Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım detaylın oldu demek senin de. Aklımda idin benimde. Çok şükür ne güzel mutuluklar. Doktor benimde bakıp güzel çok güzel dedikçe öyle duygulandım ki. Benim de altta olan öyle kıpırdaktı ki zor zar alındı görüntü.

Canım ben gece bir kere ateşlendim gündüzü bel ve kasıklarımda ağrı vardı 1 gün öyleydim sonrasında ter atınca kendime geldim ama burun akıntım bir kaç gün oldu inşalalh sende yoktur
Acayip başım ağrıyor bişey yiyemiyorum oda iyice kötü ediyor. Yemekten sonra parol içeyim bende
Çok şükür canım gözün aydın

Bu kızlar yok mu şimdiden fenalar benimki hareketlilikten değil kendini kapatmıştı vucüdunu doktor dedi bacak arana kaçmış oralar geniş kafasını oraya sokmuştu yandık biz kız anneleri

Acayip başım ağrıyor bişey yiyemiyorum oda iyice kötü ediyor. Yemekten sonra parol içeyim bende

Çok şükür canım gözün aydın
Canım bol sıvı meyve dikkatli beslen korkma paroluda çok almamaya çalıl ben sadce 2 gece üst üste birer tane içtim oda terletsin diye çok sağol canım hadi darısı sizin inşalah

Yaptır mutlaka ihmal etme.Ben 50 lik kullanıyordum 3 hafta önce dahiliye doktoru 75 e çıkardı.Haftaua yine kontrolüm var şeker için onAman tekrar vereceğim kan.Hamilelik ilerledikçe ihtiyaç artabilirlyor.

Yaptır mutlaka ihmal etme.Ben 50 lik kullanıyordum 3 hafta önce dahiliye doktoru 75 e çıkardı.Haftaua yine kontrolüm var şeker için onAman tekrar vereceğim kan.Hamilelik ilerledikçe ihtiyaç artabilirlyor.
Yok doktor yaptır demesede pazartesi gitcem ben yaptırrim hem tiroid hem de enfeksiyon kafama çok takıldı tabi hamillikte değer artiomus ihmal etmem artık

Gözün aydın canım maşallah iyi olduğunu bilmek yetiyor resim sonraki planda kalıyor darısı şeker yüklemesi yaptirirsan ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…