- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.141
Teşekkür ederim canım inşallahÇok beğendim çok guzle bir takım.Saglicakla kullansın inşallah Hayırlı olsun
teşekkürler canım.. sen karar verebildin mi?Maşallh canım hayırlı olsun isimleri
Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu muBenimde midem çok iyi değil. Şurup kesmiyor. O yüzden ilaç kullanıyorum çok rahat ediyorum. Bulantı için olan ilaca da tekrar başladım. Yoksa çok zor. Aç aç dolanıyorum diğer türlü. birde bebek hareketlerinde azalma oldu benim. geçen haftalarda inanılmaz hissediyordum. dün ve bugün hissetmiyorum gibi. Bu normal mı ki?
Adıyla yasasin kuzucuklar ben çok beğendimKızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah
Saol canım bilgi verdiğin için daha rahatladım.Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu mubugün fark ettim de Bacaklarım şişmiş benim.
Aminn canım çok teşekkürler. Beğenilmesine sevindim. belli mi sizin?Adıyla yasasin kuzucuklar ben çok beğendimsaglikla gelsinler
Yoruldugum içindir belkide hala çalışıyorum. . Gidince doktora sorarim artık.Saol canım bilgi verdiğin için daha rahatladım.
Yok ben hiç farketmedim yani ödem olduğunu.
Kızımıza İpek düşündük oğlumuza Umut düşündük ama netlestiremedjk henüzAminn canım çok teşekkürler. Beğenilmesine sevindim. belli mi sizin?
Bende çalışıyorum canım. Ama hep masa başındayım. Ama zorlanıyorum artık. 30. haftaya kadar inşallah dirayetimi koruyabilirim.Yoruldugum içindir belkide hala çalışıyorum. . Gidince doktora sorarim artık.
şahane isimler bence. İpek çok kibar bir isim. Umut ta çok anlamlı.Kızımıza İpek düşündük oğlumuza Umut düşündük ama netlestiremedjk henüzkarar vermek çok zormus.
Benim hazırdı zaten cinsiyeti belli değilken meryem olacak Allahın izniyleteşekkürler canım.. sen karar verebildin mi?
Maşallah canım çok güzel. Adıyla yaşasın .Benim hazırdı zaten cinsiyeti belli değilken meryem olacak Allahın izniyle
Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.
Ben de o mantıkla düşünüp aldım ama emin olamadım.Henuz kargoda zaten gelsin bakayım olmazsa iade ederim geri ama Dediğin gibi çok sıcak oluyor giydirmesek isilik olacaklar bu seferde.Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.
Sanirim 30 a kadar dayanamayacağım ben :)) erken izne ayrılmak için görüşücem 2-3 hafta sonra.Bende çalışıyorum canım. Ama hep masa başındayım. Ama zorlanıyorum artık. 30. haftaya kadar inşallah dirayetimi koruyabilirim.
Cok güzel bir isim. Cok sevdiğim de bir isimdir ayrıca.Benim hazırdı zaten cinsiyeti belli değilken meryem olacak Allahın izniyle
Ay ben de alayım, çok teşekkür ederimYa ben dediğim gibi 3 haftadır falan çok sık ve güzel hissediyordum. Hatta covid ken kafamı kaldıramazken bile hep kıpır kıpırdılar. Dedim çok şükür onların varlığını hissettim.
Canım pulcet tablet verdi bana doktorum. Şurup geçirmez ise sabah aç karın iç dedi. Harika birşey. Hayatım normale döndü resmen. Yoksa diğer türlü kivi,portakal ne yersem miğdem yanıyordu.
en faydalı şeyleri yanma yüzünden tüketemiyordum. Ama bu ilaç çok çok iyi geldi.
İnşallah canımMaşallah canım çok güzel. Adıyla yaşasın .