Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah

Oyy maşallah isimleriyle sağlıkla yaşasınlar
Bebişlerin hareketleri her gün aynı olmuyor ya. Beni de korkutuyor bazen kerata. İçin rahat etmiyorsa nefesin dediği gibi sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsin

Aminn canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sağlık ocağında dinlendiğini bilmiyordum.
Oraya da gitmem için zaman yok ki Bakalım ya bekleyeyim. Böyle hep korku hep korku Allahım yaa.

Maşallh canım hayırlı olsun isimleri

Aminn canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sağlık ocağında dinlendiğini bilmiyordum.
Oraya da gitmem için zaman yok ki Bakalım ya bekleyeyim. Böyle hep korku hep korku Allahım yaa.
Amin canım. O zaman gönlümü ferah tut hareketleri normaldir galiba önceki gün yorulup ertesi gün dinlenmeye çekiliyorlar

Sun Raha canım sen mobilya alacaktın sanki en son . ben kaçırdım galiba. aldın değil mi? varsa görüntü atsana:)
Canım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım

Eklentiler

• 9B4254EA-F3FE-4BAE-A9D9-82EE14205D25.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 37
  • BA52F301-3C24-4703-81D4-AA5FCFCCFA43.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım ben de şurup aldım ama asla fayda etmiyor. İlacın adını bana da söyler misin? Bebek hareketlerinin düzenli olması için bizim haftalarimiz daha erkenmis. 24-25.haftalari bulurmus. H.sonu ben de hissetmedim hatta biraz korktum ama dün bugün hareket hissettim. Bir de biz eğer hareketli ve yorucu bir gün gecirmişsek bebekler daha hareketsiz olurmuş.

Ayyy tam mis gibi kız isimleri. İsimleriyle birlikte hayırlı bir omur yaşasınlar.

Guzel günlerde kullanın canım, çok güzel

Yaa çok güzelmiş güle güle kullansın canım

Çok sağol canım Rabbim inşallah ağız tadıyla kullanmamızı nasp etsin evlatlarımızı sağlığıyla kucağımıza alırız inşallah
Amin Aminn canım ayy günler yaklaştıkça duygular daha garip oluyor ya peki sorması ayıp olmasın maliyeti ne kadar oldu canım bu takımın

Ya ben dediğim gibi 3 haftadır falan çok sık ve güzel hissediyordum. Hatta covid ken kafamı kaldıramazken bile hep kıpır kıpırdılar. Dedim çok şükür onların varlığını hissettim.
Canım pulcet tablet verdi bana doktorum. Şurup geçirmez ise sabah aç karın iç dedi. Harika birşey. Hayatım normale döndü resmen. Yoksa diğer türlü kivi,portakal ne yersem miğdem yanıyordu.
en faydalı şeyleri yanma yüzünden tüketemiyordum. Ama bu ilaç çok çok iyi geldi.

Evett ben bu modeli mağaza gezerken çok gördüm. Kuluplarından tanıdım. Halatlı gibi idi. Güle güle kullansın minik. Bakarken de beğenmiştim.
Bende beşik işini halledeceğim inşallah.
Şu ahşap olan sallanabilen şöyle 3-4 yaşa kadar kullanabileceği alayım diyorum. Yanımıza koyarız sonra odaya geçiririz. Az büyünce de düşünürüz artık:)

Canım çok zam geliyor hemencecik hallet bende büyüyebilen beşikten alacaktım ama çok kullanışlı değilmiş diye almadım bide evim de 3+1 odamda varken daha alayım dedim hadi inşallah halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…