Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu mu bugün fark ettim de Bacaklarım şişmiş benim.

Adıyla yasasin kuzucuklar ben çok beğendim saglikla gelsinler

Normal canim. Hatta bebekler gündüz uyurlanmış , gece uyanırlarmis :) bende bazen gün içinde hic hissetmediğim oluyor. Bacaklarında ödem oldu mu bugün fark ettim de Bacaklarım şişmiş benim.
Saol canım bilgi verdiğin için daha rahatladım.
Yok ben hiç farketmedim yani ödem olduğunu.

Selam kızlar bir şey soracağım.Nasipse Mayıs ilk haftası doğum olacak.Temmuz Ağustos malûm havalar çok sıcak oluyor.bebek 2-3 aylık olmuş olacak kısa kol, şort,tulum vs yazlık ince giydirilir mi?Gecen e bebekten dayanamadım aldım ama şimdi düşünüyorum acaba boşuna mı aldım ,bebek diye uzun kol mu giydiririz bilemedim.

Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.

Selam canım. Bence giydirilir ya. Çünkü çok çok sıcak günler oluyor. Uzun kol durması imkansız diye düşünüyorum. Bebekler kuşun kanadından yel kapar diyorlar ama sonuçta 3 aylık falan olacak yani.
Ben de o mantıkla düşünüp aldım ama emin olamadım.Henuz kargoda zaten gelsin bakayım olmazsa iade ederim geri ama Dediğin gibi çok sıcak oluyor giydirmesek isilik olacaklar bu seferde.

Ay ben de alayım, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…