- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.401
Sağol canım benim inşallah bakalım bugün kalkamadım yarın da aynı olursam annemden isteyim çorbaCanım geçmiş olsun vitaminli şeyler tüket sarımsaklı çorba falan önlemini al inşallah geçer hemen
Oyy maşallah maşallah canım ne güzelKızlar dün gece eşime dedim kulağını göbegime koy bakalım oğlusun kalp atışını duyacakmısın bu haftalarda duyulurmuşveeee duydu çok muhteşem bişey eşimin heyecanı çok güzeldi dedim sen kulağını koyup dinlersin ben ancak doktor dinletirse Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugunlerı gösterdi bize isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤❤
Geçmiş olsun canım suyu yudum yudum içip zorlamaya çalış kendini.İ Dün sağlık ocağındaki test sonuçları çıkmış. Lokosit 3 olması gerekirken 11 çıkmış. Gebelerde normal ama bu biraz fazla. Suyu da zorluyorum ama demekki az geliyorÖğleden sonra doktor randevum var bakalım ne diyecek.
Aynen canım bana da yeme ama yanında olsun dediler haftaya perşembe oluyor galiba bizim de . Heyecanlı bekleyiş ya inşallah sonuçları da güzel olurİİ.Sen ne zaman gitcen kuzum çarşambaya alcaktim ayın 28 ne kadar dedi dayanamadım aldım randevuyu yok demediler Bi kere yedim çikolata yerinde durmadı yanıma alırım yine de bı saat bakcak mis inşallah kayıt verir yine alırım ama yanıma cikolata .sonra da bi on dk kendi doktorum raporu incelicek şimdi geçmez günler
Çok sağol canım bakayım inceleyimKızlar GittiGidiyor'da sleepy ıslak mendil 450 adet 35tl kargo ücretsiz. Ben sipariş verdim. 1 ürün alındığında kampanya var. Yani sepeti 2 adet yaptiginizda kampanya olmuyor. Bir de hepsiburada'da yine sleepy ıslak mendil 420 adet islak mendil 71 TL. İkinci 1 TL ile 840 adet 72tl oluyor. Ondan da sipariş verdim. Haberiniz olsun
İnşallah canım güzel haberler verelim her döndüğümüzde inşallah sağlıkla büyüsün minnaklar sen nasıl oldun dinlendinmi halsizlik varmı kuzumOyy maşallah maşallah canım ne güzelpeki eşin eşin elini koyduğunda hissediyor mu.bizim ufaklık utanıyor galiba sus pus oluyor
Geçmiş olsun canım suyu yudum yudum içip zorlamaya çalış kendini.
Aynen canım bana da yeme ama yanında olsun dediler haftaya perşembe oluyor galiba bizim de . Heyecanlı bekleyiş ya inşallah sonuçları da güzel olur
Çok sağol canım bakayım inceleyim
Şimdi nasılsın beslenmene dikkat et canımSağol canım benim inşallah bakalım bugün kalkamadım yarın da aynı olursam annemden isteyim çorba
Yok canım daha hissetmiyor hareketleri dışarıdan da belli değil henüz oysaki benim içimde halay çekiyor bazenOyy maşallah maşallah canım ne güzelpeki eşin eşin elini koyduğunda hissediyor mu.bizim ufaklık utanıyor galiba sus pus oluyor
Geçmiş olsun canım suyu yudum yudum içip zorlamaya çalış kendini.
