Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sanirim 30 a kadar dayanamayacağım ben :)) erken izne ayrılmak için görüşücem 2-3 hafta sonra.
Canım eğer kurumun iyi bir kurumsa seni çalışmış gibi göstersin 1 ay sen yatır ssknı gerekirse 1 ayda maaş alma hiç önemli değil ama bu kadar öalıltıktan sonra son 4 hafta kala haklarından feragat etme bu kadar emek veriyoruz çalışıyoruz ☺️

Kızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah :KK54:
Maşallah isimleri çok güzel prenseslerin❤❤
Sağlık ocağında dinleyebilir miyim ki?
Evet canım dinletiyorlar

Canım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım
Çok güzel canım güle güle sağlıkla kullanın🥰

Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.
Gündüz giydirilebilir canım çok sıcak oluyor boşa gitmez degerlendirirsin

Canım eğer kurumun iyi bir kurumsa seni çalışmış gibi göstersin 1 ay sen yatır ssknı gerekirse 1 ayda maaş alma hiç önemli değil ama bu kadar öalıltıktan sonra son 4 hafta kala haklarından feragat etme bu kadar emek veriyoruz çalışıyoruz ☺️
Yaa haklardan feragat etmeye hic niyetim yok kuzum. İzinlerim var onlari kullanicam . 30. Haftaya kalirsa 1-2 hafta kalacak ondada ya rapor alirim yada mecbur calisicam 😁 cok zor geliyor artık çalışmak eve gelince hemen uyuyorum 😶

Yaa haklardan feragat etmeye hic niyetim yok kuzum. İzinlerim var onlari kullanicam . 30. Haftaya kalirsa 1-2 hafta kalacak ondada ya rapor alirim yada mecbur calisicam 😁 cok zor geliyor artık çalışmak eve gelince hemen uyuyorum 😶
Çok haklısın canım hem ikiz hem çalışmak zaten bi hayli yorucu ama bu kadar çalışmışken emeklerin boşa gitmez birde ikizlerde daha erken isin diye biliyorum 2 hafta daha erken oluyor onu bi araştır ayarlarsın inşallah 🥰

Çok haklısın canım hem ikiz hem çalışmak zaten bi hayli yorucu ama bu kadar çalışmışken emeklerin boşa gitmez birde ikizlerde daha erken isin diye biliyorum 2 hafta daha erken oluyor onu bi araştır ayarlarsın inşallah 🥰
30. Haftada çıkabiliyormusum kuzum sordum. İnşallah daha erken ayarlayabilirim 😘

Merhaba kızlar.
Şükürler olsun ben de bebeğim de iyiyiz.
Önceki hafta kontrolüm vardı, her şey yolunda.
Ancak çoooooooooook kötü günler geçirdim. 😔
Bütün ailem koronavirüse yakalandı.
Çok şükür annem, babam, kardeşlerim iyiler, atlattılar.
Sonrasında birbiri ardına cenazelerimiz oldu. 😔
Tam kendimi toparladım derken bir yenisi, bir yenisi daha... 😔😔😔
En sonuncusu bu kandilde 5 yakınımızı defnettik. 😢
Gerçekten dünyanın çok boş olduğunu anlıyor insan.
Elimizde olan hiçbir şey yok.
Hiç giremedim buralara.
Neler oldu neler bitti bilmiyorum.
Fırsat bulursam okumadığım tüm mesajları okuyacağım.
Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim.
Sizleri merakta bıraktığım için de çok üzgünüm.

Evet canım yanyana olanlardan ıstemıyorum acıkcası hem arabaya koyması sıkıntı bı yandan arkalı onlu olsun travel sistem olsun istiyorum hem puset takılsın ıkız puseti tasıma bile zor olur diye takılmalılardan olsun istiyorum bide en kotu yani yasadıgım sekılde sadece bebek magazası e bebek var malasef bakıp alabileceğim hıc bir yer yok malasef yasadıgım sehırın sıkıntısını yasıyoruz😔
Aynen bizim burada da öyle canım. E bebekte de çok çeşit olmuyor 😬
Bu arada bak valiz düzenleyicisine denk geldim. Başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum sen bi araştır
Trendyol da indirime girmiş. Çekmece düzenleyicileri de var gayet uygundu bimin ki gibi. Uygulamaya girince perşembe indirimleri var o bölümde bunlar. Link atıyorum ⬇️⬇️⬇️

Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.
Canım bi yerde okumuştum bebekler galiba doğdukları ilk ay üşürlermiş sonrasında normal giydirebilirmişiz. Yaz dönemine denk geldiği için yine sarıp sarmalamayız ama ilk zamanlar biraz uzun kollu giyinir diye düşünüyorum. Sonra havalar sıcak olur zaten çıtçıtlı body ile durur😍

Merhaba kızlar.
Hiç giremedim buralara.
Canım çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun 😓 Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
Şu sıralar çok yayıldı covid bizler de atlattık çok şükür hepimiz iyiyiz. Rabbim evlerden uzak etsin bu zıkkımı

Canım çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun 😓 Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
Şu sıralar çok yayıldı covid bizler de atlattık çok şükür hepimiz iyiyiz. Rabbim evlerden uzak etsin bu zıkkımı
Çok teşekkür ederim çatlak kurabiyem.
Amiiiiiiin, inşallah.
Sen ne yaptın? Ne zamandı kontrolün?

Merhaba kızlar.
Hiç giremedim buralara.
Canım benim ya bebisine çok sevindim .başınız sağolsun kuzum mekanları cennet olsun herkes oldu bitsin artık şu mikrop sen ve bebein iyi olun kuzum sen güçlü ol

Canım benim ya bebisine çok sevindim .başınız sağolsun kuzum mekanları cennet olsun herkes oldu bitsin artık şu mikrop sen ve bebein iyi olun kuzum sen güçlü ol
Amin canım, inşallah. 🙏
Çok teşekkür ederim. 😊
Sen nasılsın? Detaylı ultrasona girdin mi? Kontrol ne zaman?

X