- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.021
Yaa çok geçmiş olsun canımSelam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Aynen canım pozisyonu önemliymiş onlar da garantiye almak istiyorlar. Şükür bizim ilk girişte pozisyon iyiydi ölçümleri yaptı biraz dolan bi daha bakalım dedi bu defa da oğlan dönmüşEvet izlemesi çok keyifliydi kuzumişte baktı herşeye ama bişe yi göremedi sanırım perinotoloji bida çağırdı şükür kuzum bunu da atlattık su şekeride atlatsak ne güzel olur üç kere kan vercez felan
Sorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccezAynen canım pozisyonu önemliymiş onlar da garantiye almak istiyorlar. Şükür bizim ilk girişte pozisyon iyiydi ölçümleri yaptı biraz dolan bi daha bakalım dedi bu defa da oğlan dönmüşama Allah tan ölçümler bitmişti
Off kan deme bana yageçen iki tüpü zor verdim ağlayacaktım kanım yok benim banane almasınlar
Ben kaçabilirim yaSorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccezAllah eşime sabır versin ben kendimi hayal edemedim
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamandaSelam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Benim gecen açlık bakıldı işte yeter a bende şeker hatunum hele kilo aldıkça daha şeker oldumBen kaçabilirim yazaten korkuyorum yaptırmaktan iyidir şekerim benim ya şeker gibi hatunum daha ne olsun
Bende dedim neden böyle oldu neyse hepimizde oluyomuş demekkiBazen oluyor kuzum öyle ya bende takip ettiğim konulardan sık sık kontrol ediyorum. Yoksa bildirimler arada kaynıyor
Ne kadar çok hasta olan oldu bu sıra çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım sanada tüm hasta olanlaradaSelam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Canım benden tüple kan almadılar parmaktan baktı açlığada tokluğudaSorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccezAllah eşime sabır versin ben kendimi hayal edemedim
Yaa çok geçmiş olsun canımçabucak kolaylıkla geçsin inşallah
Öksürük bende de ne yapsam geçmedi kuzum neler içtim artık bıraktım hırsını almayınca gitmeyecek. Ama hafifliyor sonlara doğru
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Sağolun kizlar Allah razı olsun.Gecmesini bekleyeceğim artık yapacak pek de bir şey yok.Ne kadar çok hasta olan oldu bu sıra çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım sanada tüm hasta olanlarada
Ben den geçen hafta tiroid felan enfeksiyon için kan verdim ya orda şeker yaziodu ona da bakmış açtım ya acaba bu açlık şekeri olmuomu hiç anlamiorum ki 86cikmis sinir 100yazio du ben kendimce dedim sekerime bakmışCanım benden tüple kan almadılar parmaktan baktı açlığada tokluğuda
Yani sekerime bakmadılar şeker yükleme olmadı ama şimdi merak ettim senin şeker yüklemede parmaktanmi baktı kan öle alacaklarsa çok mutlu olurumkuzumCanım benden tüple kan almadılar parmaktan baktı açlığada tokluğuda
Evet açlık şekeri oluyor ama onu her kan tahlilinde bakılıyor.aclik tokluk bir arada olunca daha net olur sonuç.Normal çıkar inş şeker yuklemen deBen den geçen hafta tiroid felan enfeksiyon için kan verdim ya orda şeker yaziodu ona da bakmış açtım ya acaba bu açlık şekeri olmuomu hiç anlamiorum ki 86cikmis sinir 100yazio du ben kendimce dedim sekerime bakmış
İnşallah valla bu kadar tatlı yememe güzel çıkar inşallah gerçi yasakladı artık oğluşum tatlı yiyemioEvet açlık şekeri oluyor ama onu her kan tahlilinde bakılıyor.aclik tokluk bir arada olunca daha net olur sonuç.Normal çıkar inş şeker yuklemen de
O rutin kontroldür canım bence ama doktora sorarsın sen yineBen den geçen hafta tiroid felan enfeksiyon için kan verdim ya orda şeker yaziodu ona da bakmış açtım ya acaba bu açlık şekeri olmuomu hiç anlamiorum ki 86cikmis sinir 100yazio du ben kendimce dedim sekerime bakmış
Önce aç karnıma parmaktan baktı canımYani sekerime bakmadılar şeker yükleme olmadı ama şimdi merak ettim senin şeker yüklemede parmaktanmi baktı kan öle alacaklarsa çok mutlu olurumkuzum
Saol canım merak edioz sıradaki şeker yüklemesi olcak ondan hele ben baksana rutin kontrolden bile bı sonuç cikariom ogreniomO rutin kontroldür canım bence ama doktora sorarsın sen yine
Önce aç karnıma parmaktan baktı canım
Sonrada küçük şişede tatlı bi su içtim 1 saat sonrasında tekrar tokluk baktı parmaktan
Verilen kağıtta gerek görülürse 2.kan 3.kan falan yazıyordu belli saat aralıklarında ama onu neye göre bakılıyorlar bilmiyorum
İnşallah canım çok şükür iyi çıkmış cumada tekrar görmüş olursun kuzuyuEvet inşallah güzel haberler alalım sorma benimde üç kere kalktım tekrar baktı ama benim kilomdan mi uoksa çocuk durusundanmi ama dediki 80seyden hepsi güzel dedi bişe demedi sonra kendi doktorunuz soledi fetal eko önermiş kağıtta bize demedi ama kalbinde biseyimi göremedi anlamadım bakalım inşallah güzel haberler alalım kuzum
Şeker yoksa tatlı yesen de cikmiyor merak etme.Ara verdin diyelim doğum sornasi da süt olsun diye devam edersinİnşallah valla bu kadar tatlı yememe güzel çıkar inşallah gerçi yasakladı artık oğluşum tatlı yiyemio
Maşallah canım seninde iyi geçmiş darısı şekereCuma detaylımızı da olduk canımçok şükür onu da atlatmış olduk. Size şeker yüklemesi tam kaçıncı hafta oldu. Beni bir sonrakine aç çağırdı acaba onu mu yapacak ki 25 haftalık oluyoruz diğer gidişte