- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.561
Evet ne zaman gelcek goruodur bizi özledik ama yineKurabiyemmmm eminiimm takiptesinn nerelere kayboldun senn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ne zaman gelcek goruodur bizi özledik ama yineKurabiyemmmm eminiimm takiptesinn nerelere kayboldun senn
Geldim geldim kuzumİyiyim canım.
Biraz sorunlar var.
Toparlamaya çalışıyorum.
Bu kız niye pasif olmuş yine
Maşallah maşallah canım ekleyim listeye seni de ne zaman görünüyordu doğum tarihiKızlar ben de sabah kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Sadece idrar tahlilimde bakteri çıktı. İdrar kültürü verdim. Duruma göre antibiyotik baslayabiliriz dedi. Bu aralar su icmiyordum hemen suya ağırlık vereceğim. Bebeklerin cinsiyeti bir kez daha netleşti. Bir kızım bir oğlum oluyor. Artık listeye eklenebilirim. Rahim ağzı uzunluğu da iyiymiş
Bende pozitifmişim canım. Nasıl geçiyor ağır mı. Bide kan sulandırıcı dedi mi doktorKuzum bende eklem agrisi ve ateşdi ilk belirti. Hala da pozitifim suphen mi var seninde?
Ya deme kuzum e ama zaten zor kısmını geçirdin sen bı kaç günde iyilesiolar çok yayıldı şimdi nasılsın doktora bilgi verme şansın varmı belki kan sulandırıcı verir çabucak geçsin canım bol c vitamini al geçmiş olsunSelam kızlarrr ben geldimm
Tek tek alıntı yapamadım ama dışarıdan okudum hep sizi. Çok şükür herkes iyi
Size bişe dicem
Covid olmuşum ben
Aman kendinize çok dikkat edin ya Valla nasıl bir illet
Ulaştım kuzum oskapar da verdi nasıl yakıyormuş ya o iğne Rabbim yardımcınjz olsun valla sen koldan mı yapıyorsun göbekten korktum ben koldan yaptıkYa deme kuzum e ama zaten zor kısmını geçirdin sen bı kaç günde iyilesiolar çok yayıldı şimdi nasılsın doktora bilgi verme şansın varmı belki kan sulandırıcı verir çabucak geçsin canım bol c vitamini al geçmiş olsun
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ama inan ki size anlattığım gibi dikkat ederseniz toparlanırsınız hemen canım ben 18 hafyalıkken kovid oldum sonrasında7 gün bittlten hemen sonra başka doktor kontorlünü gittim bebek iyi mi diye sonra da detaylıya gitim hatta doktor çok detaylı baktı bebeğe kovidle ilgili bişey olmamış dedi evde kalma süren bittikten sonra hemen detaylıya gidebilirsinSun Raha canım sen covidden sonra direkt detaylıya mı gittin yoksa önce kendi doktoruna mı gittin tekrar.
Şimdi benim haftaya idi randevu ama iptal edilecek karantina sonrasına almak lazım
Tamam o zaman canım direkt detaylıya randevu alalım biz. İnşallah benim bebiş de iyidirCanım öncelikle çok geçmiş olsun ama inan ki size anlattığım gibi dikkat ederseniz toparlanırsınız hemen canım ben 18 hafyalıkken kovid oldum sonrasında7 gün bittlten hemen sonra başka doktor kontorlünü gittim bebek iyi mi diye sonra da detaylıya gitim hatta doktor çok detaylı baktı bebeğe kovidle ilgili bişey olmamış dedi evde kalma süren bittikten sonra hemen detaylıya gidebilirsin
İyi yapmışsın canım gobekten fena hala ordan yapiorum mosmor bide zor girio bide bebiş orda bişe olmaz ama korkuo insan .bende kola geccem bakalım.cok yakio ama anlık sonra gecio kuzum sen bak günlük vitamin li seler ye mutlaka ilk covide ilaç la c vitamini veriolardi şimdi hiç bişe vermiolar bol portakal felan ye şükür hafif gecio artık herkes oluo ileri dönemlerde de tehlike li hayırlı si böle mis de dinlen bol bol kuzumUlaştım kuzum oskapar da verdi nasıl yakıyormuş ya o iğne Rabbim yardımcınjz olsun valla sen koldan mı yapıyorsun göbekten korktum ben koldan yaptık
İnşallah geçer kuzum ya ne iyiyim demeye geliyor ne kötüyüm demeye. Ama çok şükür aşırı ağır değilim
Aynen canım bol bol yiyorum ya beslenme çok önemliymiş. İnşallah geçer tam da tetanozdan sonra aşımı olurum diyordum nasip ya Rabbim beterinden korusun inşallah tüm hamişleri.İyi yapmışsın canım gobekten fena hala ordan yapiorum mosmor bide zor girio bide bebiş orda bişe olmaz ama korkuo insan .bende kola geccem bakalım.cok yakio ama anlık sonra gecio kuzum sen bak günlük vitamin li seler ye mutlaka ilk covide ilaç la c vitamini veriolardi şimdi hiç bişe vermiolar bol portakal felan ye şükür hafif gecio artık herkes oluo ileri dönemlerde de tehlike li hayırlı si böle mis de dinlen bol bol kuzum
Amin canım hepimizi tüm kötülükten korusun Rabbim.bende asi olmadim ama şuanda hem çabuk yayılıo hemde çabuk iyilesio herkes.gobek çok zor girio iğne sorma mosmor oldu bende kola geccem bu hafta bidaha sorayım biraktirmassa öle yapcam .yok kuzum ovalama hiç eşim kolanya ile bı kere silio o kadar aynı saatte yapioz biz ama iyi olmuş kan sulandırıcı vermiş doktor iyi denio covidde şifa olsun canımAynen canım bol bol yiyorum ya beslenme çok önemliymiş. İnşallah geçer tam da tetanozdan sonra aşımı olurum diyordum nasip ya Rabbim beterinden korusun inşallah tüm hamişleri.
