Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Arkadaşlar selam 3 aylar hatim topiği var isteyen gelebilir 🥲🥲🎀🎀💜 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeğim Burda da yazdım çiçeğim 😍
İyi yapmışsın canım 😍
Katılmak isteyen olursa gelebilir🥰🥰

Evet ya eskiden daha çok daha güzel ürünler vardı sanki😒 zalım bim🤣
Misal Ekim gibi tarak seti getirmiş tırnak makası vs. Ama göremedik başka
Aynen a101 le sokta getirmiyor onlarda Baska sey olsa hemen pesıne getiriyorlar bu sefer ikisinde de tık yok😬 bende simdi kontrolden geliyorum akcıger gelıstırıcı ıgne oldum ikiz bebeklerde doğum ucretı de degısiyormus onu ogrendım 🤦🏿🤣Vala doğum yaklastıkca stres bastı

Aynen a101 le sokta getirmiyor onlarda Baska sey olsa hemen pesıne getiriyorlar bu sefer ikisinde de tık yok😬 bende simdi kontrolden geliyorum akcıger gelıstırıcı ıgne oldum ikiz bebeklerde doğum ucretı de degısiyormus onu ogrendım 🤦🏿🤣Vala doğum yaklastıkca stres bastı
Ay zaten nefret ediyorum şu sıralar zincir marketlerden 😑😑
İki katına mı çıkıyor yoksa ücret :KK57:

1.6 troid kuzum bide glukoz bakmış buda açlık şekeri demi oda 85 di işte bunlara iyi dedi ama önlem amaçlı böyle suya kariscak tek seferlik şase iccem
İyi çok şükür oda yükselmemiş canım. İlaçları düzenli kullanıyoruz ya faydası oluyor. Şase verdiği de iyi olmuş en azından aklında kalmaz tahlil sonucu

İyi çok şükür oda yükselmemiş canım. İlaçları düzenli kullanıyoruz ya faydası oluyor. Şase verdiği de iyi olmuş en azından aklında kalmaz tahlil sonucu
Evet kuzum yok sa içim içimi yerdi 🤭🤭 ilaçların düzenli kullandığımız için hep böle olsun inşallah artmasin

Evet kuzum yok sa içim içimi yerdi 🤭🤭 ilaçların düzenli kullandığımız için hep böle olsun inşallah artmasin
Amin amin canım aman troid bari yerinde dursun 🤭 bebiş nasıl hareketleri hafta geçtikçe daha belirgin oluyor dimi😍
Geçen psikolojim mahvolmuştu ya bu covid zıkkımından dolayı. Bak o gün hiç sesi çıkmadı desem yeri vardır. Minik minik hareketleri oluyordu bazen
Ertesi gün biraz daha kafamı toparladım neşem yerindeydi ve bebişinde keyfi yerindeydi 😍 bizim duygularımızdan hemen etkileniyorlar

Amin amin canım aman troid bari yerinde dursun 🤭 bebiş nasıl hareketleri hafta geçtikçe daha belirgin oluyor dimi😍
Geçen psikolojim mahvolmuştu ya bu covid zıkkımından dolayı. Bak o gün hiç sesi çıkmadı desem yeri vardır. Minik minik hareketleri oluyordu bazen
Ertesi gün biraz daha kafamı toparladım neşem yerindeydi ve bebişinde keyfi yerindeydi 😍 bizim duygularımızdan hemen etkileniyorlar
Evet kuzum normalde baya hissediorum dün asi oldum sonrası hissettim akşam üstü bugün sadece öğlen yemekten sonra burdayım dedi çok hareket yapmadı bugün dediğin gibi duygularımizdan etkilenio minnaklar yine ondan daha kafamiz rahat oluo ama bu seferde ee bugün kıpırdamadı die beklioruz🤭🤭

X