- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.841
İyi yapmışsın canımArkadaşlar selam 3 aylar hatim topiği var isteyen gelebilir3 aylarda Peygamberimize hatim okumak ister misin?
Selamlar Kızlar💐🌷🌺 Malum 3 aylardayız ve boş geçirmemek için aklıma bugün hatim topiği geldi🌺💜 Topiğe katılan arkadaşlar isteğe göre cüz alabilir benim aklımdan geçen kişi başı 1 veya 2 cüz kalabalık olursa çabuk biter kızlar 🌺🌷 Peygamber efendimize bağışlamak istiyorum Allah'ın izni ile...www.kadinlarkulubu.com Catlak-kurabiye bebeğim Burda da yazdım çiçeğim
Yok canım dierleri bugün Alcam idrar sonuclsrini özelde yaptırdım hepsini bir yollucam ama sanki enfeksiyon var gibi sen anliomusun sonuçtanTureed sonuçlarını gösterdin mi canım doktora
Yok kuzum anlamadım ben o yüzden yorum yapamadım. İnşallah yoktur canım suyu bol içYok canım dierleri bugün Alcam idrar sonuclsrini özelde yaptırdım hepsini bir yollucam ama sanki enfeksiyon var gibi sen anliomusun sonuçtan
İnşallah canim bakalım dierleri alınca yollucamYok kuzum anlamadım ben o yüzden yorum yapamadım. İnşallah yoktur canım suyu bol iç
Ayy eveettttYarın düzenleyicileri unutmayalım
Gidebilirsem çok amaçlı çantadan alıcamYarın düzenleyicileri unutmayalım
Bende alıca.m ondanGidebilirsem çok amaçlı çantadan alıcam
Evet ya eskiden daha çok daha güzel ürünler vardı sankiAyy eveettttVala bu sene en cok bım bıseyler getirdi dıgerlerınde hala ses yok hamile kalmadan oncede sureklı geliyordu
Aynen a101 le sokta getirmiyor onlarda Baska sey olsa hemen pesıne getiriyorlar bu sefer ikisinde de tık yokEvet ya eskiden daha çok daha güzel ürünler vardı sankizalım bim
Misal Ekim gibi tarak seti getirmiş tırnak makası vs. Ama göremedik başka
İyi bakalım canım hadi gözün aydınCatlak-kurabiye canım sonuclarim güzel dedi ama idrar da problem varmı dedi önlem amaçlı bı şase yazdı her ihtimale karşı kuzum şükür yine korktuğum bişe çıkmadı
Ay zaten nefret ediyorum şu sıralar zincir marketlerdenAynen a101 le sokta getirmiyor onlarda Baska sey olsa hemen pesıne getiriyorlar bu sefer ikisinde de tık yokbende simdi kontrolden geliyorum akcıger gelıstırıcı ıgne oldum ikiz bebeklerde doğum ucretı de degısiyormus onu ogrendım Vala doğum yaklastıkca stres bastı
1.6 troid kuzum bide glukoz bakmış buda açlık şekeri demi oda 85 di işte bunlara iyi dedi ama önlem amaçlı böyle suya kariscak tek seferlik şase iccemİyi bakalım canım hadi gözün aydın
Troid değerlerin ne durumda
İyi çok şükür oda yükselmemiş canım. İlaçları düzenli kullanıyoruz ya faydası oluyor. Şase verdiği de iyi olmuş en azından aklında kalmaz tahlil sonucu1.6 troid kuzum bide glukoz bakmış buda açlık şekeri demi oda 85 di işte bunlara iyi dedi ama önlem amaçlı böyle suya kariscak tek seferlik şase iccem
Evet kuzum yok sa içim içimi yerdiİyi çok şükür oda yükselmemiş canım. İlaçları düzenli kullanıyoruz ya faydası oluyor. Şase verdiği de iyi olmuş en azından aklında kalmaz tahlil sonucu
Amin amin canım aman troid bari yerinde dursunEvet kuzum yok sa içim içimi yerdiilaçların düzenli kullandığımız için hep böle olsun inşallah artmasin
Evet kuzum normalde baya hissediorum dün asi oldum sonrası hissettim akşam üstü bugün sadece öğlen yemekten sonra burdayım dedi çok hareket yapmadı bugün dediğin gibi duygularımizdan etkilenio minnaklar yine ondan daha kafamiz rahat oluo ama bu seferde ee bugün kıpırdamadı die beklioruzAmin amin canım aman troid bari yerinde dursunbebiş nasıl hareketleri hafta geçtikçe daha belirgin oluyor dimi
Geçen psikolojim mahvolmuştu ya bu covid zıkkımından dolayı. Bak o gün hiç sesi çıkmadı desem yeri vardır. Minik minik hareketleri oluyordu bazen
Ertesi gün biraz daha kafamı toparladım neşem yerindeydi ve bebişinde keyfi yerindeydibizim duygularımızdan hemen etkileniyorlar