Aynen canım bana da yeme ama yanında olsun dediler haftaya perşembe oluyor galiba bizim de . Heyecanlı bekleyiş ya inşallah sonuçları da güzel olur
Çok sağol canım bakayım inceleyim
O zaman sende ıslak mendil stoğunu yaptın bende aldım ebebek indiriminden uni baby yeni doğan 18×40 3 paket daha almıcam doğduktan sonra duruma göre temizleme pamuguda aldımKızlar GittiGidiyor'da sleepy ıslak mendil 450 adet 35tl kargo ücretsiz. Ben sipariş verdim. 1 ürün alındığında kampanya var. Yani sepeti 2 adet yaptiginizda kampanya olmuyor. Bir de hepsiburada'da yine sleepy ıslak mendil 420 adet islak mendil 71 TL. İkinci 1 TL ile 840 adet 72tl oluyor. Ondan da sipariş verdim. Haberiniz olsun
Aynen canlar yemeyin yanınızda bulunsun sonra çok hareketli oluyor rahat inceleme yapamıyor doktor bana ye diyene kadar ben bisey yemedimİnşallah canım güzel haberler verelim her döndüğümüzde inşallah sağlıkla büyüsün minnaklar sen nasıl oldun dinlendinmi halsizlik varmı kuzum
Ben bi muayene de gitmeden yemiştim ne poz yakaladı ne boyunu olcebildi çok yaramaz bu hanginiz mahallenin yaramazi demişti dememistim çikolata yedim dieAynen canlar yemeyin yanınızda bulunsun sonra çok hareketli oluyor rahat inceleme yapamıyor doktor bana ye diyene kadar ben bisey yemedim
Ya ne zaman hissetcekler kıyamam ben anlatiom kiskanio eşimde hissetsin istiorum daha var mis ozaman bende sen hissedilio senin zamanlarda die düşündüm olsun iyi olsunlarda onlarda beklesin azcikŞimdi nasılsın beslenmene dikkat et canım
Yok canım daha hissetmiyor hareketleri dışarıdan da belli değil henüz oysaki benim içimde halay çekiyor bazen
Evet canım artık ben de biraz pamuk alırım. Hatta ben daha önce baby turco da almıştımO zaman sende ıslak mendil stoğunu yaptın bende aldım ebebek indiriminden uni baby yeni doğan 18×40 3 paket daha almıcam doğduktan sonra duruma göre temizleme pamuguda aldım
Çok seviyorsa yersen yandın durmaz yerinde kuzuBen bi muayene de gitmeden yemiştim ne poz yakaladı ne boyunu olcebildi çok yaramaz bu hanginiz mahallenin yaramazi demişti dememistim çikolata yedim dieondan yemioz bide bizimki çok sevio tek aserdigimiz şey tatlı şeyler ondan yanıma alayım canım
Belki haftaya daha belli olur canım elini koyuyor ama hissetmiyorum diyor benim bazen dirseğim göbeğime geliyor o zaman vuruyor sanki dirsegim oynuyor yada bana öyle geliyorYa ne zaman hissetcekler kıyamam ben anlatiom kiskanio eşimde hissetsin istiorum daha var mis ozaman bende sen hissedilio senin zamanlarda die düşündüm olsun iyi olsunlarda onlarda beklesin azcik
Senin ikiz olunca stok ×2 oluyor Allah kolaylık versin ikiz annelerineEvet canım artık ben de biraz pamuk alırım. Hatta ben daha önce baby turco da almıştım
Evet canım iyi bir hesaplama gerekiyor. Amin hepimizeSenin ikiz olunca stok ×2 oluyor Allah kolaylık versin ikiz annelerine
Canım yarım çay bardağı pekmeze cezveye koy içinede 1 tatlı kaşığı tereyağ koy ama pekmez fokurdamadan tereyağ o sıcaklıkta erisin sonrasında bir kaç damla limon koyup koymamak sana kalmışCanım pekmezle tereyağını nasıl yapıyordun. Bende galiba üşüttüm
Canım benimde öyleydi ilk gün boğaz ağrısı yoktu ama yanma ve acımsı tat vardı dikkat et gene deO zaman aşıdan değildir canım bende anlamadım üşüttüm müyoksa aşıya gittiğimde bir yerlerden covid mi kaptım diyorum inşallah değildir. Acayip boğazım yanıyor
İnşallah kuzum valla stres yaptımÇok seviyorsa yersen yandın durmaz yerinde kuzuhayırlısı ile atlatırsınız inşallah canım
Ya kalp atışını ne zaman duydu biz onuda denedik duymadı kıyamamBelki haftaya daha belli olur canım elini koyuyor ama hissetmiyorum diyor benim bazen dirseğim göbeğime geliyor o zaman vuruyor sanki dirsegim oynuyor yada bana öyle geliyoreşimde akşam kalp atışını dinledi kulağını koydu buda bambaşka bir duygu
Amin canım ❤Evet canım iyi bir hesaplama gerekiyor. Amin hepimize
Stres yapma Allahın izniyle bisey çıkmaz canım.İnşallah kuzum valla stres yaptım
Ya kalp atışını ne zaman duydu biz onuda denedik duymadı kıyamamgüzel olmazmi minnos bebisler
İnşallah inşallah canımİnşallah canım güzel haberler verelim her döndüğümüzde inşallah sağlıkla büyüsün minnaklar sen nasıl oldun dinlendinmi halsizlik varmı kuzum
Ya ben onun halayını severimŞimdi nasılsın beslenmene dikkat et canım
Yok canım daha hissetmiyor hareketleri dışarıdan da belli değil henüz oysaki benim içimde halay çekiyor bazen