Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen öyle canım 🤗🤗

Yoo canım çıkmaz diye bir şey yok daha erken Haftan benim tam 28 de çıktı daha vaktin var merak etme.Benim transferden beri kanama alanlarım 5 yerde iki tanesi de çok büyük olmasına rağmen şükür bir şey olmadı.Allahin dediği olur her zaman içini ferah tut her zaman iyi düşün.Her şey güzel olsun ins hepimiz için 🥰

Merhaba canım. Bozma moralini. Takip ediliyorsun bunlar olağan şeyler. Hiç dert etme ve üzülme.
Bakılır

Canım sürekli kontrol halindeyiz. Önlemini alırsın. Tabi onlar öyle konuşuyor.

Sordum canım doktoruma sakıncası yok kullan dedi. Ama ben çok iyi değilim sanırım. Allah ım covid olmayayım.
Sağolun kızlar açlık şekerine bakıldı bi küçük şişe tatlı su verdiler 1 saat sonra tekrar bakacağız dediler bekliyorum bakalım

Merhaba canım. Bozma moralini. Takip ediliyorsun bunlar olağan şeyler. Hiç dert etme ve üzülme.
Bakılır

Canım sürekli kontrol halindeyiz. Önlemini alırsın. Tabi onlar öyle konuşuyor.

Sordum canım doktoruma sakıncası yok kullan dedi. Ama ben çok iyi değilim sanırım. Allah ım covid olmayayım.
Test ver istersen canım geciktirmeden. Doktorun ona göre takviye verir
Şu sıralar herkes covid 😓

Düşük alt sınırda dedi canım
Çok yüksek değil canım sen doktorunu dinle düzene girer o. Suyu bol içiyorsun dimi.
Suyu içiyorum canım da düzenli yemek yemek sorun oluyor işte benim mide bulantısı kusma nedeniyle
Çok düşük ikisi de bu da iyi değil.Bence sen kisitlamadan normalde nasip besleniyorsan öyle beslen sonradan tekrar baktirirsin.
Doktorda öyle dedi canım açlık tokluk değeri yakın birbirine böyle olmaması lazım dedi sık sık yemek ye dedi bana inşaallah düzene sokmaya çalışam ama kusma bulantı bozuyor işte

İnşallah canım. boğaz ağrım ve kırgınlığım olunca tedirgin oldum.
Canım tabi test yaptır ama aynı evde bile geçmeyen oluo yada bende geçen hafta çok kırgınlık oldu halsizlik bı kaç gün sonra geçti yani havalardan da olabilir ama sen önlemini alıp güzel beslen test de yaptr inşallah bişe çıkmaz ama artık herkes oluo toplu bağışıklık için bıraktılar sanki ondan sen yemeklerini dikkat et kuzum Allah'ım bebislerimizi korusun

Suyu içiyorum canım da düzenli yemek yemek sorun oluyor işte benim mide bulantısı kusma nedeniyle

Doktorda öyle dedi canım açlık tokluk değeri yakın birbirine böyle olmaması lazım dedi sık sık yemek ye dedi bana inşaallah düzene sokmaya çalışam ama kusma bulantı bozuyor işte
Insallah en kısa zamanda düzene girer cnm

Hala mı kusuyorsun Haftan da olmuş baya.Allah yardımcın olsun

Hala mı kusuyorsun Haftan da olmuş baya.Allah yardımcın olsun
Eskisi kadar kusmuyorum ama devam ediyor tabi benim midemde de sorun var hamilelikle birleşince kusma bulantı yaptı bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor hepsi tetikliyor canım
Canım iyi değil mi tahlilin
Düşük dedi canım değerler fazla yakın dedi beslenmene dikkat et dedi dedide dedi işte
kafama takmicam artık napayım yani bende darlandım 😪😪

Canım tabi test yaptır ama aynı evde bile geçmeyen oluo yada bende geçen hafta çok kırgınlık oldu halsizlik bı kaç gün sonra geçti yani havalardan da olabilir ama sen önlemini alıp güzel beslen test de yaptr inşallah bişe çıkmaz ama artık herkes oluo toplu bağışıklık için bıraktılar sanki ondan sen yemeklerini dikkat et kuzum Allah'ım bebislerimizi korusun
Bagısıklığım kuvvetli aslında hasta olmam kolay kolay. Ama üşütmüş de olabilme ihtimalim çok yüksek. Ama şuan her semptom bir virüs sebebi olabilir.
Verdim testi canım bakalım ne cıkacak ama pozitif gibi geliyor bana.
Çünkü arkadaşım da böyle idi aynı. Pozitif çıktı

X