Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220226-161414_Chrome.jpg
    Screenshot_20220226-161414_Chrome.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 38
İkiz anneleri Allah yardımcınız olsun biz tek bebekken bu kadar araştırıp düşünüp alıyoruz sizin işiniz daha zor valla 🤭 ben oğluşuma oda yapıyorum yanımada anne yanı var yeğenimin belli bir zamana kadar onda yatıracam sonra ayırabilirsem direk odasına 😊😊

Evet canım nasi korkmuştum sukur buyuyolar valla zamanda çabuk gecio dedikleri gibi kuzum sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
Amin canım, inşallah. 🥰
Ay o ilk başlardaki telaşın geldi aklıma, pozitif mi negatif mi falan... 😂
Cidden çabuk geçti zaman. 😉

Çift yönlü kullanılmıyor ama ben çok takılmiyorum. Tentesi de tama yakın kapanıyor. Benim için önemli olan hafiflik ve kolay kapanıp katlanmasiydi. Ben de çok baktım. İkiz bebek arabaları çok ağır ve hantal. Bu sebeple buna karar verdik. Bu arada aldığım beşikler de 60x120 anne yani olma özelliği de var. Nevresim, yatak falan hepsi de içinde. Yolun düşerse bence babymall'e bir uğra. Biz İstanbul yolundakine gittik. Gördükçe de insanın fikri degisiyor
Bizde bugün gidip bakalim dedik canim. Yollarda cisimi tutabilirsem 😂😂😂 alta doğru da bebisler vuruyor kaçıracak gibi oluyorum 🤭😅

Aynen yakaladım 🤣🤣 ya bende görürsem güzel müslin dayanamam herhalde
İnsan dayanamıyor ama frenlememiz lazım🤣 ihtiyaca göre doğduktan sonra alırım ben artık canım
Benim de aklımda ya bu ya da Elele flora var. Düz siyah olsun da eşim de takabilsin diye Elele ye daha yakınım☺️
Elele flora da güzel ama ben onu canlı görmedim internetten görmüştüm bunuda gördük eşimde beğendi dedik bu olsun eşimde takabilir heralde 🤭😂😂
Hayırlı olsun canım, çok güzelmiş. ❤️
Teşekkür ederim canım 🥰

Doğmadan önce kaç tane almak lazım peki sence canım?
Bizimkiler yaz bebesi olacak bence yazın müslin daha iyi olur hem çok kullanışlı altına çarşaf olarak ser üstüne ört puset için kullan banyodan sonra havlu öncesi kurulama yap çok amaçlı yani bence en az 5 olmalı canım

Kızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Gözün aydın canım bebisinin iyi olmasına çok sevindim 🥰🥰 şeker yuklemesi ne zmaan yaptircan bende sordum evet yapalım dedim ailede varmı dedi ama aç gel geldiğinde felan demedi Nisan da gitcem gerçi ozaman aç giderim hazırlıklı olurum

Gözün aydın canım bebisinin iyi olmasına çok sevindim 🥰🥰 şeker yuklemesi ne zmaan yaptircan bende sordum evet yapalım dedim ailede varmı dedi ama aç gel geldiğinde felan demedi Nisan da gitcem gerçi ozaman aç giderim hazırlıklı olurum
Çok sağol canım normalde 15 martta tüp bebek dokturama şeker yüklmesi randevum vardı ama bu doğum doktorum 1 hafta daha ertele 25 26 hafta aralığında yap dedi bide 10 saat aç olman gerekli dedi sende ona göre randevu ayarlarsın zaten sabah erken gidiyorsun randevuya ☺️

Kızlarr merhabaaa bugün doğum doktorumuza gittim konuştuk herşeyi bizim kız annesine çekmiş galiba 8-9 gün gelişimi önde çok şükür sağlıklı herşeyi şeker yüklemesini yaptıracağım bide haftaşaro önde olan arkadaşlarım nstye 27. Hafta başlanacakmış sizlere başlandı mı
Maşallah maşallah canım 😍 😍 çok şükür her şeyi yolunda 😍 nst için erken değil mi canım bildiğim kadarıyla 34 ya da 36 hafta da falan başlanıyordu

Çok sağol canım normalde 15 martta tüp bebek dokturama şeker yüklmesi randevum vardı ama bu doğum doktorum 1 hafta daha ertele 25 26 hafta aralığında yap dedi bide 10 saat aç olman gerekli dedi sende ona göre randevu ayarlarsın zaten sabah erken gidiyorsun randevuya ☺️
Bende Nisan başi 26oluom. Aç giderim zaten uzak öle yaparım bende canım hadi inşallah bunuda atlatalım 😊😊 sonra güzel günleri beklicez artık inşallah ☺️☺️

Çok şükür canım gözün aydın 😊 ben 24+2 de yaptırdım şeker yüklemesini.
Benim randevum cuma günü o zaman belli olur nst ama bence 27 erken 34den sonra falan yapılıyor diye biliyorum cuma 29+2 olucam ben bakalım ne diyecek doktor

X