- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.081
Belki yenidoganlar böle dir ama ne bileyim çok ince kuru geldi böle mi oluo acaba die sorayaim dedim kuzumAy benimkiler de geldi ama açmadım. Bir bakayım ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yenidoganlar böle dir ama ne bileyim çok ince kuru geldi böle mi oluo acaba die sorayaim dedim kuzumAy benimkiler de geldi ama açmadım. Bir bakayım ben de.
Ekstra bir tahlile gerek yok ama genel bir kan tahlili yaptırırız.Zaten iki ayda bir doktorlar istiyor orda varsa bir sıkıntı belli olurTureed in dediği gibi ayağın altına sarımsaklı zeytinyağlı bişeyler yapıyorlar ya onu dene bakalım canım. Ben artık sarımsaktan bıktığım için denemedim
Bide bu covidden sonra başka bir tahlil vermek gerekiyor mu acaba ya
Gözün aydın canım ❤Kızlar ben de bugün detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bunu da hayırlı bir şekilde atlattık. İçim rahatladı
Ne demek canım sen o zaman trendyolu sık sık takip et orada çıkıyor bu tarzlarGidemedim bime kaldı canım bende bundan düşünüyorum teşekkür ederim
Güzelmiş canım bizim asansör yok o yüzden kabin boy baston araba bakıyorum bakalım denk gelir inşallah çok sağolsunny baby viper kabin bebek arabası - Google'da Ara canım benim bebek ikiz olmasaydı ben bunu düşünüyordum.
Benimde geldi de açmadım canım havası gitmesin diye. İnce olabilir fiyatına göre normaldir ama iş görür bence bakarsın kakasını alırken zorlanjrsan ona başka bir ıslak mendil kullanırsınKızlar babybturko islakmendiller geldi bi tane sini açtım yeni doğanların hepsimi böle yenidoğan Latin çok kuru ince geldi bilmiorum bide üç kutu aldım 12li
Aynen canım bende detaylı bir tahlil vermek istiyorum bakalım bu ayın ortasında aşım var gidince veririm olmadıEkstra bir tahlile gerek yok ama genel bir kan tahlili yaptırırız.Zaten iki ayda bir doktorlar istiyor orda varsa bir sıkıntı belli olur
Çok şükür canım. Haftalarımız böyle güzel güzel geçsin. Benim bugün yine bulantım başladı yine çıkardım birşey yiyemedim. Sende de oluyor mu ara ara yaKızlar ben de bugün detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bunu da hayırlı bir şekilde atlattık. İçim rahatladı
Canım baktım da yani bence yeteri kadar ıslak. Tabii bizim günlük kullandığımız mendiller kadar ıslak değil ama dediğin gibi bebek poposuna sürüleceği için ancak bu kadar olur diye dusundumBelki yenidoganlar böle dir ama ne bileyim çok ince kuru geldi böle mi oluo acaba die sorayaim dedim kuzum
Canım bende kararsızdım ama benim kararsızlığım araç kullanıyorum o yüzdendi sonra herkes al felan yürüyüşlerde şazım olur dedi aldım bendeVar mı benim gibi hala bebek arabasına karar veremeyenler
Bu da kabin diye geçiyor. Hem de pusetli kullanılabiliyor ve kabinler kadar hafif. Yanlış gormediysem 7 kilo civarında. Bence özellikleri çok iyi.Ne demek canım sen o zaman trendyolu sık sık takip et orada çıkıyor bu tarzlar
Güzelmiş canım bizim asansör yok o yüzden kabin boy baston araba bakıyorum bakalım denk gelir inşallah çok sağol
Benimde geldi de açmadım canım havası gitmesin diye. İnce olabilir fiyatına göre normaldir ama iş görür bence bakarsın kakasını alırken zorlanjrsan ona başka bir ıslak mendil kullanırsın
Aynen canım bende detaylı bir tahlil vermek istiyorum bakalım bu ayın ortasında aşım var gidince veririm olmadı
Evet canım bebiş Ler için yeterli sonra banada öyle geldi bı an dedim sorayım sizede konuya ne kadar uzağım görünCanım baktım da yani bence yeteri kadar ıslak. Tabii bizim günlük kullandığımız mendiller kadar ıslak değil ama dediğin gibi bebek poposuna sürüleceği için ancak bu kadar olur diye dusundum
İnşallah canım. Benim çok şükür mide bulantım yok gibi. Ara sıra yemek yerken oluyor o kadar. Ben de mide yanması var. Şurup aldım ama çok da iyi gelmedi.Bazı hamileler senin gibi oluyormus. İlaç içmeye devam et canim senin konforun önemli.Çok şükür canım. Haftalarımız böyle güzel güzel geçsin. Benim bugün yine bulantım başladı yine çıkardım birşey yiyemedim. Sende de oluyor mu ara ara ya
Olsun canim hepimiz uzağız. Yavaş yavaş yaşadıkça öğreneceğizEvet canım bebiş Ler için yeterli sonra banada öyle geldi bı an dedim sorayım sizede konuya ne kadar uzağım görün
Kesinlikle canım avm ye falan gidince rahat olur. O mışıl mışıl uyurken bizde alışveriş yaparızCanım bende kararsızdım ama benim kararsızlığım araç kullanıyorum o yüzdendi sonra herkes al felan yürüyüşlerde şazım olur dedi aldım bende
Hee iyiymiş o zaman canım aklımda bulunsunBu da kabin diye geçiyor. Hem de pusetli kullanılabiliyor ve kabinler kadar hafif. Yanlış gormediysem 7 kilo civarında. Bence özellikleri çok iyi.
Günaydın canım benim oglus kocaman olmuş maşallah ona28+0 dan Günaydın teyzoşlar
Günaydın cnm ❤28+0 dan Günaydın teyzoşlar
Evet teyzesi büyüyor paşamGünaydın canım benim oglus kocaman olmuş maşallah ona
Benimde midem çok iyi değil. Şurup kesmiyor. O yüzden ilaç kullanıyorum çok rahat ediyorum. Bulantı için olan ilaca da tekrar başladım. Yoksa çok zor. Aç aç dolanıyorum diğer türlü. birde bebek hareketlerinde azalma oldu benim. geçen haftalarda inanılmaz hissediyordum. dün ve bugün hissetmiyorum gibi. Bu normal mı ki?İnşallah canım. Benim çok şükür mide bulantım yok gibi. Ara sıra yemek yerken oluyor o kadar. Ben de mide yanması var. Şurup aldım ama çok da iyi gelmedi.Bazı hamileler senin gibi oluyormus. İlaç içmeye devam et canim senin konforun önemli.
Oyy maşallah canım sana da günaydın28+0 dan Günaydın teyzoşlar
Bulantı bende de gelip gidiyor mideyi söylemiyorum bile hergun aynı harekette olmuyorlar canım tatlı ye sol yanına yat takip et bakalım için rahat etmezse sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlersinBenimde midem çok iyi değil. Şurup kesmiyor. O yüzden ilaç kullanıyorum çok rahat ediyorum. Bulantı için olan ilaca da tekrar başladım. Yoksa çok zor. Aç aç dolanıyorum diğer türlü. birde bebek hareketlerinde azalma oldu benim. geçen haftalarda inanılmaz hissediyordum. dün ve bugün hissetmiyorum gibi. Bu normal mı ki?