- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.581
Allah razı olsun canım benim inşallah yaCatlak-kurabiye kuzum çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah zorunu atlattin zaten sen beslenemene dikkat et limonlu sarımsaklı şeyler tüket bol c vitamini al Allahın izniyle geçer Rabbim seni ve mucizeni korusun inşallah canım aşı konusunu da konuşuyorduk artık antikorlu oldun bende olayım diyorum bu hafta bakalım hayırlısı
İnşallah inşallah canım Allah razı olsunİyiyim kuzum Allah'a şükür .
Kavuşmaya gün sayıyorum artık
Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah etkisiz gelir geçer.
Korkma canım Rabbim seni ve meleğini korur sen beslenmene dikkat et ilaçlarını kullan şifa olsun inşallahAllah razı olsun canım benim inşallah ya
Evet evet aşı için tetanoz arasında bir hafta mı iki hafta mı beklesem hesabı yapıyordumvalla korkuyor insan kuzum ya Rabbim esirgesin inşallah
Hoşgeldin çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSelam kızlarrr ben geldimm
Tek tek alıntı yapamadım ama dışarıdan okudum hep sizi. Çok şükür herkes iyi
Size bişe dicem
Covid olmuşum ben
Aman kendinize çok dikkat edin ya Valla nasıl bir illet
Korkma canım Rabbim seni ve meleğini korur sen beslenmene dikkat et ilaçlarını kullan şifa olsun inşallah
İnşallah inşallah canlar Allah razı olsunHoşgeldin çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Bende hiç koku tat kaybı gitmedi ben sadcee gece ateşlendim gündüzü bel ve kasık ağrılarım vardı gece yattım ter attım sabah sanki enerji oldum ama benimde burnum aktı baya rahatladım inşallah öyle olur sende rahatlarsınİnşallah inşallah canım ya
He ya bazen o pekmez karışımına koşuyorum öksürük geçsin diye
Sende tat koku kaybı oldu mu
Şimdilik bende yok ama bide o olmasın ya inşallah
Aynen canım benim detaylı sonrası nasıl hareketliydi dışardan bile farkediliyodu sonraki hafta çok nadir hissetmeye başladım hatta bende stres oldum sağlık ocağında gittiğimde ebe kalp atışını dinletince rahatladım bi sen değilsinki hepimiz öyleyiz insan ister istemez tedirgin oluyor misal bu haftada sürekli bi hareket halinde onlarda kendi aleminde işte çok stres yaparsan git sağlık ocağına dinle kalp atışını için rahat eder en azındanAnladım canım baya güçlüydü şimdi böle çok cılız bı kıpırtı olunca korktum cidden ben hep takcak bişe buluorum demişti doktorum 9 ay nasi geccek senle iyi olsunlarda görünce insan rahatlio pazartesi gorcem inşallah demekki senin haftalarda da bazen uslu olcak
Hoşgeldin canım bende dün gece baktım neden hesap pasif sonra gördüm kimse için üzme kendini sakınSelam kızlarrr ben geldimm
Size bişe dicem
Covid olmuşum ben
Bugün biraz hafif hissettim kuzum sözlerimi duydu sanırımAynen canım benim detaylı sonrası nasıl hareketliydi dışardan bile farkediliyodu sonraki hafta çok nadir hissetmeye başladım hatta bende stres oldum sağlık ocağında gittiğimde ebe kalp atışını dinletince rahatladım bi sen değilsinki hepimiz öyleyiz insan ister istemez tedirgin oluyor misal bu haftada sürekli bi hareket halinde onlarda kendi aleminde işte çok stres yaparsan git sağlık ocağına dinle kalp atışını için rahat eder en azından
Oyyyyy maaşallah canımBugün biraz hafif hissettim kuzum sözlerimi duydu sanırımişte yarın pazar pazartesi erkenden hastanedeyim detaylı için ondan mecbur bekliom kuzum sağlık ocagi kalp mi dinlio oda aklımda olsun benim dediğin gibi içim rahat eder
Çok geçmiş olsun umarım hafif geçer.Dikkat et kendineSelam kızlarrr ben geldimm
Size bişe dicem
Covid olmuşum ben
Gecmis olsun canim yaBende pozitifmişim canım. Nasıl geçiyor ağır mı. Bide kan sulandırıcı dedi mi doktor
İnşallah bebişlere de bize de bişey olmadan sağ salim atlatırız
Canim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah ❤Ulaştım kuzum oskapar da verdi nasıl yakıyormuş ya o iğne Rabbim yardımcınjz olsun vallasen koldan mı yapıyorsun göbekten korktum ben koldan yaptık
İnşallah geçer kuzum ya ne iyiyim demeye geliyor ne kötüyüm demeye. Ama çok şükür aşırı ağır değilim
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, tez vakitte atlatacaksin eminimSelam kızlarrr ben geldimm
Size bişe dicem
Covid olmuşum ben
Canım son adete göre 15 temmuz. Tabi ikiz olduğu için Haziran'da doğum olur. Evet suya ağırlık vermek lazımMaşallah maşallah canımekleyim listeye seni de ne zaman görünüyordu doğum tarihi
Bol suyu ihmal etme canım inşallah geçer ilerlemeden
İnşallah canım yaBende hiç koku tat kaybı gitmedi ben sadcee gece ateşlendim gündüzü bel ve kasık ağrılarım vardı gece yattım ter attım sabah sanki enerji oldum ama benimde burnum aktı baya rahatladım inşallah öyle olur sende rahatlarsın
Derin mevzulardan gittim yineHoşgeldin canım bende dün gece baktım neden hesap pasif sonra gördüm kimse için üzme kendini sakın
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim şifa versin
Aminn canım Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun umarım hafif geçer.Dikkat et kendine
İnşallah inşallah canım ya Valla fenaymış siz nasıl dayanıyorsunuz günlük Rabbim kolaylaştırsın inşallahCanim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah ❤
Ahh oksapar çok yakıyor çok
İnşallah canım inşallahCanım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen, tez vakitte atlatacaksin eminim
Tamam canım haziran fiyr ekleyim ben. Sağlıkla büyüsünler inşallahCanım son adete göre 15 temmuz. Tabi ikiz olduğu için Haziran'da doğum olur. Evet suya ağırlık vermek lazım
Kaçıncı gündesin canım pozitif çıkıyor. Beni aradıklarında karantina bitince tekrar test yapacak mıyım dedim hayır gerek yok dedi amaGecmis olsun canim yaagir geçirmedim ben. Öksürük olmadi. Tat koku kaybi yasadim. Ilk gun ateş ve eklem agrisi vardi sonrasi hep grip gibi geçirdim. Ama gel gelelim hala pcr pozitif çıkıyor.
Kan sulandirici kullanıyordum zaten doktor aksatmadan devam et dedi.
Bebisler cok saglam yerde kuzum korkma Allaha emanetler . Benim bebisler kıpır kıpırlar iyiler çok şükür. Bol bol portakal limon, bol su. Sıcak içecekler bana cok iyi geldi. Sıcak suyu limonlu içtim. Bol bol uyudum. Canın bisey yemek istemeyebilir. Et suyu tavuk suyu çorbalar , portakal suyu ic sifa olsun insallah. Ben kolaylikla anlatacağına inaniyorum. Doktorunla mutlaka iletisime gec ek bir ilac yada kan sulandirici başlayabilir.
Amin canım inşallahİnşallah inşallah canım ya Valla fenaymış siz nasıl dayanıyorsunuz günlük Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Oyy hemde sabah akşamAmin canım inşallah
Ben sabah akşam nasipse doğuma kadar devam