Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oyy maşallah maşallah canım ne güzel peki eşin eşin elini koyduğunda hissediyor mu.bizim ufaklık utanıyor galiba sus pus oluyor
Geçmiş olsun canım suyu yudum yudum içip zorlamaya çalış kendini.
Aynen canım bana da yeme ama yanında olsun dediler haftaya perşembe oluyor galiba bizim de . Heyecanlı bekleyiş ya inşallah sonuçları da güzel olur
Çok sağol canım bakayım inceleyim

İnşallah canım güzel haberler verelim her döndüğümüzde inşallah sağlıkla büyüsün minnaklar sen nasıl oldun dinlendinmi halsizlik varmı kuzum

Sağol canım benim inşallah bakalım bugün kalkamadım yarın da aynı olursam annemden isteyim çorba
Şimdi nasılsın beslenmene dikkat et canım
Yok canım daha hissetmiyor hareketleri dışarıdan da belli değil henüz oysaki benim içimde halay çekiyor bazen

O zaman sende ıslak mendil stoğunu yaptın bende aldım ebebek indiriminden uni baby yeni doğan 18×40 3 paket daha almıcam doğduktan sonra duruma göre temizleme pamuguda aldım

İnşallah canım güzel haberler verelim her döndüğümüzde inşallah sağlıkla büyüsün minnaklar sen nasıl oldun dinlendinmi halsizlik varmı kuzum
Aynen canlar yemeyin yanınızda bulunsun sonra çok hareketli oluyor rahat inceleme yapamıyor doktor bana ye diyene kadar ben bisey yemedim

Aynen canlar yemeyin yanınızda bulunsun sonra çok hareketli oluyor rahat inceleme yapamıyor doktor bana ye diyene kadar ben bisey yemedim
Ben bi muayene de gitmeden yemiştim ne poz yakaladı ne boyunu olcebildi çok yaramaz bu hanginiz mahallenin yaramazi demişti dememistim çikolata yedim die ondan yemioz bide bizimki çok sevio tek aserdigimiz şey tatlı şeyler ondan yanıma alayım canım

Yok canım daha hissetmiyor hareketleri dışarıdan da belli değil henüz oysaki benim içimde halay çekiyor bazen
Ya ne zaman hissetcekler kıyamam ben anlatiom kiskanio eşimde hissetsin istiorum daha var mis ozaman bende sen hissedilio senin zamanlarda die düşündüm olsun iyi olsunlarda onlarda beklesin azcik

Çok seviyorsa yersen yandın durmaz yerinde kuzu hayırlısı ile atlatırsınız inşallah canım

Ya ne zaman hissetcekler kıyamam ben anlatiom kiskanio eşimde hissetsin istiorum daha var mis ozaman bende sen hissedilio senin zamanlarda die düşündüm olsun iyi olsunlarda onlarda beklesin azcik
Belki haftaya daha belli olur canım elini koyuyor ama hissetmiyorum diyor benim bazen dirseğim göbeğime geliyor o zaman vuruyor sanki dirsegim oynuyor yada bana öyle geliyor eşimde akşam kalp atışını dinledi kulağını koydu buda bambaşka bir duygu

Çok seviyorsa yersen yandın durmaz yerinde kuzu hayırlısı ile atlatırsınız inşallah canım
İnşallah kuzum valla stres yaptım Ya kalp atışını ne zaman duydu biz onuda denedik duymadı kıyamam güzel olmazmi minnos bebisler

İnşallah kuzum valla stres yaptım
Ya kalp atışını ne zaman duydu biz onuda denedik duymadı kıyamam güzel olmazmi minnos bebisler
Stres yapma Allahın izniyle bisey çıkmaz canım.
Akşam aklıma geldi dedim dinle bakım bu haftalarda duyulurmus koydu kulağını diyor vallahi duydum mideden gelen ses falan değil derinlerden kalp atışı sesi geliyor diyor oğluşunun bir şeyini hissetti çok güzeldi

Bugün detaylı ultrasonum oldu.
Çok şükür herşey yolunda.
İki bebeğinde sağlıklı haftası ile uyumlu ve çok iyiler.
Yani aslında bu detaylı da bakılan herşeye benim 2 haftada bir bakılıyordu zaten. Ben bir fark görmedim. Sadece daha ağırlaştırılmış oluyor. Birde farklı bir göz tabi.
En korktuğum şey olan rahim ağzını da sordum kapalı dedi ölçüme gerek yok dedi. Belli bir açıklık görürsek ölçüyoruz dedi.
Durumlar böyle çok şükür

İnşallah inşallah canım
İkindi gibi artık nefes alamamaya başladım. Korktum öyle olunca ama şimdi daya iyiyim ballı limonlu zencefilli su yaptım yumuşadı boğazım biraz

Ya ben onun halayını severim biraz daha büyünce sanırım dışarıdan gözlenebilir. Bizde video çekeriz bazılarının ayakları falan belli oluyor ya öyle olur mu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…