Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oy maşallah bu kuzuya. ❤️❤️❤️
Diğerinin de yine de verseydi görüntüsünü.
İlerde sorar benimki nerede diye. 😂
Gözünüz aydın canım.
Beşik de çok güzelmiş, hayırlı olsun. ❤️
Verdi verdi canım da ben burada paylaşmadım. Görünmüyor ki yüzü. Çekeymiş elini kolunu yüzünden o zaman 😁
Çok teşekkürler canım.

Bizde bebek arabalarını aldik puset aldik , birde ilk oyuncağımizi aldik dönence beşiğe takılanlardan müzikli ışıkli falan 😂 e bebekte gördüm bu beşiğin aynisini esime dedim hatta çok güzel sallanıyor diye :) güle güle kullanın inşallah canim .
Çok teşekkürler canım.
Yaaa şu puset ve oto koltuğu konusunda bir yardımcı olur musun?
Biz anlayamadık tam. Puset alıp oto koltuğu olarak da kullabilitor muyuz?
Biz baktık ebebek te 13 Kg a kadar diyor kullanımı.
Bebek arabası ne aldın.?

Çok teşekkürler canım.
Bebek arabası ne aldın.?
Ben bebek arabası maxi cosi for dana 2 aldim. Bu bebek arabasina pusette dahil kuzum. Bebek arabasına takılabiliyor. Ayrıca oto koltuğu olarak 13 kg ya kadar kullanılabiliyor.
Senin bebek arabanda yoksa eger hem puset hem oto koltuğuna uyumlu alirsan daha rahat edersin. Her seferinde çocuğu kucaklamana yada uyanmasina gerek kalmaz.
Yalniz her ne kadar 13 kg deselerde bana biraz küçük gibi geldi sanki 8 aya kadar anca idare eder gibi.

Ben bebek arabası maxi cosi for dana 2 aldim. Bu bebek arabasina pusette dahil kuzum. Bebek arabasına takılabiliyor. Ayrıca oto koltuğu olarak 13 kg ya kadar kullanılabiliyor.
Senin bebek arabanda yoksa eger hem puset hem oto koltuğuna uyumlu alirsan daha rahat edersin. Her seferinde çocuğu kucaklamana yada uyanmasina gerek kalmaz.
Yalniz her ne kadar 13 kg deselerde bana biraz küçük gibi geldi sanki 8 aya kadar anca idare eder gibi.
Yok canım benim aldığım arabada puset yok.
Senin aldığın arabaya baktım çok güzel ama fiyat yüksek sanırım değil mi?

Yok canım benim aldığım arabada puset yok.
Senin aldığın arabaya baktım çok güzel ama fiyat yüksek sanırım değil mi?
2. El aldim canim. Pandemi basinda bebekleri olmus bir aileden. Hic kullanilmamis sıfır bildiğin. 2750 ye aldim bebek arabası ve pusetleri.
Normalde pahali evet o parayi veremem isin asli.

ozn_srk ozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah 🙂ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor😬 bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Ayy masallah masallah. Tontis duruyor 😊 dogsalarda doya doya sevsek dimi 😅

Çok teşekkürler canım.
Bebek arabası ne aldın.?
Canım bende bebek arabasının pusetini hem puset hem oto koltuğu uyumlu aldım en azından 1.5 yaşına kadar rahat olur benim pusetimde emniyet kemeri yerleri var oturtup takıyorsun koltuğa iyi araştır puşeti geniş olması önemli benim puset geniş birz daha☺️

İyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
28 ve 29 cm. Geldiler. Kiloları da 603 gr ve 610 gram.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Haftalık proluton iğnemi kesti artık. Oksapara ve progestana devam..
Vitamin de kullanıyorum. Tiroid ilacım zaten eksik olmuyor hiç.
Durum böyle. İşte bebişimin güzel fotosu 😇
Maşallah canım hep böyle sorunsuz ilerlesin her şey. Ne de güzel poz vermiş, yesinler suratını 💞

ozn_srk ozn_srk besıkler cok guzelmıs canim gule Gule saglıkla yatsınlar kızlar ınsallah 🙂ikizlerin genel sorunu heralde alltakı kendini gostermıyor😬 bızım kızlarda oyle usttekı oyle guzel poz veriyor ki bizimde hatta en son kontrolde gulumsedı alltakı de bı o kadar saklanıyor yuzunu gosterıyor bu da bizim son kontrolden bu hafta yine gıdıcez bakalım sıklastı kontrollerımız
Ayyyy ne güzeller maşallah🧿Benimkiler de öyle birisi kendini gösteriyor diğerini görebilene aşk olsun☺️

Çok teşekkürler canım.
Bebek arabası ne aldın.?
Aynen canim puset emniyet kemeriyle arabaya bağlanıyor. Ben pusetleri birini gelinimizden diğerini de letgo dan alacağım. Ama şöyle iyi bir marka. Çok kısa kullanılıyor açıkçası yeni almaya gerek duymuyorum. Sonrasında 36kg a kadar oturabilecekleri oto koltuğu alacağım.

Aynen canim puset emniyet kemeriyle arabaya bağlanıyor. Ben pusetleri birini gelinimizden diğerini de letgo dan alacağım. Ama şöyle iyi bir marka. Çok kısa kullanılıyor açıkçası yeni almaya gerek duymuyorum. Sonrasında 36kg a kadar oturabilecekleri oto koltuğu alacağım.
Evet çok az kullanılıyormuş ama gereklidir birşey. O zaman bizde puset alırız. Oto koltuğu olarak da bağlarız. Sonrasında oto koltuğu alırız.
Herkes bütçesine göre tabi ayarlıyor bu devirde çok zor ama 2.el birşey almak istemiyorum hiç.

İyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrele gittik. Çok şükür herşey yolunda. Rahim ağzı kapalı. Yeterli suları var. Ve gelişimleri gayet yerinde.
28 ve 29 cm. Geldiler. Kiloları da 603 gr ve 610 gram.
Bebeklerim den biri çok net gösterdi yüzünü. Renklide inanılmaz güzel göründü. Ama diğeri sürekli ellerini kapattı durdu. Görüntü alamadık.
Haftalık proluton iğnemi kesti artık. Oksapara ve progestana devam..
Vitamin de kullanıyorum. Tiroid ilacım zaten eksik olmuyor hiç.
Durum böyle. İşte bebişimin güzel fotosu 😇
Oy maşallah kuzulara ya çok şükür herşey yolundaymış canım pozlara bak ya mucize bunlar ❤❤❤ beşikte çok güzel güle güle kullanın canım sağlıkla içinde uyudukları günleride görürsün inşallah 🤲🥰🥰
Ama baktım da pahalı bayağı çanta
Evet biraz pahalı canım uzun süre kullanmak nasip olur inşallah

X