- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.061
Çok şükür canım daha iyi olursun inşallahSağol canım düne göre daha iyim şükür.Oksuruk biraz azaldı gibi sanki teşekkür ederim
Çok şükür o işi hallettim Allah kolaylık versin seçim zorVar mı benim gibi hala bebek arabasına karar veremeyenler
İnşallah canım da sağolasınÇok şükür canım daha iyi olursun inşallah
Geçmez zaten ayları buluyor malesef de.Krizler bitse yeter banaAman azalsın inşallah canım ya Valla bende de hala geçmedi sinir oluyorum
Amin bacımÇok şükür o işi hallettim Allah kolaylık versin seçim zor
Geçmez zaten ayları buluyor malesef de.Krizler bitse yeter bana
Büyükbaşlar sıkıntıAmin bacımvalla küçük şeyleri almak daha kolaymış ya. Asıl mesele büyükbaşlarda
Gözün aydinn canım benim şükür çok sevindimKızlar ben de bugün detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bunu da hayırlı bir şekilde atlattık. İçim rahatladı
Gözün aydın çok şükür canım güzel geçmişKızlar ben de bugün detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bunu da hayırlı bir şekilde atlattık. İçim rahatladı
Hadi gözün aydın canımKızlar ben de bugün detaylı ultrasona gittim. Çok şükür bunu da hayırlı bir şekilde atlattık. İçim rahatladı
Travel sistem miydi senin aldığın canımBüyükbaşlar sıkıntıben ilk bir bebek arabası aldım sonra bu aldığımı gördüm onu aldım evde 2 bebek arabası ilk aldığımı iade ettim tabi
Evet canım ama pratik hafif kullanımı iyi sevdim ben arada evin içinde alıştırma yapıyorumTravel sistem miydi senin aldığın canım
Hahah yap yap elin alışırEvet canım ama pratik hafif kullanımı iyi sevdim ben arada evin içinde alıştırma yapıyorum
Aynen canım görmeden alma derimHahah yap yap elin alışırkullanımı rahatsa kolaysa iyi olur canım bende bir iki netten bakayım dedim ama görmeden anlaşılmıyor ya artık hafta sonu gidebilirsek bakalım
Aynen canım görmeden alma derim
Gidemedim bime kaldı canım bende bundan düşünüyorum teşekkür ederimShe Berrak Katlanabilir TaÅınabilir Bebek Ve Organizatör Ãanta Fiyatı, Yorumları - Trendyol
She Berrak Katlanabilir TaÅınabilir Bebek Ve Organizatör Ãanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım bunun indirimi bitiyor da ben çok görüyorum trendyol da. 3 saatlik indirimler varya o bölümde. Eğer bimden almaduysan bunlar da güzel hem çok gözü var
sunny baby viper kabin bebek arabası - Google'da Ara canım benim bebek ikiz olmasaydı ben bunu düşünüyordum.Travel sistem miydi senin aldığın canım
Ay benimkiler de geldi ama açmadım. Bir bakayım ben de.Kızlar babybturko islakmendiller geldi bi tane sini açtım yeni doğanların hepsimi böle yenidoğan Latin çok kuru ince geldi bilmiorum bide üç kutu aldım 12li