- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.781
Ağrın varmı canım bende ağrı başladımsabah erken vuruldum kolumu çevirirken ağrım var sende var mıSaol canım aşılar şifa olsun inşallah agrimiz olmaz evet yine daha tenha sağlık ocağı ben asi için bugün beklemiodum kan verecektim oda çıktı aradan
Yoktu ağrı yeni başladı kuzum oda çok deil dediğin gibi döndürürken agrio inşallah artmaz valla bide kan verdim die halsizlik bugün bebeim mutsuzdurAğrın varmı canım bende ağrı başladımsabah erken vuruldum kolumu çevirirken ağrım var sende var mı
Canım serum vitamin oluyor bide küçük bi parol veriyorlar ama parol zaten seni terletip rahatlatıyor. İki gece su gibi terledim rahatladım ilçe sağlık senin hamile olduğunu biliyor canım ilaç içemezsin diyor direk paroldan başka bişey almaKızlar bana acil bilgi verir misiniz. Kendi doktorum ile görüştüm serum taktır dedi sabah akşam magnezyum falan yazarım ben sana dedi.
İlçe sağlıktan aradılar. Bir kadın doğumcuya görünün dediler.
Siz nasıl yaptınız.
Süreç nasıl ilerledi.
Aynı canım bende senin gibiyim kolum ağrısı durdukçafa başladı sanki halsizlikde yapar dedi hemşire dikkat edelim bugünYoktu ağrı yeni başladı kuzum oda çok deil dediğin gibi döndürürken agrio inşallah artmaz valla bide kan verdim die halsizlik bugün bebeim mutsuzdur
Evet bugün böle Leyla olcaz artık hafif yemek yaparım daha da agrirsa orda sert bişe var sankiAynı canım bende senin gibiyim kolum ağrısı durdukçafa başladı sanki halsizlikde yapar dedi hemşire dikkat edelim bugün
Ben hiç kalkmayı bile düşünmüyorumEvet bugün böle Leyla olcaz artık hafif yemek yaparım daha da agrirsa orda sert bişe var sanki
En güzeli kuzum yarına biseyimiz kalmaz inşallahBen hiç kalkmayı bile düşünmüyorum
2 gün devam edecekmiş sanırım altında öyle yazıyorduİnşallah devam eder indirim
Aşı da yapabilir canım halsizlik yapıyormuş bazen. Benim covid ile karışık olduğu için bilemedimBende bakaim duruma göre kan verme kısmı sevmiorumbakalım şuanda bişe yok gerçi bı sersemlik var ama oda asidan değildir herhalde senin karantina kaç gün oldu kuzum detayliya aldinmi tekrar randevu
3 kere nasıl aldın kız. İki taneye bile izin vermiyorduCatlak-kurabiye kuzum indirimi buldum üç kere aldım eşim e bide oda birine aldırmış baby turco sonra dioki bu kucuk mendilden değildir deme kafamı karıştırdı dedim deil küçük bişe gelmesin bide
Asida yapar dedi ama bilemedim bende .bir ben aldım iki eşim üç eşim birine aldırmışAşı da yapabilir canım halsizlik yapıyormuş bazen. Benim covid ile karışık olduğu için bilemedim
3 kere nasıl aldın kız. İki taneye bile izin vermiyorduküçük derken canım yani cep mendili gibi değil işimizi görür bence
Önceki aldığımı açmadım suyu gitmesin diye. Bence sıkıntı olmaz zaten her zaman lazım olacak.
İnşallahEn güzeli kuzum yarına biseyimiz kalmaz inşallah
Yok yok küçük değil merak etme ben daha öncede almıştımAsida yapar dedi ama bilemedim bende .bir ben aldım iki eşim üç eşim birine aldırmışsonra dediki bunlar cep mendili gibi olmasın yok dedim o öyle küçük dedi ben daha ilk ıslak mendilim almadım hiç bezle ıslak mendil bundan sonra alicam artık
Ben aldım. Hatta bir sipariş de eşimin hesabından verdikKızlar baby turco ıslak mendil yine indirimde. 12li paket 50 TL
Gittigidiyor da
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. İlk günleri atlattığında daha rahat edeceksinGunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorum
Yok yok değiller canımAsida yapar dedi ama bilemedim bende .bir ben aldım iki eşim üç eşim birine aldırmışsonra dediki bunlar cep mendili gibi olmasın yok dedim o öyle küçük dedi ben daha ilk ıslak mendilim almadım hiç bezle ıslak mendil bundan sonra alicam artık
Oo süper güle güle kullansınlar canımBen aldım. Hatta bir sipariş de eşimin hesabından verdik
Temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın. Yok ben detaylıdan önce yaptırdım aşımı kimse onunla ilgili bir şey demediKızlar ben de sabah idrar kültürümun sonucunu aldım. Çok şükür sorun yokmuş. Bol bol su iç dedi. Bir de kızlar tetanoz asinizi detaylidan sonra mı oldunuz? Bana sağlık ocağı detayliyi ol öyle gel dedi
Kendi hemsirem yoktu. Olmazsa bir arayıp sorayım.Oo süper güle güle kullansınlar canım
Temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın. Yok ben detaylıdan önce yaptırdım aşımı kimse onunla ilgili bir şey demedi
Canım benim çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et yememezlik yapma ilaçların vitaminlerin var zaten Allahın izniyle geçip gidecek sen kendine iyi bakmaya bak beslenme ve sıvı tüketimi önemli Rabbim hayırlı şifalar versin inşallahGunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorum