- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.701
Sağolasın canım ya zaten fazla yiyemiyodumda düzensiz beslenmede sıkıntı oluyor demekki Senindemi suyun fazla çıktı canım benim asıl canımı sıkan plesanta oldu üst üste duyunca inan bebeğe bakamadım bile bağlantı koptu bende Rabbim hepimize kolaylık versinCanım şimdi okudum seni bugün beni de korktitular korkma farketmeleri güzel dikkat etcez yememize önden gitmesi de herzamab problem deil kuzum şekerde çıksa ona göre daha katı diyet yapicaz bende muhtemelen cikicak bugün çok kızdı doktorum ama herşeyin çözümü var dikkat etcez kuzum
Amin canım benimAmin canım iyi düşünelim sorunsuz geçer inşallah şeker yüklemen
Canım bebekler sağlıklıysa dikkat edecen doğuma kadar farkedildi en azından diyetisyenle hallediler inşallahSelam kızlar şimdi kontrolden geldim
Biraz moralim bozuldu plesantan aşağıda dedi suyun fazla dedi bebek biraz fazla kilo almış gebelik şekeri olabilir dedi yarın test vericem şeker için moralim bozuldu zatenn bişey yiyemiyorum dedim bu ara düzensiz beslendiysen ondanda olabilir dedi biraz tatlı şeyleri kaçırmış olabilirim kafam çorba oldu benimle aynı haftada olanlar bebeklerin kilosu ne kadar bide suyu fazla çıkan varmı başka ? Şu an muhtemel doğum tarihi 19 mayıs görünüyor biraz öne gelmiş oldu diğer ölçümleri güzel dedi işte uffffff canım sıkıldı
Bende devlette yaptırmayı düşünüyorum inşallah çok teşekkür ederimBen 24+2 de yaptırdım canım şehir hastanesinde takipteyim ben orda yaptırdım herseyimi ilgi alaka çok güzel Allah nasip ederse dogumuda orda düşünüyorum
Kuzum düzene sokarsın yemeğini bende öyle yapcam su için bişe demedi ama plesanta yukarı cikio sonradan da strese sokmamaya çalış kendini bugün bana da erken doğum olur sende hastalıklar çıkar dedi ama en kötüsünu söylemek uyarmak zorundalar herşeyin çözümü var canimSağolasın canım ya zaten fazla yiyemiyodumda düzensiz beslenmede sıkıntı oluyor demekki Senindemi suyun fazla çıktı canım benim asıl canımı sıkan plesanta oldu üst üste duyunca inan bebeğe bakamadım bile bağlantı koptu bende Rabbim hepimize kolaylık versin
Sağol canım Şeker olayı çözülürde inşaallah hiç çıkmaz plesantaya takıldı daha çok kafam ama Rabbim ne derse o olur canım bizim elimizden gelen bişey olmuyor bazen naparsak yapalımCanım bebekler sağlıklıysa dikkat edecen doğuma kadar farkedildi en azından diyetisyenle hallediler inşallah
İnşaallah dediğin gibi olur canım benim benimki olumsuz konuşmadı zaten benim takıntılı olduğumu bildiği için en yumuşak şekilde söylüyor kadın Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıKuzum düzene sokarsın yemeğini bende öyle yapcam su için bişe demedi ama plesanta yukarı cikio sonradan da strese sokmamaya çalış kendini bugün bana da erken doğum olur sende hastalıklar çıkar dedi ama en kötüsünu söylemek uyarmak zorundalar herşeyin çözümü var canim
Amin canım benim hepimiz öyle ben de nasi takintiliuim ama en kötüyü soyluolar ki önlem alalım die inşallah sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım kuzumİnşaallah dediğin gibi olur canım benim benimki olumsuz konuşmadı zaten benim takıntılı olduğumu bildiği için en yumuşak şekilde söylüyor kadın Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Korkma canım arkadaşımın da plesanta aşağıda çok şükür sağlıkla devam ediyor . Hatta diğer gruba mı buraya mı biri yazmıştı 9 ayın sonunda sağlıkla doğurdum diye. Gönlünü ferah tut inşaallah her şey yolunda gider . Sağ salim vaktini tamamlasınNe bilim canım 2 hafta ilerde şu an o ayrı stres bide plesanta aşağıdaki dedi oda ayrı bi sorun daraldımm hepsi erken doğumu tetikliyor korktum bende
