Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah canım hadi bunuda atlattın Rabbim sağlıkla doğurmamızı kucağımıza almayı nasip etsin darısı benim başıma

Canım yarım çay bardağı pekmeze cezveye koy içinede 1 tatlı kaşığı tereyağ koy ama pekmez fokurdamadan tereyağ o sıcaklıkta erisin sonrasında bir kaç damla limon koyup koymamak sana kalmış
Tamam canım sabah aç karnına mı yapayım onu. Limon da sıkarım içine
Canım benimde öyleydi ilk gün boğaz ağrısı yoktu ama yanma ve acımsı tat vardı dikkat et gene de
İnşallah covid değildir ya önümüzdeki bir aile öksürüyordu ondan korkuyorum

Hadi gözün aydın canım darısı bize evet rahim ağzına bende dikkat ediyorum geçen gidişimde de bu gidişimde de kontrol ediyor normal diyor. Demek ki sıkıntı görürse ölçecek. İnşallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla ilerlesinler canım

Amin canım benim hepimiz güzel haberler alalım hep inşallah

Şükür kuzum dinlen ictiklerin yediklerin şifa olsun sana bol meyve ye geçsin gitsin bir an önce inşallah

Çok sevindim canım. Allah'ım sağ salim tamamına erdirsin

İnşallah inşallah canım ya içmediğim kalmadı bugün. Bu arada oğlan neyi seviyor onu öğrendim balcı benim oğlan çikolataya tınlamıyor da balı seviyor
AA bak oglusa bal seviomus .benim ki çok çikolataci normalde yemem nasi istiom sonrada içerde bı hareket seninkide yine tatlı ci ama bence ya kıyamam şimdiden bizi yonlendiriolar

İnşallah inşallah canım
İkindi gibi artık nefes alamamaya başladım. Korktum öyle olunca ama şimdi daya iyiyim ballı limonlu zencefilli su yaptım yumuşadı boğazım biraz
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla kimi duysam hep hasta bi türlü geçmedi bu hastalık psikolojimiz bozuldu resmen

Maşallah canım çok şükür bunuda atlattın kuzularda iyiymiş

Çok şükür canım dinlen bol bol kendini yorma hayırlısı olsun inşallah

Canimmm cok geçmiş olsun dikkat et kendine

AA bak oglusa bal seviomus .benim ki çok çikolataci normalde yemem nasi istiom sonrada içerde bı hareket seninkide yine tatlı ci ama bence ya kıyamam şimdiden bizi yonlendiriolar
Aynen canım yemek konusunda eskiden olmayan huylar edindik doğduktan sonra gurme bebek olmazlar inşallah ne versek yesinler

Maşallah maşallah kuzum bol bol dinlen sen evde işleri falan boşver. İnşallah sağ salim vakitlerinde gelsinler bebişler
Canimmm cok geçmiş olsun dikkat et kendine
Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…