- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.521
Nasıl iyiymiş ya öyleDüzenliyiciler iyi oluyor benim oğlusun mobilyası o yönden iyi sifonyer falan kendinden bölmeli öyle olmasa bende alacaktım
Önceki gelen düzenleyicilerin renkleri daha iyiydi ya neyse buna da şükürGüzel şeyler geliyormuş ama o süet sepetleri niye o renk gri falan olsa belki oğlusun kirlisi için alırdımçok amaçlı çanta iyiymiş normalde onun keçeleri oluyor evin içinde bezi ıslak mendili günlük kullanım şeyleri koyarız odadan odaya iyi olur hepsi bi arada bakayım güzel biseyse alırım
Yaaa çok güzelll36 haftalık oluyorum canım
Yok canım özel yaptırmadık çilek mobilya dan aldık ama dolabı sifonyeri falan çok kullanışlı.Nasıl iyiymiş ya öylesüper valla özel mi yaptırdınız canım
Önceki gelen düzenleyicilerin renkleri daha iyiydi ya neyse buna da şükür
Evet bak o çok amaçlı çantaya alt açma malzemelerini koyabiliriz hazır bir köşede durur. Kremi alt açma örtüsü bezi VS dimi
Merhaba hosgeldin canım nasılsın biz iyiyiz çok şükürMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum olumsuz yazılar okudukça kötü oluyordum hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi çok şükür ara ara adet sancılarım oluyor yine yarın doktora gideceğim bakalım bu arada 1,5 haftadır maşallahımız var yavrum kıpır kıpır sabah akşam rahat durmuyor gün içinde 1-2 saat ses yok sonra yine devam yaramaz olucaz heraldeMerhaba hosgeldin canım nasılsın biz iyiyiz çok şükür
Aaa tamam canım bakayım teşekkürler. Müslin aldım ebebekten geldi dün harika imiş valla bayıldım.Hee anladım canım daha mantıklı
E bebekte bazı tekstil ürünlerinde indirimler olmuş canım. Uygulamadan bildirim geldi bak bakalım uygun fiyatlı sevdiğin ürünler var mı
Çok iyi darısı başıma. 36 haftayı görürüm inşallah. Şuan için sıkıntılı bir durum yok ama doktorum 34. haftaya kadar durursun gibi konuştu. sonra hafta hafta bakarız dedi. inşallah Allahım ya dururum.36 haftalık oluyorum canım
Benimde arada oluyor o sancılar. Maşallah ne güzel hissetmeye başlamışsın sende oynasınlar hep ya sessiz olunca insan niye oynamıyor diyorİyi çok şükür ara ara adet sancılarım oluyor yine yarın doktora gideceğim bakalım bu arada 1,5 haftadır maşallahımız var yavrum kıpır kıpır sabah akşam rahat durmuyor gün içinde 1-2 saat ses yok sonra yine devam yaramaz olucaz heralde
İnşallah durursunuz canım hepimiz zamanında alalım yavrularımızı kucağımızaÇok iyi darısı başıma. 36 haftayı görürüm inşallah. Şuan için sıkıntılı bir durum yok ama doktorum 34. haftaya kadar durursun gibi konuştu. sonra hafta hafta bakarız dedi. inşallah Allahım ya dururum.
Senin doğum tecrübelerinden faydalanıcaz canım inşallah bu muhteşem duyguyu ilk sen yaşıcaksın36 haftalık oluyorum canım
Vala canım oyle sımdılerde hep alısverıs bı telas ıcıne girdik bu hafta kıyafetlerini yıkayıp yerlestırcem martın ılk haftası da hastane cantam hazırlıyım diyorum nolur nolmaz o yuzden bavul duzenlıyıcıyı alayım bu ara dedim bendeYaaa çok güzelllvakit yaklaştıkça heyecan mutluluk artıyordur
Vala benımde bı sıkıntı yok ama iste haftalar ilerledikçe stres baslıyorÇok iyi darısı başıma. 36 haftayı görürüm inşallah. Şuan için sıkıntılı bir durum yok ama doktorum 34. haftaya kadar durursun gibi konuştu. sonra hafta hafta bakarız dedi. inşallah Allahım ya dururum.
Ayy ınsallah saglıkla kucagıma alırım sonra size tek tek herseyı anlatırım ınsallah guzel doğum hikayem olur da sızede moral verirım kızlarSenin doğum tecrübelerinden faydalanıcaz canım inşallah bu muhteşem duyguyu ilk sen yaşıcaksın
Yatıyorum canım en ufak birşeyde aklım cikiyor 2 gündür baya açık pembe gibi akntm oluyor lavaboya çıktıkça aslında kavuniçi gibi sarının az koyusu sizde de oldu mu hiç öyleÇok teşekkürler canım benim. Çok şükür detaylıyı da atlattık. Çok zordur yatmakta ama herşeye değer.
İyiyim canım.EzgininAnnesi aşıdan sonra seninde sesin çıkmadı iyi misin canım
Merhabalar canım.. Göbüş büyütmeye devamMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum olumsuz yazılar okudukça kötü oluyordum hepiniz iyisinizdir inşallah
Ben hiç yatmadım canım. Bende hiç olmadı. 8.haftada ve 10.haftada çok az lekelenme gibi olmuştu bir daha hiç birşey olmadı. Doktor ne diyor o lekenmeler için?Yatıyorum canım en ufak birşeyde aklım cikiyor 2 gündür baya açık pembe gibi akntm oluyor lavaboya çıktıkça aslında kavuniçi gibi sarının az koyusu sizde de oldu mu hiç öyle
Ben uni baby yeni doğan aldım canım ebebek indiriminden ayrıca temizleme pamuğu da aldımKızlar ıslak mendil bunları alayım mı 2. Si 1 tl imiş. Uygun değil mi? Islak mendiller de iyi mi ki?
Ben dün aldim.bugun kargoya verildi yorumlar iydi aldım ben zaten yikayarak kullanıyorum dokusu iyi olsa bana yeterKızlar ıslak mendil bunları alayım mı 2. Si 1 tl imiş. Uygun değil mi? Islak mendiller de iyi mi ki?
Evet canım serklaj olduğu için yatmam gerekiyor Dr ilaclarimi almamı ignemi proluton kullanmamı söyledi kan sulandırıclara ara verelim dedi o şekilde şuan ama iltihap gibiydi sankiMerhabalar canım.. Göbüş büyütmeye devam
Ben hiç yatmadım canım. Bende hiç olmadı. 8.haftada ve 10.haftada çok az lekelenme gibi olmuştu bir daha hiç birşey olmadı. Doktor ne diyor o lekenmeler için?
Sana dikiş atıldığı içinmi devamlı yatmam gerekiyor muş.
Akıntım için fitil vermişti gynomax diye 2 gündür onu kullaniyordum o yapmış olabilirmi bilmiyorumMerhabalar canım.. Göbüş büyütmeye devam
Ben hiç yatmadım canım. Bende hiç olmadı. 8.haftada ve 10.haftada çok az lekelenme gibi olmuştu bir daha hiç birşey olmadı. Doktor ne diyor o lekenmeler için?
Sana dikiş atıldığı içinmi devamlı yatmam gerekiyor muş.