- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.541
Ben aldım canım yorumlar da iyiydi. Stok yapmak lazımKızlar ıslak mendil bunları alayım mı 2. Si 1 tl imiş. Uygun değil mi? Islak mendiller de iyi mi ki?
Canım günaydın 24. hatta 26.haftaya kadar hareketleri düzenli olmazmış. Hatta bir yerde okumuştum bir hamile 28.haftaya kadar doğru düzgün hiç hissetmemis. Ben de senin gibiyim. Bazi günler çok hareketliler bazı günler yok gibi. Hiç kafanı takma. Ben bugün gittim. Hiç hareket hissetmiyorken bebekler kıpır kıpırdi.Günaydın kızlar ya iki gün önce ye kadar kıpır kıpır bebe vardı şimdi çok nadir bazen hiç kıpırtı hissetmiorum benim haftalarında böle oldu mu hiç yani şuanda nasi sıklıkta hissetmem gerekio pazartesi gitcem amayok aklım sürekli bebiste
Saol canım valla çok rahatladım bugün görmüşün bebisleri ne güzel bende pazartesi gorcem ama iki gündür bole olunca saatler gecmioCanım günaydın 24. hatta 26.haftaya kadar hareketleri düzenli olmazmış. Hatta bir yerde okumuştum bir hamile 28.haftaya kadar doğru düzgün hiç hissetmemis. Ben de senin gibiyim. Bazi günler çok hareketliler bazı günler yok gibi. Hiç kafanı takma. Ben bugün gittim. Hiç hareket hissetmiyorken bebekler kıpır kıpırdi.
Rica ederim canım aynen henüz güçleri yetmiyordur. Biz iyi düşünelim onlar da iyi olsun.Saol canım valla çok rahatladım bugün görmüşün bebisleri ne güzel bende pazartesi gorcem ama iki gündür bole olunca saatler gecmioiki gün önce güçlü hissederken böle korktim olabilio demekki daha güçleri yetmio demkki her an hissetirmeye ama içimiz görene kadar rahat etmio işte
Amin canım iyi olsun minnaklarRica ederim canım aynen henüz güçleri yetmiyordur. Biz iyi düşünelim onlar da iyi olsun.
Kuzum bende eklem agrisi ve ateşdi ilk belirti. Hala da pozitifim
Merhaba K Kubkub06 benimde idrarla enfeksiyon çıktı. Idrar yaparken yanma falan yok ama her yarim saatte bir wc çıkıyorum normal saniyordum. Sende de sık idrara çıkma var mi? Halbuki cokta su içiyorum ama.Kızlar ben de sabah kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Sadece idrar tahlilimde bakteri çıktı. İdrar kültürü verdim. Duruma göre antibiyotik baslayabiliriz dedi. Bu aralar su icmiyordum hemen suya ağırlık vereceğim. Bebeklerin cinsiyeti bir kez daha netleşti. Bir kızım bir oğlum oluyor. Artık listeye eklenebilirim. Rahim ağzı uzunluğu da iyiymiş
Aynen canım biraz daha büyüdüklerinde daha kipirdak oluyorlar sen korkma hergün farklı birşeye tedirgin oluyoruz bu elimizde değil ultrasonda gördükten sonra 3 4 gün çok keyifli sonrası yine başlıyorSaol canım valla çok rahatladım bugün görmüşün bebisleri ne güzel bende pazartesi gorcem ama iki gündür bole olunca saatler gecmioiki gün önce güçlü hissederken böle korktim olabilio demekki daha güçleri yetmio demkki her an hissetirmeye ama içimiz görene kadar rahat etmio işte
Ohhh şükür 1 kız bir erkek harika yaaa bende iki oğluş canimm iki oğluş olarak tekim sanırımKızlar ben de sabah kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Sadece idrar tahlilimde bakteri çıktı. İdrar kültürü verdim. Duruma göre antibiyotik baslayabiliriz dedi. Bu aralar su icmiyordum hemen suya ağırlık vereceğim. Bebeklerin cinsiyeti bir kez daha netleşti. Bir kızım bir oğlum oluyor. Artık listeye eklenebilirim. Rahim ağzı uzunluğu da iyiymiş
Canım merhaba benim kasıklarımda ağrı oluyordu o yüzden tahlil istendi. Çok su içerken ben de sık idrara cikiyorum. Bu bakteri, enfeksiyon hamilelikte çok oluyormuş. Defalarca geçirenler varmış. Ben kültür verdim lökosit üremesi varsa antibiyotik başlanacak. Kısacası ne yaparsak yapalım bu enfeksiyon cikabiliyormus.
Evet canım güzel denk geldi çok şükürOhhh şükür 1 kız bir erkek harika yaaa bende iki oğluş canimm iki oğluş olarak tekim sanırım
Evet eşim dio yine bı şey buldun az kaldı gitcez zaten dio ama dediğin gibi elimde deil bı kaç gün baya net hissettim ben yine öyle olmayınca hayata küstümAynen canım biraz daha büyüdüklerinde daha kipirdak oluyorlar sen korkma hergün farklı birşeye tedirgin oluyoruz bu elimizde değil ultrasonda gördükten sonra 3 4 gün çok keyifli sonrası yine başlıyorSağlıkla kavusalim evlatlarımıza
Canım benimde bazı hafta daha sakin oluyor bazı zamanlarda sürekli hareket halinde hareketlerini hissttiğin sürece sorun olmazGünaydın kızlar ya iki gün önce ye kadar kıpır kıpır bebe vardı şimdi çok nadir bazen hiç kıpırtı hissetmiorum benim haftalarında böle oldu mu hiç yani şuanda nasi sıklıkta hissetmem gerekio pazartesi gitcem amayok aklım sürekli bebiste
Anladım canım baya güçlüydü şimdi böle çok cılız bı kıpırtı olunca korktum cidden ben hep takcak bişe buluorum demişti doktorum 9 ay nasi geccek senle iyi olsunlarda görünce insan rahatlio pazartesi gorcem inşallah demekki senin haftalarda da bazen uslu olcakCanım benimde bazı hafta daha sakin oluyor bazı zamanlarda sürekli hareket halinde hareketlerini hissttiğin sürece sorun olmaz
Canim endişelenme bi gün çok hareketli bi gün az öyle oluyor sol tarafına yat dinlen hissedersin muhakkakGünaydın kızlar ya iki gün önce ye kadar kıpır kıpır bebe vardı şimdi çok nadir bazen hiç kıpırtı hissetmiorum benim haftalarında böle oldu mu hiç yani şuanda nasi sıklıkta hissetmem gerekio pazartesi gitcem amayok aklım sürekli bebiste
Vallahi canım iki gündür kendimi dinliorum yok az bı kıpırtı var gibi ama öncesinde baya dalgalanma oluodu ondan çok korktum gece bile etkilenmiştim çikolata yedim kendimi dinliomCanim endişelenme bi gün çok hareketli bi gün az öyle oluyor sol tarafına yat dinlen hissedersin muhakkak
Amin canım Allah razı olsun aynen cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olmaları önemli olan her İbrahim a.s duasını ettim ve Salih evlatlar nasip eyle diye dua ediyorum Rabbim hepimizin evladını Salih Saliha kullarından eylesinEvet canım güzel denk geldi çok şükürHarika iki erkek evlat yetisitireceginden eminim. Zira günümüzde buna çok ihtiyaç var. Zaten bizim gibi uzun yollardan geçenler için cinsiyet en son nokta. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin