- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.821
Çok şükür canım .biz oyuncak almadık hiç arabasınida alcaz bizim de işte bide yine eksik Ler var bide en son kendime gecelik lere girmedim kiloyu tahmin edemiorumOo maşallah canım yatak işini halletmişsin. Benimde yatak araba şifonyer kaldı. Hatta oyuncaklara bile geçtikmasal kitabı zeka kartları e bebekte indirimdeyken aldık
Eksik bitmiyor ama çok şükür bu günleri de gördük ya
Son dönemde almak daha mantıklı bende öyle yapcam kilomuza bakarız öyle alırızÇok şükür canım .biz oyuncak almadık hiç arabasınida alcaz bizim de işte bide yine eksik Ler var bide en son kendime gecelik lere girmedim kiloyu tahmin edemiorum
Çok kötüyüm canım. Tüm gün hastane de idik. Serum taktılar kan ve idare tahlili yapıldı birşey çıkmadı çok şükür. Serumu etkisi ile biraz direncim geldi ama şimdi o etki geçti yine aynıyım. Her yerim ağrıyor kıpırdayamıyorum.ozn_srk canım iyi misin
Her şey güzel olacak bak kalbini ferah tut sadece bir iki gün zorlar sonra geçecek inşallah. Beslenme çok önemli günlük portakal kivi tüket bol c vitamini
Saol canımTuhh yaa cok geçmiş olsun inşallah kısa sürer hemen toparlanirsin
Çok zorlanıyorum ama. Serum takıldı. Etkisi geçince yine aynı oldum. Dökülüyor her yanım. Geçsin gitsin ya mahvoldum. Birşey yiyemiyorum zorluyorum ama suyu bile zor içiyorumCanım benim çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et yememezlik yapma ilaçların vitaminlerin var zaten Allahın izniyle geçip gidecek sen kendine iyi bakmaya bak beslenme ve sıvı tüketimi önemli Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
İnşallah canım bugun ilk gün daha nasıl dayanacapım bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. İlk günleri atlattığında daha rahat edeceksin
Yok yok doktorumdan habersiz hiç birşey almıyorum zaten. O küçük parolu taktılar işte çok iyi geldi. Oh çok şükür dedim ama etkisini yitirince aynı oldum yineCanım serum vitamin oluyor bide küçük bi parol veriyorlar ama parol zaten seni terletip rahatlatıyor. İki gece su gibi terledim rahatladım ilçe sağlık senin hamile olduğunu biliyor canım ilaç içemezsin diyor direk paroldan başka bişey alma
Aman aman çok kötü dikkat et dicem ama etsene farketmiyor gelip buluyor.Çok geçmiş olsun Canım. İnşallah fazla zarar vermeden geçer gider. Bende bu ara çok fazla yere girip cikiyorum mecburençok korkuyorum bu halde bi de covidle savasmayayim diye bakalım.
Canım yediklerin içtiklerin şifa olsun inşallah yemeye çalış şu 1 2 gün geçse daha iyi olacaksın dinlenmeye çalış parol içip terle iyi gelir inşallahÇok zorlanıyorum ama. Serum takıldı. Etkisi geçince yine aynı oldum. Dökülüyor her yanım. Geçsin gitsin ya mahvoldum. Birşey yiyemiyorum zorluyorum ama suyu bile zor içiyorum
Amin canım Allahım bugun yarın geçsin istiyorum.Canım yediklerin içtiklerin şifa olsun inşallah yemeye çalış şu 1 2 gün geçse daha iyi olacaksın dinlenmeye çalış parol içip terle iyi gelir inşallah
Sen akşm yatarken sıkı giyin o serumun üstüne terlersen yarına hiçbişeyin kalmaz inşallahYok yok doktorumdan habersiz hiç birşey almıyorum zaten. O küçük parolu taktılar işte çok iyi geldi. Oh çok şükür dedim ama etkisini yitirince aynı oldum yine
İlk iki gün bende öyleydim canım inşallah daha iyi olacaksın sakın moralini düşürme. Hele bu gece terle bi çok iyi gelecek. Kivi aldır eve onun c vitamini daha yüksek eğer portakal yiyemezsen eşin suyunu sıksın öyle tüketmeye çalışÇok kötüyüm canım. Tüm gün hastane de idik. Serum taktılar kan ve idare tahlili yapıldı birşey çıkmadı çok şükür. Serumu etkisi ile biraz direncim geldi ama şimdi o etki geçti yine aynıyım. Her yerim ağrıyor kıpırdayamıyorum.
Çorba içiyorum işte meyve yemeğe zorluyorum ama yiyemiyorum ki.
Şimdi tereyağlı pekmez yaptı eşim.
Geçer Allahın izniyle sen moralini de yüksek tut kuzumAmin canım Allahım bugun yarın geçsin istiyorum.
Kivi en çok yediğim meyve benimde.İlk iki gün bende öyleydim canım inşallah daha iyi olacaksın sakın moralini düşürme. Hele bu gece terle bi çok iyi gelecek. Kivi aldır eve onun c vitamini daha yüksek eğer portakal yiyemezsen eşin suyunu sıksın öyle tüketmeye çalış
Ballı ılık süt içmeye çalış
Canim cok geçmiş olsun. En zor 2 gün sonrasi rahatlayacaksin. Ateşini kontrol et mutlaka cok sıkı giyinme. 38 üzeri tehlikelidir bilgin olsun diye yazıyorum.Kivi en çok yediğim meyve benimde.
İnşallah canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kafamı kaydıramadıkça çok üzülüyorum
Gör bak yarından sonra daha iyi hissedeceksin inşallah. Rabbim acil şifalar versin canımKivi en çok yediğim meyve benimde.
İnşallah canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kafamı kaydıramadıkça çok üzülüyorum