Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Düzenliyiciler iyi oluyor benim oğlusun mobilyası o yönden iyi sifonyer falan kendinden bölmeli öyle olmasa bende alacaktım 😊
Nasıl iyiymiş ya öyle 😍😍 süper valla özel mi yaptırdınız canım
Güzel şeyler geliyormuş ama o süet sepetleri niye o renk gri falan olsa belki oğlusun kirlisi için alırdım 😂😂 çok amaçlı çanta iyiymiş normalde onun keçeleri oluyor evin içinde bezi ıslak mendili günlük kullanım şeyleri koyarız odadan odaya iyi olur hepsi bi arada bakayım güzel biseyse alırım 🤭🤭
Önceki gelen düzenleyicilerin renkleri daha iyiydi ya neyse buna da şükür 🤣
Evet bak o çok amaçlı çantaya alt açma malzemelerini koyabiliriz hazır bir köşede durur. Kremi alt açma örtüsü bezi VS dimi

Nasıl iyiymiş ya öyle 😍😍 süper valla özel mi yaptırdınız canım

Önceki gelen düzenleyicilerin renkleri daha iyiydi ya neyse buna da şükür 🤣
Evet bak o çok amaçlı çantaya alt açma malzemelerini koyabiliriz hazır bir köşede durur. Kremi alt açma örtüsü bezi VS dimi
Yok canım özel yaptırmadık çilek mobilya dan aldık ama dolabı sifonyeri falan çok kullanışlı.

Aynen canım derecesi falan herşeyi içine koy odadan odaya taşı. Bu hafta kızlar için getirmişler kız anneleri alsın diye 😂😂

İyi çok şükür ara ara adet sancılarım oluyor yine yarın doktora gideceğim bakalım bu arada 1,5 haftadır maşallahımız var yavrum kıpır kıpır sabah akşam rahat durmuyor gün içinde 1-2 saat ses yok sonra yine devam yaramaz olucaz heralde
Benimde arada oluyor o sancılar. Maşallah ne güzel hissetmeye başlamışsın sende oynasınlar hep ya sessiz olunca insan niye oynamıyor diyor🤭 detaylı ultrasonu yaptırdın mı nasıl geçti

Çok iyi darısı başıma. 36 haftayı görürüm inşallah. Şuan için sıkıntılı bir durum yok ama doktorum 34. haftaya kadar durursun gibi konuştu. sonra hafta hafta bakarız dedi. inşallah Allahım ya dururum.
İnşallah durursunuz canım hepimiz zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🤲

Aynen ebebek müslinler benimde favorim çok beğendim aldıklarım içinde en yumuşakları onlar

Yaaa çok güzelll😍😍 vakit yaklaştıkça heyecan mutluluk artıyordur
Vala canım oyle sımdılerde hep alısverıs bı telas ıcıne girdik bu hafta kıyafetlerini yıkayıp yerlestırcem martın ılk haftası da hastane cantam hazırlıyım diyorum nolur nolmaz o yuzden bavul duzenlıyıcıyı alayım bu ara dedim bende🥰 Hee bide benim kendi pijamalarıma var hala secıp alamadıgım🤦🏿
Çok iyi darısı başıma. 36 haftayı görürüm inşallah. Şuan için sıkıntılı bir durum yok ama doktorum 34. haftaya kadar durursun gibi konuştu. sonra hafta hafta bakarız dedi. inşallah Allahım ya dururum.
Vala benımde bı sıkıntı yok ama iste haftalar ilerledikçe stres baslıyor🥰 bende nisanı girmek cok istiyorum en azından
Senin doğum tecrübelerinden faydalanıcaz canım inşallah bu muhteşem duyguyu ilk sen yaşıcaksın🥰🥰
Ayy ınsallah saglıkla kucagıma alırım sonra size tek tek herseyı anlatırım ınsallah guzel doğum hikayem olur da sızede moral verirım kızlar 💕💕

Çok teşekkürler canım benim. Çok şükür detaylıyı da atlattık. Çok zordur yatmakta ama herşeye değer.
Yatıyorum canım en ufak birşeyde aklım cikiyor 2 gündür baya açık pembe gibi akntm oluyor lavaboya çıktıkça aslında kavuniçi gibi sarının az koyusu sizde de oldu mu hiç öyle

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum olumsuz yazılar okudukça kötü oluyordum hepiniz iyisinizdir inşallah
Merhabalar canım.. Göbüş büyütmeye devam
Yatıyorum canım en ufak birşeyde aklım cikiyor 2 gündür baya açık pembe gibi akntm oluyor lavaboya çıktıkça aslında kavuniçi gibi sarının az koyusu sizde de oldu mu hiç öyle
Ben hiç yatmadım canım. Bende hiç olmadı. 8.haftada ve 10.haftada çok az lekelenme gibi olmuştu bir daha hiç birşey olmadı. Doktor ne diyor o lekenmeler için?
Sana dikiş atıldığı içinmi devamlı yatmam gerekiyor muş.

Kızlar ıslak mendil bunları alayım mı 2. Si 1 tl imiş. Uygun değil mi? Islak mendiller de iyi mi ki?

Eklentiler

• Screenshot_20220218_220549_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20220218_220549_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 20

Ben hiç yatmadım canım. Bende hiç olmadı. 8.haftada ve 10.haftada çok az lekelenme gibi olmuştu bir daha hiç birşey olmadı. Doktor ne diyor o lekenmeler için?
Evet canım serklaj olduğu için yatmam gerekiyor Dr ilaclarimi almamı ignemi proluton kullanmamı söyledi kan sulandırıclara ara verelim dedi o şekilde şuan ama iltihap gibiydi sanki

Akıntım için fitil vermişti gynomax diye 2 gündür onu kullaniyordum o yapmış olabilirmi bilmiyorum

X