Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah bişe çıkmaz kuzum ciksada artık çok yaygın hafif geçsin inşallah bebislerimizi bizi Allah'ım korusun canim benim

Günaydın kizlar bende tetenoz asimi oldum bide iki tüp kan verdik bide idrar tahlili çok zorlu bı gündü bide sağlık ocağında bebisin kalbini dinlettirdim küçük bı cihazla bakalım inşallah sonuçlar güzel çıksın tiroid felan da baktırdım o gün soledim doktora solemesen istemicekmiydi acaba iki ay sonra yine solucem

Geçmiş olsun canım kötüyüm diye kendine salma kendine dikkat edip toparlanman lazım pekmeze devam öksürük başlamasın süt bal ıhlamur meyve bol tüket yemene zorlada olsa dikkat et akşam yatarken parol içip yatki terle

İyi yapmışsın canım troidi ihmal etme düzenli bakılsın. Tetanozdan sonra nasılsın kolun ne alemde

Günaydın canım bende bu sabah vuruldum bahsettiğin tahlilleride pazartesi yaptırdım emin ol canım devlette daha zor sıraydı kalabalıktı en azından sağlık ocağı Daha iyi hadi geçmiş olsun

Günaydın canım bende bu sabah vuruldum bahsettiğin tahlilleride pazartesi yaptırdım emin ol canım devlette daha zor sıraydı kalabalıktı en azından sağlık ocağı Daha iyi hadi geçmiş olsun
Saol canım aşılar şifa olsun inşallah agrimiz olmaz evet yine daha tenha sağlık ocağı ben asi için bugün beklemiodum kan verecektim oda çıktı aradan

Kızlar bana acil bilgi verir misiniz. Kendi doktorum ile görüştüm serum taktır dedi sabah akşam magnezyum falan yazarım ben sana dedi.
İlçe sağlıktan aradılar. Bir kadın doğumcuya görünün dediler.
Siz nasıl yaptınız.
Süreç nasıl ilerledi.

Yok ihmal etmem artık iki ay sonra yaptırsam olurmu ki .şuanda bı ağrı yok senin neler olmuştu hemen basliomu ağrı felan hemen yapacaklarımi yapaim bari de ağrı olmadan
Beni doktorum 5 hafta sonra çağırdı canım troid için. Önce de 6 hafta da bir gidiyordum
Tam hatırlamıyorum ama bir iki saate başlar

Canım ben haberi alınca kendi doktorum kan sulandırıcı yazdı ona başladım. Sağlık müdürlüğünden aradıklarında ilaç falan kullanılmıyor dimi dedim aile hekimi ya da kendi doktorunuz ile görüşün onu dedi
Ha bide parol iç demişti doktorm
Benim süreç böyleydi

Beni doktorum 5 hafta sonra çağırdı canım troid için. Önce de 6 hafta da bir gidiyordum
Tam hatırlamıyorum ama bir iki saate başlar
Bende bakaim duruma göre kan verme kısmı sevmiorum bakalım şuanda bişe yok gerçi bı sersemlik var ama oda asidan değildir herhalde senin karantina kaç gün oldu kuzum detayliya aldinmi tekrar randevu

Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda acil.sifalar versin en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…