Tontis duruyor dogsalarda doya doya sevsek dimi

Canım bende bebek arabasının pusetini hem puset hem oto koltuğu uyumlu aldım en azından 1.5 yaşına kadar rahat olur benim pusetimde emniyet kemeri yerleri var oturtup takıyorsun koltuğa iyi araştır puşeti geniş olması önemli benim puset geniş birz daha

Maşallah canım hep böyle sorunsuz ilerlesin her şey. Ne de güzel poz vermiş, yesinler suratını

Ayyyy ne güzeller maşallahBenimkiler de öyle birisi kendini gösteriyor diğerini görebilene aşk olsun

Aynen canim puset emniyet kemeriyle arabaya bağlanıyor. Ben pusetleri birini gelinimizden diğerini de letgo dan alacağım. Ama şöyle iyi bir marka. Çok kısa kullanılıyor açıkçası yeni almaya gerek duymuyorum. Sonrasında 36kg a kadar oturabilecekleri oto koltuğu alacağım.

Evet çok az kullanılıyormuş ama gereklidir birşey. O zaman bizde puset alırız. Oto koltuğu olarak da bağlarız. Sonrasında oto koltuğu alırız.
Herkes bütçesine göre tabi ayarlıyor bu devirde çok zor ama 2.el birşey almak istemiyorum hiç.

Oy maşallah kuzulara ya çok şükür herşey yolundaymış canım pozlara bak ya mucize bunlar ❤❤❤ beşikte çok güzel güle güle kullanın canım sağlıkla içinde uyudukları günleride görürsün inşallah
Ama baktım da pahalı bayağı çanta
Evet biraz pahalı canım uzun süre kullanmak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…