Amin canım benim yaAmin canım benim hepimiz öyle ben de nasi takintiliuim ama en kötüyü soyluolar ki önlem alalım die inşallah sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım kuzum
Amin canımKorkma canım arkadaşımın da plesanta aşağıda çok şükür sağlıkla devam ediyor . Hatta diğer gruba mı buraya mı biri yazmıştı 9 ayın sonunda sağlıkla doğurdum diye. Gönlünü ferah tut inşaallah her şey yolunda gider . Sağ salim vaktini tamamlasın
Bişey olmaz inşallah kendini çok yorma canım emin olalım dünyada yiyecek ekmekleri varsa erkende olsa bişey olmaz Allahın izniyle benide geçen doktor korkuttu selvils açıklığı var rahimde boşluk görüyorum dikiş atakacak dedi sonra alttan iyice kontrol etti bişey yok böyle böyle korkarak gidecek doğuma kadar Allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsinSağol canım Şeker olayı çözülürde inşaallah hiç çıkmaz plesantaya takıldı daha çok kafam ama Rabbim ne derse o olur canım bizim elimizden gelen bişey olmuyor bazen naparsak yapalım
Daha da iyi ol inşallah canım benimAmin canım benim ya
Amin canımiyiki varsınız kızlar ya nasıl bunaldım daraldım anlatamam şimdi daha iyi hissediyorum kendimi sanki
Öyle canım haklısın bende biliyorum ama insan bi an engel olamıyor kendine bide bu kadar emekten sonra olunca insan daha da üstüne düşüyorBişey olmaz inşallah kendini çok yorma canım emin olalım dünyada yiyecek ekmekleri varsa erkende olsa bişey olmaz Allahın izniyle benide geçen doktor korkuttu selvils açıklığı var rahimde boşluk görüyorum dikiş atakacak dedi sonra alttan iyice kontrol etti bişey yok böyle böyle korkarak gidecek doğuma kadar Allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsin
Amin canım benimDaha da iyi ol inşallah canım benim
Biz güçlü anneleriz hepimizin imtihanı ayrı ayrıydı ne zorluklar çektik. Hala da devam ediyor ama esirgeyen ve koruyan Rabbime emanet yavrularımız. İnşallah hepimiz de sağ salim kucağımıza alacağız
Benim de suyun üst sınırda maalesef ama ben de gebelik şekeri var insülin kullanıyorum bebek de 2 hafta kdar önden gidiyor.Ama bazen genetik yapıdan da önden gidebiliyor 1 hafta çok sorun değil çoğu kişi de oluyor.İnsallah şeker çıkmaz çok zor oluyorSelam kızlar şimdi kontrolden geldim
Biraz moralim bozuldu plesantan aşağıda dedi suyun fazla dedi bebek biraz fazla kilo almış gebelik şekeri olabilir dedi yarın test vericem şeker için moralim bozuldu zatenn bişey yiyemiyorum dedim bu ara düzensiz beslendiysen ondanda olabilir dedi biraz tatlı şeyleri kaçırmış olabilirim kafam çorba oldu benimle aynı haftada olanlar bebeklerin kilosu ne kadar bide suyu fazla çıkan varmı başka ? Şu an muhtemel doğum tarihi 19 mayıs görünüyor biraz öne gelmiş oldu diğer ölçümleri güzel dedi işte uffffff canım sıkıldı
Plesantayi çok dert etme benim de dohe gebelikte asagidaydi hep doktorum bebek büyüdükçe yukarı çıkar demsit gerçekten de öyle oldu 28. Haftada yukarıya ulaşmıştı.Bu gebelikte de asagidaydi hep şükür düzeldi de senin de düzelir yorma kendini çok.asagida olunca biraz baskı oluyor ağrı yapabilir normal.Seker de dediğim gibi en fazla insülin kullanırsın diyetle beraber ben şuan o durumdayım sadece her istediğini yiyemiyorsin onun dışında sorun olmuyorSağolasın canım ya zaten fazla yiyemiyodumda düzensiz beslenmede sıkıntı oluyor demekki Senindemi suyun fazla çıktı canım benim asıl canımı sıkan plesanta oldu üst üste duyunca inan bebeğe bakamadım bile bağlantı koptu bende Rabbim hepimize kolaylık versin
