- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.121
Aynen öyle detaylıda doktor bakarken kıpır kıpırdı ama ben bişey hissetmiyordum. O zaman anladım minnak hareketleri henüz hissedemiyoruz ancak dönerse ya da tekme atarsa fark ediyoruz:) doğru valla kıpır kıpır yoruluyorlar ne kadarcık canları var zaten.
Oo maşallah iyi almışsınız canım oda takımınıBiz pazar günü zam gelmeden gittik 8500 tl ye oldu canım bebek arabasıda 3200 hayırlısı olur inşallah
İnşallah bakalım. Artık halledilmesi gerekiyor. Daha bir sürü şeyi alınacak. Geçen gün ebebek indirimlerinden kıyafet aldım. 4 adet zıbın takım, 2 adet elbise, çorap , müslin ağız bezi, 2 adet sadece zıbın aldım. Hepsi çok güzel geldi.Canım çok zam geliyor hemencecik hallet bende büyüyebilen beşikten alacaktım ama çok kullanışlı değilmiş diye almadım bide evim de 3+1 odamda varken daha alayım dedim hadi inşallah halledersin
Aynen canım eşim dalga geçiyor zaten doğmamış bebeğe don biciyoruz diye ama ne yapalım işte halletmemizde gerekiyor inşallah hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza alırızAynen öyle detaylıda doktor bakarken kıpır kıpırdı ama ben bişey hissetmiyordum. O zaman anladım minnak hareketleri henüz hissedemiyoruz ancak dönerse ya da tekme atarsa fark ediyoruzhalbuki onlar içeride hiç boş durmuyor
Oo maşallah iyi almışsınız canım oda takımınıvalla 3+1 ev varken en mantıklısı canım hem fiyatlar aldı başını gidiyor
Aynen canım gerşey çok güzel bende daha yeni almaya başlacağım sende halletmeye başlamısın bu hafta şimdiye kadar eşim bırakmadı almamı artık oruçda geliyor zaten bayram sonrası doğum anca yetişir canım sen benden önce doğum yaparsın belkide alalım artık herşeyiİnşallah bakalım. Artık halledilmesi gerekiyor. Daha bir sürü şeyi alınacak. Geçen gün ebebek indirimlerinden kıyafet aldım. 4 adet zıbın takım, 2 adet elbise, çorap , müslin ağız bezi, 2 adet sadece zıbın aldım. Hepsi çok güzel geldi.
Amin canım. Maalesef devir doğmadan don biçme devriAynen canım eşim dalga geçiyor zaten doğmamış bebeğe don biciyoruz diye ama ne yapalım işte halletmemizde gerekiyor inşallah hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza alırız
Benim hedefim 30. haftaya kadar çoğu şeyi tamamlamak.30. haftaya kadar da çalışacağım nasıl olacak tabi bilmiyorum.Aynen canım gerşey çok güzel bende daha yeni almaya başlacağım sende halletmeye başlamısın bu hafta şimdiye kadar eşim bırakmadı almamı artık oruçda geliyor zaten bayram sonrası doğum anca yetişir canım sen benden önce doğum yaparsın belkide alalım artık herşeyi
Aynen Sen en önemlilerini halletmişsin canım ben daha bebek bezi ıslak mendil adına hiçbişy almadım onlara başlayacağım daha e bebek kuponları nasıl geliyor sizeAmin canım. Maalesef devir doğmadan don biçme devrie bebek indirimleri de iyi oldu ya biz ıvır zıvır işleri hep hallettik. Eğer bebek bezi için indirim kodu gelirse bir kaç tane de 3 numara bez alırım diyorum. Kalanı da doğumdan sonra bakarız memnun kalırsak sleepy den devam ederiz
Bencede canım sen tamamla erken olma ihtimali yüksek aynı günlerdeyiz ama senin bişey çıkmazsa inşallah biraz daha erken gelecek senin minnoşlar iş konusundada bdn 32de çıkacam ama ikizlerde yasal hafta kaç canım fazlasını çalışma ona göre al iznind bu kadar çalıştın çünküBenim hedefim 30. haftaya kadar çoğu şeyi tamamlamak.30. haftaya kadar da çalışacağım nasıl olacak tabi bilmiyorum.
Çünkü doktorum çok ağırlaşacaksın dedi. o zaman çıkamam edemem uğraşmak zor olabilir. Birde dediğin gibi erken doğum olur çok yüksek ihtimal. Kalmayım açıkta sonra:)
Daha önce hiç gelmedi canım ama arkadaşlara falan gelmişti ordan gördüm. Baya indirimi oluyordu. Şubatta o kadar alışveriş yaptık şimdiAynen Sen en önemlilerini halletmişsin canım ben daha bebek bezi ıslak mendil adına hiçbişy almadım onlara başlayacağım daha e bebek kuponları nasıl geliyor size
Nasıl bekliyorsumuz uygulamayı indirerek miDaha önce hiç gelmedi canım ama arkadaşlara falan gelmişti ordan gördüm. Baya indirimi oluyordu. Şubatta o kadar alışveriş yaptık şimdiNefes0858 ile birlikte kod bekliyoruz
Yaaa cok guzel isimleri saglıkla gelsinler inşallah canımKızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah
Canım sağlık ocagı normalde kalp atısını dinliyor fakat cihazları cok aman aman ıyı olmuyor bızım burdakı oyle ıkız oldukları İcin cok anlayamıyorlar acıkcası o yuzden gıdersende cok bısey bekleme belki bakmazlar bile ıkızlerde zor oluyor. Ama bebekler oyle oluyor canım benımkılere oyle bazen cok hareketli ler bazen sanki hıc hareket yok. Hele zaten benim kızlardan biri cok hareketli dıgerı gunde bı kere ben burdayım der sonra sesı bası cıkmaz bazen ben de korkuyorum ama biz hareket halinde oldugunuz da onlar dırek uyku modunda oluyor bısey olmaz merak etme canımSağlık ocağında dinleyebilir miyim ki?
Uygulamayı indirmiştim canım da orada SMS ile bilgilendir kısmı var onu kontrol et açık olsun. Gelir inşallah kodlarNasıl bekliyorsumuz uygulamayı indirerek mi
Valla zormuş ya karar vermesi
Evet canım yanyana olanlardan ıstemıyorum acıkcası hem arabaya koyması sıkıntı bı yandan arkalı onlu olsun travel sistem olsun istiyorum hem puset takılsın ıkız puseti tasıma bile zor olur diye takılmalılardan olsun istiyorum bide en kotu yani yasadıgım sekılde sadece bebek magazası e bebek var malasef bakıp alabileceğim hıc bir yer yok malasef yasadıgım sehırın sıkıntısını yasıyoruzValla zormuş ya karar vermesigerçi gidip bi mağazada görsek o iş tamam belki
Senin ikiz bide yan yana olanlardan mı alacaksınız. Sanki onlar zor olur gibi dimi
Gayet güzel isimler.İsimleriyle sağlıcakla yaşasinlar inşKızlar kızlarımın isimlerini bulduk.
Eşimle yürüyüş yaparken birden karar verdik.
Bize uygun isimler olmasını istedik. Biz doğayı yeşili çok seviyoruz. Huzur doluyoruz. Sık sık da vakit buldukça doğayı keşfederiz. yazında bol bol tatile gideriz. Denizi çok severiz.
Bu yüzden isimleri Güneş ve Doğa olacak inşallah
Çok beğendim çok guzle bir takım.Saglicakla kullansın inşallah Hayırlı olsunCanım ben bu grubu aldım pazar günü bide anne yanı aldım bebek arabasını almaya düşünmüyordum araç kullanıyorum diye direk oto koltuğu alacaktım ama bir kaç kişi eşim gelan kafamı karıştırınca bebek arabamıda travel sistem aldım
Teşekkürler canım aminn inşallah.Gayet güzel isimler.İsimleriyle sağlıcakla yaşasinlar inş
Çok saol canım valla içimi rahatlattın. Yaa güzel dimi.. Senin bebetoların ismi ne olacak?Yaaa cok guzel isimleri saglıkla gelsinler inşallah canımgüneş ismini bende cok düşünmüştüm sonra dan vazgectık bizim isimler belli hastane cıkıslarını dahül yaptırdık
Canım sağlık ocagı normalde kalp atısını dinliyor fakat cihazları cok aman aman ıyı olmuyor bızım burdakı oyle ıkız oldukları İcin cok anlayamıyorlar acıkcası o yuzden gıdersende cok bısey bekleme belki bakmazlar bile ıkızlerde zor oluyor. Ama bebekler oyle oluyor canım benımkılere oyle bazen cok hareketli ler bazen sanki hıc hareket yok. Hele zaten benim kızlardan biri cok hareketli dıgerı gunde bı kere ben burdayım der sonra sesı bası cıkmaz bazen ben de korkuyorum ama biz hareket halinde oldugunuz da onlar dırek uyku modunda oluyor bısey olmaz merak etme canım
Tamam canım indireyim bende öyleUygulamayı indirmiştim canım da orada SMS ile bilgilendir kısmı var onu kontrol et açık olsun. Gelir inşallah kodlar