- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.421
Maşallah canım hadi bunuda atlattın Rabbim sağlıkla doğurmamızı kucağımıza almayı nasip etsin darısı benim başımaBugün detaylı ultrasonum oldu.
Çok şükür herşey yolunda.
İki bebeğinde sağlıklı haftası ile uyumlu ve çok iyiler.
Yani aslında bu detaylı da bakılan herşeye benim 2 haftada bir bakılıyordu zaten. Ben bir fark görmedim. Sadece daha ağırlaştırılmış oluyor. Birde farklı bir göz tabi.
En korktuğum şey olan rahim ağzını da sordum kapalı dedi ölçüme gerek yok dedi. Belli bir açıklık görürsek ölçüyoruz dedi.
Durumlar böyle çok şükür
Tamam canım sabah aç karnına mı yapayım onu. Limon da sıkarım içineCanım yarım çay bardağı pekmeze cezveye koy içinede 1 tatlı kaşığı tereyağ koy ama pekmez fokurdamadan tereyağ o sıcaklıkta erisin sonrasında bir kaç damla limon koyup koymamak sana kalmış
İnşallah covid değildir ya önümüzdeki bir aile öksürüyordu ondan korkuyorumCanım benimde öyleydi ilk gün boğaz ağrısı yoktu ama yanma ve acımsı tat vardı dikkat et gene de
Hadi gözün aydın canımBugün detaylı ultrasonum oldu.
Yani aslında bu detaylı da bakılan herşeye benim 2 haftada bir bakılıyordu zaten. Ben bir fark görmedim. Sadece daha ağırlaştırılmış oluyor. Birde farklı bir göz tabi.
En korktuğum şey olan rahim ağzını da sordum kapalı dedi ölçüme gerek yok dedi. Belli bir açıklık görürsek ölçüyoruz dedi.
Durumlar böyle çok şükür
Amin canım benimStres yapma Allahın izniyle bisey çıkmaz canım.
Akşam aklıma geldi dedim dinle bakım bu haftalarda duyulurmus koydu kulağını diyor vallahi duydum mideden gelen ses falan değil derinlerden kalp atışı sesi geliyor diyor oğluşunun bir şeyini hissetti çok güzeldi
Şükür kuzum dinlen ictiklerin yediklerin şifa olsun sana bol meyve ye geçsin gitsin bir an önce inşallahİnşallah inşallah canım
İkindi gibi artık nefes alamamaya başladım. Korktum öyle olunca ama şimdi daya iyiyim ballı limonlu zencefilli su yaptım yumuşadı boğazım biraz
Ya ben onun halayını severimbiraz daha büyünce sanırım dışarıdan gözlenebilir. Bizde video çekeriz bazılarının ayakları falan belli oluyor ya öyle olur mu merak ediyorum
Sabah aç karnına canım akşamda yatarken inşallah değilsindir dikkat et kendine beslenmeneTamam canım sabah aç karnına mı yapayım onu. Limon da sıkarım içine
İnşallah covid değildir ya önümüzdeki bir aile öksürüyordu ondan korkuyorum
İnşallah inşallah canım ya içmediğim kalmadı bugün. Bu arada oğlan neyi seviyor onu öğrendim balcı benim oğlan çikolataya tınlamıyor da balı seviyorŞükür kuzum dinlen ictiklerin yediklerin şifa olsun sana bol meyve ye geçsin gitsin bir an önce inşallah
İnşallah canım çok sağolSabah aç karnına canım akşamda yatarken inşallah değilsindir dikkat et kendine beslenmene
Çok sevindim canım. Allah'ım sağ salim tamamına erdirsinBugün detaylı ultrasonum oldu.
Durumlar böyle çok şükür
AA bak oglusa bal seviomusİnşallah inşallah canım ya içmediğim kalmadı bugün. Bu arada oğlan neyi seviyor onu öğrendim balcı benim oğlan çikolataya tınlamıyor da balı seviyor
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla kimi duysam hep hasta bi türlü geçmedi bu hastalık psikolojimiz bozuldu resmenİnşallah inşallah canım
İkindi gibi artık nefes alamamaya başladım. Korktum öyle olunca ama şimdi daya iyiyim ballı limonlu zencefilli su yaptım yumuşadı boğazım biraz
Maşallah canım çok şükür bunuda atlattın kuzularda iyiymişBugün detaylı ultrasonum oldu.
Durumlar böyle çok şükür
Çok şükür canım dinlen bol bol kendini yorma hayırlısı olsun inşallahBizim kontrolumuzde iyi geçti hamdolsun kızlar bebisler iyi büyüyorlar maşallah rahim agzimin uzunluğu 30 mm mis sınırda dedi serklaj var bol istirahat dedi zaten o şekilde başından beri 36 haftada sezeryan ile alicam dedi dr'um
Canimmm cok geçmiş olsun dikkat et kendineİnşallah inşallah canım
Ya ben onun halayını severimbiraz daha büyünce sanırım dışarıdan gözlenebilir. Bizde video çekeriz bazılarının ayakları falan belli oluyor ya öyle olur mu merak ediyorum
Sağol canım benimÇok şükür canım dinlen bol bol kendini yorma hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım yemek konusunda eskiden olmayan huylar edindikAA bak oglusa bal seviomus.benim ki çok çikolataci normalde yemem nasi istiom sonrada içerde bı hareket seninkide yine tatlı ci ama bence ya kıyamam şimdiden bizi yonlendiriolar
Maşallah maşallah kuzum bol bol dinlen sen evde işleri falan boşver. İnşallah sağ salim vakitlerinde gelsinler bebişlerBizim kontrolumuzde iyi geçti hamdolsun kızlar bebisler iyi büyüyorlar maşallah rahim agzimin uzunluğu 30 mm mis sınırda dedi serklaj var bol istirahat dedi zaten o şekilde başından beri 36 haftada sezeryan ile alicam dedi dr'um
Çok sağol canımCanimmm cok geçmiş olsun dikkat et kendine
Sorma kuzum ya Valla bazen nefes almadıkça eyvah diyorum covid miCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla kimi duysam hep hasta bi türlü geçmedi bu hastalık psikolojimiz bozuldu resmen