Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben halen covid aşısı olmadım ama böyle sizler den hastalık haberini alincada tedirgin oluyorum çoğunuz çok şükür hafif geçirdiniz ya ben olursam ağır geçirirsem bisey olursa ya aşı olursam bisey olursa offff ben napicam 😔😔😔

Kızlar ben de sabah idrar kültürümun sonucunu aldım. Çok şükür sorun yokmuş. Bol bol su iç dedi. Bir de kızlar tetanoz asinizi detaylidan sonra mı oldunuz? Bana sağlık ocağı detayliyi ol öyle gel dedi
Ben ilk dozu detaylı öncesi 2. Dozu detaylıdan 10 gün sonra oldum canım ilk dozum çok zor geçti 1 ay kol ağrısı yaşadım

Bende öyle yapaim bide bezleri kaç numaradan kaç tane aldınız ben sleepy bio alırım Diom ama kaç tane Alcam bilemedim
Canım ben prima premium care aldım 1 bedenden 140 adet 2 bedenden 240 adet 3 bedenden 148 adet aldım şimdilik gerisi duruma göre doğduktan sonra alıcam 2 beden daha çok gidiyor dediler o yüzden onu fazla aldım

Ben halen covid aşısı olmadım ama böyle sizler den hastalık haberini alincada tedirgin oluyorum çoğunuz çok şükür hafif geçirdiniz ya ben olursam ağır geçirirsem bisey olursa ya aşı olursam bisey olursa offff ben napicam 😔😔😔
Karar vermesi çok zor canım inan 😓 Rabbim üstünüzden uzak etsin. Ben aşı da olsam bir daha bu hastalığı yaşamak istemiyorum yine maske mesafe devam ederim😓

Canım ben prima premium care aldım 1 bedenden 140 adet 2 bedenden 240 adet 3 bedenden 148 adet aldım şimdilik gerisi duruma göre doğduktan sonra alıcam 2 beden daha çok gidiyor dediler o yüzden onu fazla aldım
Hala karar veremedim aslında ablam Prima ya doncen sonra dio bende bio sleepy nin iyi gibi geldi yorumlar bende iki numara alırım olmadı stok yapmayayım mi bilemedim elimde de kalabilir çok kararsız bı durum 🤭

Hala karar veremedim aslında ablam Prima ya doncen sonra dio bende bio sleepy nin iyi gibi geldi yorumlar bende iki numara alırım olmadı stok yapmayayım mi bilemedim elimde de kalabilir çok kararsız bı durum 🤭
Canım eğer sleepy almak istiyorsan 1 numara alma. 2 ile arasında pek fark yok
Ben şuan bez işini askıya aldım. E bebekten kod gelirse 3 ve 4 numaradan biraz alırım bakalım doğumdan sonra sevecek mi alerji yapacak mı ona göre devam ederim diye düşünüyorum

Çok stok yapma canım sleepy den memnun olup sonra sızdırma yaptı diye yazan çok okudum ondan bende vazgeçtim bakalım bebelerimizin cildi hangisini sevicek

Ben şuan bez işini askıya aldım. E bebekten kod gelirse 3 ve 4 numaradan biraz alırım bakalım doğumdan sonra sevecek mi alerji yapacak mı ona göre devam ederim diye düşünüyorum
Bu ebebek bize kod yollamıyacak bacım geçen yine alışveriş yaptım mağazadan özellikle sordum müşteri hizmetlerini arayın dedi kasadaki kız arada banada geliyor diyor eee dedim ben dünya kadar alışveriş yaptım hani yok daha umudu kestim 🤣🤣

Bezde öyle yapaim belli olmuo elimizde kalmasın bende 2 numara alırım sonrası na bakalım bebiş karar vercek 😊

Bu ebebek bize kod yollamıyacak bacım geçen yine alışveriş yaptım mağazadan özellikle sordum müşteri hizmetlerini arayın dedi kasadaki kız arada banada geliyor diyor eee dedim ben dünya kadar alışveriş yaptım hani yok daha umudu kestim 🤣🤣
Şimdi şubat indirimi dolayısıyla gelmiyordur🤣 ben hala umutluyum o kod bize gelecekkk🤣🤣
tenor.gif

Aynen öyle canım sleepy dışında baby turco ve goon var aklımda ama denemeden bilemiyoruz işte
Sen büyük eşyaları aldın mı peki canım yatağı, arabası vs🤭
Anne yani beşiği oyun parkı aldım kuzum bide incik boncik sampuan tarak göğüs pedi öyle seleri de bitti gibi bide dolap alicam oda yapmicam şuan için oyun parkınida salona koyarım biraz kıyafet de aldım bakalım daha eksik var tabi çok🤭

Anne yani beşiği oyun parkı aldım kuzum bide incik boncik sampuan tarak göğüs pedi öyle seleri de bitti gibi bide dolap alicam oda yapmicam şuan için oyun parkınida salona koyarım biraz kıyafet de aldım bakalım daha eksik var tabi çok🤭
Oo maşallah canım yatak işini halletmişsin. Benimde yatak araba şifonyer kaldı. Hatta oyuncaklara bile geçtik 🤣 masal kitabı zeka kartları🤭 e bebekte indirimdeyken aldık
Eksik bitmiyor ama çok şükür bu günleri de gördük ya 😍😍

X