Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar, bu aksam inanilmaz bir karinda şişlik var. Sanki gaz sancisi gibi ama geçmiyor da endol fitil kullandim simdi. Oglen nohut pilav yemiştim o mu gaz yapti anlamadim.
10 gun once de serklaj olmustum korkuyorum. 22.haftadayim. Her seyi erken doguma yoruyorum artik.

Canım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. Aman dikkat et dinlen canım. 36 hafta çok iyi gerçekten.
Canimmm arkadaşım bende sana yazamadım senin detaylıda güzel geçmiş çok sevindim sürekli yatiyorum sağlıkla evlatlarımızı Allahım kucaklarimiza🥰🥰🥰🥰

Merhaba kızlar bizde bugün renkli ultrasonumuzu çekildik herşeyi sağlıklı boyu kilosu çok iyi dedi ama çok inatçı çıkto bi türlü güzel foto yakalayamadı ama olsun herşeyi çok iyi çıktı 🥰
Cok şükür sağlıkla devam etsin inşallah 🥰🥰🥰

Kızlar size bisey sorucam benim böyle alt karında bazen sağ bazen solda böyle kalp atması yada hani gözüm seyirdi deriz ya onun gibi seyirme oluyor ne olduğunu çözemiyorum acaba hıçkırırmış ya omu sizde de oluyormu🤔🤔
Canim bende de oluyor 2-3 gündür günde 1 kez muhakkak oluyor bende baktım hıçkırıkmış🤭

Kızlar size bisey sorucam benim böyle alt karında bazen sağ bazen solda böyle kalp atması yada hani gözüm seyirdi deriz ya onun gibi seyirme oluyor ne olduğunu çözemiyorum acaba hıçkırırmış ya omu sizde de oluyormu🤔🤔
Bende de oluyor bazen canım. Acaba hıçkırık mı dedim ama benim hissetmem için erken galiba ya da diyorum oğlan sırtını mı yaslayıp geriniyor o sırada kalp atışlarını mı duyuyoruz kafamda deli sorular :confused::confused::rolleyes::rolleyes:🤣🤣

Kizlar, bu aksam inanilmaz bir karinda şişlik var. Sanki gaz sancisi gibi ama geçmiyor da endol fitil kullandim simdi. Oglen nohut pilav yemiştim o mu gaz yapti anlamadim.
10 gun once de serklaj olmustum korkuyorum. 22.haftadayim. Her seyi erken doguma yoruyorum artik.
Değildir umarım canım nohutta yapabilir doktoruna mesaj at istersen yine de

Gazdan olmuştur canım korkma

Yaa maşallah yerim onu ben . Tatlı falan yedin mi canım girmeden önce
Yok valla yemedim hiç tatlı. Tok karınla gittim sadece. Ama ben son 1 haftadır inanılmaz hareketlerini hissediyorum. bam güm içerde sürekli hareket var. Hatta dün dışardan bile farkettim. Gece gündüz sürekli hareketteler. :)

X