- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.101
Sağlık ocağında dinleyebilir miyim ki?Bulantı bende de gelip gidiyor mideyi söylemiyorum bilehergun aynı harekette olmuyorlar canım tatlı ye sol yanına yat takip et bakalım için rahat etmezse sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlersin
Oyy maşallah isimleriyle sağlıkla yaşasınlarKızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah
Aminn canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sağlık ocağında dinlendiğini bilmiyordum.Oyy maşallah isimleriyle sağlıkla yaşasınlar
Bebişlerin hareketleri her gün aynı olmuyor ya. Beni de korkutuyor bazen kerata. İçin rahat etmiyorsa nefesin dediği gibi sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsin
Maşallh canım hayırlı olsun isimleriKızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Amin canım. O zaman gönlümü ferah tut hareketleri normaldir galiba önceki gün yorulup ertesi gün dinlenmeye çekiliyorlarAminn canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sağlık ocağında dinlendiğini bilmiyordum.
Oraya da gitmem için zaman yok kiBakalım ya bekleyeyim. Böyle hep korku hep korku Allahım yaa.
Canım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldımSun Raha canım sen mobilya alacaktın sanki en son . ben kaçırdım galiba. aldın değil mi? varsa görüntü atsana:)
Canım ben de şurup aldım ama asla fayda etmiyor. İlacın adını bana da söyler misin? Bebek hareketlerinin düzenli olması için bizim haftalarimiz daha erkenmis. 24-25.haftalari bulurmus. H.sonu ben de hissetmedim hatta biraz korktum ama dün bugün hareket hissettim. Bir de biz eğer hareketli ve yorucu bir gün gecirmişsek bebekler daha hareketsiz olurmuş.Benimde midem çok iyi değil. Şurup kesmiyor. O yüzden ilaç kullanıyorum çok rahat ediyorum. Bulantı için olan ilaca da tekrar başladım. Yoksa çok zor. Aç aç dolanıyorum diğer türlü. birde bebek hareketlerinde azalma oldu benim. geçen haftalarda inanılmaz hissediyordum. dün ve bugün hissetmiyorum gibi. Bu normal mı ki?
Ayyy tam mis gibi kız isimleri. İsimleriyle birlikte hayırlı bir omur yaşasınlar.Kızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Guzel günlerde kullanın canım, çok güzelCanım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım
Yaa çok güzelmişCanım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım
Çok teşekkür ederim canımGuzel günlerde kullanın canım, çok güzel
Çok sağol canım Rabbim inşallah ağız tadıyla kullanmamızı nasp etsin evlatlarımızı sağlığıyla kucağımıza alırız inşallahYaa çok güzelmişgüle güle kullansın canım
Amin Aminn canım ayy günler yaklaştıkça duygular daha garip oluyor yaÇok sağol canım Rabbim inşallah ağız tadıyla kullanmamızı nasp etsin evlatlarımızı sağlığıyla kucağımıza alırız inşallah
Ya ben dediğim gibi 3 haftadır falan çok sık ve güzel hissediyordum. Hatta covid ken kafamı kaldıramazken bile hep kıpır kıpırdılar. Dedim çok şükür onların varlığını hissettim.Canım ben de şurup aldım ama asla fayda etmiyor. İlacın adını bana da söyler misin? Bebek hareketlerinin düzenli olması için bizim haftalarimiz daha erkenmis. 24-25.haftalari bulurmus. H.sonu ben de hissetmedim hatta biraz korktum ama dün bugün hareket hissettim. Bir de biz eğer hareketli ve yorucu bir gün gecirmişsek bebekler daha hareketsiz olurmuş.
:) doğru valla kıpır kıpır yoruluyorlar ne kadarcık canları var zaten.Amin canım. O zaman gönlümü ferah tut hareketleri normaldir galiba önceki gün yorulup ertesi gün dinlenmeye çekiliyorlar
Evett ben bu modeli mağaza gezerken çok gördüm. Kuluplarından tanıdım. Halatlı gibi idi. Güle güle kullansın minik. Bakarken de beğenmiştim.Canım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım
Biz pazar günü zam gelmeden gittik 8500 tl ye oldu canım bebek arabasıda 3200 hayırlısı olur inşallahAmin Aminn canım ayy günler yaklaştıkça duygular daha garip oluyor yapeki sorması ayıp olmasın maliyeti ne kadar oldu canım bu takımın
Canım çok zam geliyor hemencecik hallet bende büyüyebilen beşikten alacaktım ama çok kullanışlı değilmiş diye almadım bide evim de 3+1 odamda varken daha alayım dedim hadi inşallah halledersinEvett ben bu modeli mağaza gezerken çok gördüm. Kuluplarından tanıdım. Halatlı gibi idi. Güle güle kullansın minik. Bakarken de beğenmiştim.
Bende beşik işini halledeceğim inşallah.
Şu ahşap olan sallanabilen şöyle 3-4 yaşa kadar kullanabileceği alayım diyorum. Yanımıza koyarız sonra odaya geçiririz. Az büyünce de düşünürüz artık:)