- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.481
Sorma 2 3 hafta sonra şeker yüklemesi var bide hayırlsıyla yaparız inşallahGözün aydın canım maşallah iyi olduğunu bilmek yetiyor resim sonraki planda kalıyordarısı şeker yüklemesi yaptirirsan ona
Maşallah minnoşaİşte dimi420 gr çıktı 27 cm çıktı ama doktor kemik ölçümünü yaptı 1 hafta büyük çıktı uzuvları uzun baya dedi
Çok şükür inşallah devamıda böyle gider hepimizin sağlıkla giderMaşallah minnoşaçok iyi güzel güzel büyüsün
Canimmm arkadaşım bende sana yazamadım senin detaylıda güzel geçmiş çok sevindim sürekli yatiyorum sağlıkla evlatlarımızı Allahım kucaklarimizaCanım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. Aman dikkat et dinlen canım. 36 hafta çok iyi gerçekten.
İnsallahh canimm hepimiz sağlıkla alalım kucagimizaCanım maşallah bişey kalmadı doğumuna kalkma yerinden 30 haftana kadar gelsen sonrası Allah büyüktür sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cok şükür sağlıkla devam etsin inşallahMerhaba kızlar bizde bugün renkli ultrasonumuzu çekildik herşeyi sağlıklı boyu kilosu çok iyi dedi ama çok inatçı çıkto bi türlü güzel foto yakalayamadı ama olsun herşeyi çok iyi çıktı
Canim bende de oluyor 2-3 gündür günde 1 kez muhakkak oluyor bende baktım hıçkırıkmışKızlar size bisey sorucam benim böyle alt karında bazen sağ bazen solda böyle kalp atması yada hani gözüm seyirdi deriz ya onun gibi seyirme oluyor ne olduğunu çözemiyorum acaba hıçkırırmış ya omu sizde de oluyormu
İnsallahh canimm hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza
Amin inşallahCok şükür sağlıkla devam etsin inşallah
Bende de oluyor bazen canım. Acaba hıçkırık mı dedim ama benim hissetmem için erken galiba ya da diyorum oğlan sırtını mı yaslayıp geriniyor o sırada kalp atışlarını mı duyuyoruz kafamda deli sorularKızlar size bisey sorucam benim böyle alt karında bazen sağ bazen solda böyle kalp atması yada hani gözüm seyirdi deriz ya onun gibi seyirme oluyor ne olduğunu çözemiyorum acaba hıçkırırmış ya omu sizde de oluyormu
Sağol balım Allah razı olsunCatlak-kurabiye topic çok olmuş açılalı ama olsun hayırlı olsun diyeyim dedim konularda görünce kuzum umarım hepiniz kucağınıza sağlıkla alırsınız bebişleri
Değildir umarım canım nohutta yapabilir doktoruna mesaj at istersen yine deKizlar, bu aksam inanilmaz bir karinda şişlik var. Sanki gaz sancisi gibi ama geçmiyor da endol fitil kullandim simdi. Oglen nohut pilav yemiştim o mu gaz yapti anlamadim.
10 gun once de serklaj olmustum korkuyorum. 22.haftadayim. Her seyi erken doguma yoruyorum artik.
Dikkat et kendine kurabiyemmAcayip başım ağrıyor bişey yiyemiyorum oda iyice kötü ediyor. Yemekten sonra parol içeyim bende
Çok şükür canım gözün aydın
Benimde aynı alttakiCanım detaylın oldu demek senin de. Aklımda idin benimde. Çok şükür ne güzel mutuluklar. Doktor benimde bakıp güzel çok güzel dedikçe öyle duygulandım ki. Benim de altta olan öyle kıpırdaktı ki zor zar alındı görüntü.
Gazdan olmuştur canım korkmaKizlar, bu aksam inanilmaz bir karinda şişlik var. Sanki gaz sancisi gibi ama geçmiyor da endol fitil kullandim simdi. Oglen nohut pilav yemiştim o mu gaz yapti anlamadim.
10 gun once de serklaj olmustum korkuyorum. 22.haftadayim. Her seyi erken doguma yoruyorum artik.
Çok teşekkürler canım benim. Çok şükür detaylıyı da atlattık. Çok zordur yatmakta ama herşeye değer.Canimmm arkadaşım bende sana yazamadım senin detaylıda güzel geçmiş çok sevindim sürekli yatiyorum sağlıkla evlatlarımızı Allahım kucaklarimiza
El kol da hiç durmadı:) yüzünü kapatıyor. dönüyor dönüyor bir o tarafa bir bu tarafa:)Benimde aynı alttaki
Yaa maşallah yerim onu ben . Tatlı falan yedin mi canım girmeden önceEl kol da hiç durmadı:) yüzünü kapatıyor. dönüyor dönüyor bir o tarafa bir bu tarafa:)
Sağol balım bugün az daha açıldı bakalım gözümDikkat et kendine kurabiyemm
Yok valla yemedim hiç tatlı. Tok karınla gittim sadece. Ama ben son 1 haftadır inanılmaz hareketlerini hissediyorum. bam güm içerde sürekli hareket var. Hatta dün dışardan bile farkettim. Gece gündüz sürekli hareketteler. :)Yaa maşallah yerim onu ben . Tatlı falan yedin mi canım girmeden önce