Grip gibi geçiyor hangi varyantı bilmiyorum ama sanırım omicron bu.
Göbeğimizin derisi iyice inceldi ya o yüzden daha fazla ağrır diye korktum ben koldan yaptırdım.
İğneden sonra ovalamaya falan gerek var mı canım
Aynen canım zaten 7 gün evdesin sonrasında hem bebeğinide görürsün daha iyi olur bal süt ıhlamur bunlarıda iç canım ıhlamur içerken balı içine koymadan kaşıkla ye sonra ıhlamuru sıcak sıcak iç bal o şekilde daha faydalı byrnunda aksın canım akması daha iyi o iltihap çıkıyor zaten çksürme olmazsa bişey olmaz Allahın izniyleTamam o zaman canım direkt detaylıya randevu alalım biz. İnşallah benim bebiş de iyidir
Dediğin gibi yapıyorum pekmez tereyağ o çok iyi geliyor. Bugün burnum tıkalı yarın inşallah daha da iyi olurum bakalım
Hadi bakalım hayırlısı canım bıraktırmaZsa da Rabbim kolaylığını versin inşallah. Kan sulandırıcılar sayesinde aşırı ağır geçmiyor çok şükür ama vitaminlerde önemli işteAmin canım hepimizi tüm kötülükten korusun Rabbim.bende asi olmadim ama şuanda hem çabuk yayılıo hemde çabuk iyilesio herkes.gobek çok zor girio iğne sorma mosmor oldu bende kola geccem bu hafta bidaha sorayım biraktirmassa öle yapcam .yok kuzum ovalama hiç eşim kolanya ile bı kere silio o kadar aynı saatte yapioz biz ama iyi olmuş kan sulandırıcı vermiş doktor iyi denio covidde şifa olsun canım
Ah o öksürük mahvetti kuzum ya kasıklarım ağrıyordu şuan azalmış gibi ama inşallah sesi çıkmaz. Burnum da bugün tıkandı ya bende aksın mikrobu atayım istiyorum ama kaldık böyleAynen canım zaten 7 gün evdesin sonrasında hem bebeğinide görürsün daha iyi olur bal süt ıhlamur bunlarıda iç canım ıhlamur içerken balı içine koymadan kaşıkla ye sonra ıhlamuru sıcak sıcak iç bal o şekilde daha faydalı byrnunda aksın canım akması daha iyi o iltihap çıkıyor zaten çksürme olmazsa bişey olmaz Allahın izniyle
Öksürük çok sıkıntı hamilelikte kasıklara sancı yapıyor öksürüğün yumular iyice pekmez boğazını hafifletir Ay inşallah hemen toparlanırsın canımAh o öksürük mahvetti kuzum ya kasıklarım ağrıyordu şuan azalmış gibi ama inşallah sesi çıkmaz. Burnum da bugün tıkandı ya bende aksın mikrobu atayım istiyorum ama kaldık böyle
İyiyim kuzum Allah'a şükür .Geldim geldim kuzum
Hayır olsun inşallah canım bebiş de sende iyisin dimi. Rabbim feraha çıkarsın kuzum
İnşallah inşallah canım yaÖksürük çok sıkıntı hamilelikte kasıklara sancı yapıyor öksürüğün yumular iyice pekmez boğazını hafifletir Ay inşallah hemen toparlanırsın canım