Canım zaten çok yiyemiyordum bu hafta tatlı kaçtı biraz bide başından bu yana 1 hafta ilerideydi şimdi 2 hafta ileri olmuş oldu inşallah çıkmaz canım yaBenim de suyun üst sınırda maalesef ama ben de gebelik şekeri var insülin kullanıyorum bebek de 2 hafta kdar önden gidiyor.Ama bazen genetik yapıdan da önden gidebiliyor 1 hafta çok sorun değil çoğu kişi de oluyor.İnsallah şeker çıkmaz çok zor oluyor
Ağzın bal yesin canım benim İnşaallah düzelir de çıkar yukarı doktorum artık çıkmaz der gibi konuştu ama bellide olmaz ki doktorlarda herşeyi bilemiyor sonuçta zaten bunlar çok büyük sorunlar değil dedi doktor ama bende miyom da var küçük küçük birleşiyor hepsi erken doğum riskini artıyor ama rahatladım sizlerle yazışınca Allah razı olsun hepinizdenPlesantayi çok dert etme benim de dohe gebelikte asagidaydi hep doktorum bebek büyüdükçe yukarı çıkar demsit gerçekten de öyle oldu 28. Haftada yukarıya ulaşmıştı.Bu gebelikte de asagidaydi hep şükür düzeldi de senin de düzelir yorma kendini çok.asagida olunca biraz baskı oluyor ağrı yapabilir normal.Seker de dediğim gibi en fazla insülin kullanırsın diyetle beraber ben şuan o durumdayım sadece her istediğini yiyemiyorsin onun dışında sorun olmuyor
Aynen öyle canımAmin canım benimçok klasik olacak ama gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz ❤
Yoo canım çıkmaz diye bir şey yok daha erken Haftan benim tam 28 de çıktı daha vaktin var merak etme.Benim transferden beri kanama alanlarım 5 yerde iki tanesi de çok büyük olmasına rağmen şükür bir şey olmadı.Allahin dediği olur her zaman içini ferah tut her zaman iyi düşün.Her şey güzel olsun ins hepimiz içinCanım zaten çok yiyemiyordum bu hafta tatlı kaçtı biraz bide başından bu yana 1 hafta ilerideydi şimdi 2 hafta ileri olmuş oldu inşallah çıkmaz canım yagenetikte olabilir annem kendi minyon ve zayıf olduğu halde iri bebek doğurmuş hep sağlıklı olsunda herşeye dikkat ederim
Ağzın bal yesin canım benim İnşaallah düzelir de çıkar yukarı doktorum artık çıkmaz der gibi konuştu ama bellide olmaz ki doktorlarda herşeyi bilemiyor sonuçta zaten bunlar çok büyük sorunlar değil dedi doktor ama bende miyom da var küçük küçük birleşiyor hepsi erken doğum riskini artıyor ama rahatladım sizlerle yazışınca Allah razı olsun hepinizden
Merhaba canım. Bozma moralini. Takip ediliyorsun bunlar olağan şeyler. Hiç dert etme ve üzülme.Selam kızlar şimdi kontrolden geldim
Canım sürekli kontrol halindeyiz. Önlemini alırsın. Tabi onlar öyle konuşuyor.Beni çok korkuttu bugün doktorum kızdı baya kilo alma hakkın yok dedi bide şeker den de korkuodum ondan önce iyi oldu dikkat etcem mecbur yediklerime kuzum hareket lazım bol
Sordum canım doktoruma sakıncası yok kullan dedi. Ama ben çok iyi değilim sanırım. Allah ım covid olmayayım.Canım benim şekerde çıksa ona göre diyete girersin üzme kendini de bebişi de. Haftalarda oynamalar oluyor sanırım arkadaşlarm da bir hafta gerideydi toparlanır. Sen doktorun dediklerine uyarsın inşallah her şey yoluna girer
Belki de korkutmak için abartılı söylemiştir canım yine yürüyüşünü yaparsın yediklerine de dikkat edersin
Aynen canım ilk iki gün fena oluyor
Vicksi araştırmadan kullanma ilk 3 ay sanırım yasaktı. Şimdi kullanacaksan da çok az kullan ya da Google da bi araştır ben cesaret edip alamadım