- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.741
Ben zaten oksapar her gün vuruyorum canım. Parol ve gargara dedi doktor bana sadece. Bugun dahiliye doktorum ile görüştüm aşıların tam olduğu için hafif atlatırsın dedi..Bana kan sulandırıcı önerdi
Bazılarına da c vitamini diyormuş. İnşallah covid değildir canım
Evet canım ama ben daha da kötü oluyorum vallaİnşaallah çıkmaz canım bişey sende eşim ocak ayında oldu bende bişey yoktu sana da geçmemiştir belki
Sabaha belli olur bakalım negatiftir umarım. Pozitif olsa da kan sulandırıcıların vitaminlerin etkisiyle hafif geçiyorVerdim canım ama daha yeni verdim. Gece çıkar sonuç herhalde.
Hadi gözün aydın canımKızlar bugün kontrolümüzü yaptık çok şükür herşeyi iyi çıktı benim idrarda enfeksiyondan şüpheleniyordum idrarda kan çıktı doktor ilaç verdi 3 hafta sonrasına şeker yüklemesi yaptıralacak inşallah
Günaydın canım test sonucun ne çıktı umarım.pozitif değilsindirEvet canım ama ben daha da kötü oluyorum valla
Hadi gözün aydın canım o haftalarda bende de hafif çıkmıştı endişelenme bol su içmeye dikkat etKızlar bugün kontrolümüzü yaptık çok şükür herşeyi iyi çıktı benim idrarda enfeksiyondan şüpheleniyordum idrarda kan çıktı doktor ilaç verdi 3 hafta sonrasına şeker yüklemesi yaptıralacak inşallah
Evet ya daha yüzümü yıkamadım aldım hemenKızlar baby turco ıslak mendil yine indirimde. 12li paket 50 TL
Gittigidiyor da
Bende eşime gönderdim al diye. Sonra da aldın mı diyorum daha yeni kalkıyorum ya malum diyorEvet ya daha yüzümü yıkamadım aldım hemen
Kesinlikle baktır canım kandada idrardada çok şükür ağrılarımıda artık idare edecezHadi gözün aydın canım
Enfeksiyon olmaması çok iyi bende karantinadan sonra enfeksiyona bakılmasını istiycem
Yok alınmıyorBende eşime gönderdim al diye. Sonra da aldın mı diyorum daha yeni kalkıyorum ya malum diyor
24lü alabiliyor muyuz ki denedin mi
Teşekkür ederim canım bende bol su içiyorum şimdi daha çok dikkat ederimHadi gözün aydın canım o haftalarda bende de hafif çıkmıştı endişelenme bol su içmeye dikkat et
Tamam canım doktorum bakmazsa da dahiliyeye giderim detayli tahlil isterimKesinlikle baktır canım kandada idrardada çok şükür ağrılarımıda artık idare edecez
Vay uyanıklarYok alınmıyor
Canım alırken senden tc istedi miYok alınmıyor
Evet ben de aldım . Bakalım nasıl dokusu bu ara ıslak mendile sardımKızlar baby turco ıslak mendil yine indirimde. 12li paket 50 TL
Gittigidiyor da
Gunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorumGünaydın canım test sonucun ne çıktı umarım.pozitif değilsindir
Pozitifim canım. Ama çok kötüyüm. Her yerim ağrıyor ama ne ağrımak napıcam kiSabaha belli olur bakalım negatiftir umarım. Pozitif olsa da kan sulandırıcıların vitaminlerin etkisiyle hafif geçiyor
Yaa çok geçmiş olsun canım ilk iki gün biraz zorluyor sonra hafifliyor. Doktoruna mutlaka bilgi ver. Parol önerecektir ben akşam yatarken içip terliyordum o iyi oluyorPozitifim canım. Ama çok kötüyüm. Her yerim ağrıyor ama ne ağrımak napıcam ki