Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah pekmez iyi gelir ama şekerden dolayı kullanamıyorum demişsin ılık süt iç iyi gelir inşallah

Şeker yoksa tatlı yesen de cikmiyor merak etme.Ara verdin diyelim doğum sornasi da süt olsun diye devam edersin 🤣
Bana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım die🤭o anı iple çekiyorum ozamanda bol bol tatlı seler yicez o zaman ki haklarımızı azcik smdide yesek keşke🤭🤭

Sorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccez 🤭🤭 Allah eşime sabır versin ben kendimi hayal edemedim 😂😂

Ben kaçabilirim ya 🤣 🤣 zaten korkuyorum yaptırmaktan iyidir şekerim benim ya 🤣 şeker gibi hatunum daha ne olsun 🤪
Sakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınız😳😳🤣🤣 elmalı olan güzeldi sanki elmalı soda içer gibi oldum ben 🤭

Benim gecen açlık bakıldı işte yeter a bende şeker hatunum hele kilo aldıkça daha şeker oldum🤭🤭 bide bu hafta bı sivilce bastı ki ergen genç kız im sanki😂😂
Hahah sende de mi var ya o sivilce sorma valla bıktım 🤣 eskiden adet yakınken başlardı. Şimdi adet yok ama o yine rutinini şaşmıyor 🤣🤣

Maşallah canım seninde iyi geçmiş darısı şekere😊😊 benim şeker yüklemesi 24+2de yapıldı zamanı gelmişken onuda yapalım dedi doktor zaten aç gitmiştim yapıldı oda
İnşallah canım 🥰
Demek ki sonraki gidişte büyük ihtimalle bakılır off çok tırsıyorum 😬 kanım canım yok ya 🤣

Bana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım die🤭o anı iple çekiyorum ozamanda bol bol tatlı seler yicez o zaman ki haklarımızı azcik smdide yesek keşke🤭🤭
Testin güzel çıkarsa inş arada kaçamak yaparsin bir şey olmaz
Doktorun haberi olmaz bebiş için 😂

Var mı benim gibi hala bebek arabasına karar veremeyenler😑😁😁
tenor.gif

X