- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.761
Valla akmaz kokmaz stok yapmakta fayda varEvet ben de aldım . Bakalım nasıl dokusu bu ara ıslak mendile sardım
İnşallah bişe çıkmaz kuzum ciksada artık çok yaygın hafif geçsin inşallah bebislerimizi bizi Allah'ım korusun canim benimBagısıklığım kuvvetli aslında hasta olmam kolay kolay. Ama üşütmüş de olabilme ihtimalim çok yüksek. Ama şuan her semptom bir virüs sebebi olabilir.
Verdim testi canım bakalım ne cıkacak ama pozitif gibi geliyor bana.
Çünkü arkadaşım da böyle idi aynı. Pozitif çıktı
Çok geçmiş olsun canım iki gün ağır sonra hafif gecio herkesin asinda varmış çabucak iyilesirsin kuzum yine yediklerime dikkat et kuzumPozitifim canım. Ama çok kötüyüm. Her yerim ağrıyor ama ne ağrımak napıcam ki
Çok geçmiş olsun dokturuna bildir durumunu yapılabilecekler konusunda en iyi o yönlendirirGunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorum
Geçmiş olsun canım kötüyüm diye kendine salma kendine dikkat edip toparlanman lazım pekmeze devam öksürük başlamasın süt bal ıhlamur meyve bol tüket yemene zorlada olsa dikkat et akşam yatarken parol içip yatki terleGunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorum
İyi yapmışsın canım troidi ihmal etme düzenli bakılsın. Tetanozdan sonra nasılsın kolun ne alemdeGünaydın kizlar bende tetenoz asimi oldum bide iki tüp kan verdik bide idrar tahlili çok zorlu bı gündü bide sağlık ocağında bebisin kalbini dinlettirdim küçük bı cihazlabakalım inşallah sonuçlar güzel çıksın tiroid felan da baktırdım o gün soledim doktora solemesen istemicekmiydi acaba iki ay sonra yine solucem
Günaydın canım bende bu sabah vuruldum bahsettiğin tahlilleride pazartesi yaptırdım emin ol canım devlette daha zor sıraydı kalabalıktı en azından sağlık ocağı Daha iyi hadi geçmiş olsunGünaydın kizlar bende tetenoz asimi oldum bide iki tüp kan verdik bide idrar tahlili çok zorlu bı gündü bide sağlık ocağında bebisin kalbini dinlettirdim küçük bı cihazlabakalım inşallah sonuçlar güzel çıksın tiroid felan da baktırdım o gün soledim doktora solemesen istemicekmiydi acaba iki ay sonra yine solucem
Saol canım aşılar şifa olsun inşallah agrimiz olmaz evet yine daha tenha sağlık ocağı ben asi için bugün beklemiodum kan verecektim oda çıktı aradanGünaydın canım bende bu sabah vuruldum bahsettiğin tahlilleride pazartesi yaptırdım emin ol canım devlette daha zor sıraydı kalabalıktı en azından sağlık ocağı Daha iyi hadi geçmiş olsun
Yok ihmal etmem artık iki ay sonra yaptırsam olurmu ki .şuanda bı ağrı yok senin neler olmuştu hemen basliomu ağrı felan hemen yapacaklarımi yapaim bari de ağrı olmadanİyi yapmışsın canım troidi ihmal etme düzenli bakılsın. Tetanozdan sonra nasılsın kolun ne alemde
Beni doktorum 5 hafta sonra çağırdı canım troid için. Önce de 6 hafta da bir gidiyordumYok ihmal etmem artık iki ay sonra yaptırsam olurmu ki .şuanda bı ağrı yok senin neler olmuştu hemen basliomu ağrı felan hemen yapacaklarımi yapaim bari de ağrı olmadan
Canım ben haberi alınca kendi doktorum kan sulandırıcı yazdı ona başladım. Sağlık müdürlüğünden aradıklarında ilaç falan kullanılmıyor dimi dedim aile hekimi ya da kendi doktorunuz ile görüşün onu dediKızlar bana acil bilgi verir misiniz. Kendi doktorum ile görüştüm serum taktır dedi sabah akşam magnezyum falan yazarım ben sana dedi.
İlçe sağlıktan aradılar. Bir kadın doğumcuya görünün dediler.
Siz nasıl yaptınız.
Süreç nasıl ilerledi.
İstedi cnm yazdim bendeCanım alırken senden tc istedi mi
Hee tamam canım akşam bende alayım kendi hesabımdanİstedi cnm yazdim bende
Bende bakaim duruma göre kan verme kısmı sevmiorumBeni doktorum 5 hafta sonra çağırdı canım troid için. Önce de 6 hafta da bir gidiyordum
Tam hatırlamıyorum ama bir iki saate başlar
Nerde göremedim ya ben indirim bende alayımHee tamam canım akşam bende alayım kendi hesabımdan
İnşallah devam eder indirimHee tamam canım akşam bende alayım kendi hesabımdan
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda acil.sifalar versin en kısa zamanda toparlarsın inşallahGunaydın canım pozitif im. Ve çok kötüyüm kılımı kıpırtamıyorum balım çatlıyor boğazım şiş. Üstümden kamyonla geçmiş gibiler. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Şuan bile zor yazıyorum
Çok geçmiş olsun Canım. İnşallah fazla zarar vermeden geçer gider. Bende bu ara çok fazla yere girip cikiyorum mecburenPozitifim canım. Ama çok kötüyüm. Her yerim ağrıyor ama ne ağrımak napıcam ki