Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canım. Troid için aylık kontrole gidiyorum ben dahiliye bölümüne. Orada düzenli yapılıyor testler yükselip yükselmediğine bakıyor. Enfeksiyon için tahlil bakılmadı ama geçen gidişimde kaşıntımı söylemiştim karaciğer enzimlerine ve enfeksiyona baktı onlar da da sıkıntı yokmuş çok şükür

Anladım canım bende kaşıntı felan yok ama bakilmadi ondan bı anda korktum soyliyim bu gidişimde en son 12 de rutin bakıldı bidaha bakilmadi tahlilere

Canım maşallah bişey kalmadı doğumuna kalkma yerinden 30 haftana kadar gelsen sonrası Allah büyüktür sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Günaydın canım evet ayda bir kere veriyorum ben ama ben zaten tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum hamilelikte değer yukselebiliyir o açıdan takip ettiriyorum.Ayni şeker gibi sadece gebelikte de artabiliyir ve bebeğin zihin gelişimi için çok önemli aylık olmasa da 2 ayda bir takibini yaptır.Birden artabiliyor değerler

Ben normalde tiroid hastası deildim transferde yükseldi ilaç kullaniorum sürekli kullcaksin hatta aralarda bakicaz değerine dedi bugün aklıma geldi hiç bidaha bakilmadi iyi ki söylediniz kuzum bende soliyim doktora olmadı kendim yaptirayim tüp bebek dojtorum bilio herşeyi mi ama enfeksiyon da n da korktum pazartesi sorayım canım

Anladım canım bende kaşıntı felan yok ama bakilmadi ondan bı anda korktum soyliyim bu gidişimde en son 12 de rutin bakıldı bidaha bakilmadi tahlilere
Benim kaşıntı alerjiden olmuş canım çok şükür geçti. Troidi ihmal etme söyle bakılsın değerine hatta sen bi ara yine sormuştun o zaman söylerim demiştin gidince

Benim kaşıntı alerjiden olmuş canım çok şükür geçti. Troidi ihmal etme söyle bakılsın değerine hatta sen bi ara yine sormuştun o zaman söylerim demiştin gidince
Evet sorucaktim ama ilaca devammi die sordum heyecandan unutuom ki gittiğimde yazcam bu sefer sorcaklarimi bu arada benimde gogsum usutmuski gibi sabahtan beri tam hastalık havası dışarıda da cikmioz ama sürekli oksurcek gibiyim

Güzel dileklerini ileten güzel arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepimizin duaları ortak. Başından beri birbirimizi yalnız bırakmadık. Hepimiz aynı süreçlerden geçtik. Allahım a çok şükür ki bu haftalara geldik. Bebeğim kucağımda diye de mesajları ileteceğiz inşallah birbirimize. Çok az kaldı. En güzel zamanlardayız. Bebeklerimizi düşünerek zaman geçirmek çok güzel.
Tureed canım sen tiroid ile ilgili sormuşsun. Ben uzun yıllardır tiroit hastasıyım. Etrox hapı 125 mg. kullanıyorum. Ve sürekli takip ediliyorum. Kesinlikle sağlık ocaklarında ölçtürme. Ben özel hastane de takip ettiriyorum. En doğrusu bu.
Dün yine kontrol ettirdim. Dahiliye uzmanı doktorum yine söyledi hamileler için çok önemli bir hormon. Bebeğini etkiliyor dedi. çok şükür 1.25 çıktı değerim. Yine 125 mg. ilaca devam edeceğim.
Mutlaka ayda bir kontrolünü yaptır canım.

Canım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. Aman dikkat et dinlen canım. 36 hafta çok iyi gerçekten.

Benim transfer zamanı değerim yüksek çıktı ve bu hapı hayatın boyunca kullan dedi 50 Gr lik kullaniorum sonra da aralarda bakicaz yükselirse ilacida yukseltcez dedi sabah birden aklıma geldi hiç bakilmio enfeksiyon a da bunada ondan pazartesi gittiğimde sorayim özelde yaptırayım ben ihmal etmiyeyim çok saolun canım

Evet sorucaktim ama ilaca devammi die sordum heyecandan unutuom ki gittiğimde yazcam bu sefer sorcaklarimi bu arada benimde gogsum usutmuski gibi sabahtan beri tam hastalık havası dışarıda da cikmioz ama sürekli oksurcek gibiyim
Aynen canım not al yoksa heyecandan unutuyoruz
Ballı limonlu ılık su falan iç canım aman başlamadan önlemini al. B

Şükür kuzum gozunaydin olsun iyi olsun güzel foto benimkide vermio ikidir darısı bizim başımıza

Evet canım özellikle söylenmiyor ama kendin ihmal etme mutlaka değerini ölçtür. Ayda bir baktır. Mg. ona göre ayarlanıyor.
Rica ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…