- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.381
Çok teşekkürler canımBen normalde de ilaç çok içmeyi sevmem canım vitaminlerim benimde var onları kullanıyorum midemde çok rahatsız ederse 1 ölçek şurup içiyorum bugün dayanamadım içtim meselaprilam 2 kutu almıştım hiç açmadım duruyor dolapta çok şükür bulantılı günler geçti
Çok güzeller bende bunları beğenmiştim güle güle sağlıkla kullansın prensesler
Çok güzelll canım benim darısı başımızaVeee biz bugün 2 haneli sayılara düşmüşüz teyzoşlarıson 99 gün
Kesinlikle canım biz iyi düşüneceğiz ki her şey iyi olsun. Ben 0-3 ay hastane çıkışlarını hepsiburada'dan aldım ama satıcı ebebekti. Sen de oradan bakabilirsin. Kısa süre giyecekleri için açıkçası çok pahalı almak istemedim. Dolap ve beşik de halloldu. Dediğin gibi bizim en geç 30.haftada hastane çantası dahil her şeyimiz hazır olmali.Doğru aslında Allahın izniyle artık kötü düşünmeyelim. Geldik bu haftalara kadar çok şükür
Aynen herşey öyle pahalı ki. Düşünüyorum da öyle alınacak şey var ki resmen düşündükçe içinde kayboluyorum
Bir tek bebek arabası alındı hediye bize.
Şimdi dolap ve şifonyer bakacağız.
Bebek bezi ve ıslak mendil işine gireceğim.
Aralarda da kıyafet vs.
30. Haftaya kadar bitirmememiz lazım herşeyi gibi geliyor bana
Canım pekmezle tereyağını nasıl yapıyordun. Bende galiba üşüttümCanım geçmiş olsun korkma sakın stres sakın yapma ben yeni atlattım bak eğer düzenli yersen beslenirsen hiçbişey olmaz sabah akşam pekmezli tereyağ yap öksürük olmasın ıhlamur iç balla ama balını kaşıkla ye üstüne ıhlamur iç balın faydası öyle alınıyor bol su bol meyve süt bide geceleri yatmadan bir parol iç terle 2 gece ter atsan o iltihap çıkıyor ben bir gün kötüydüm ikinci gün enerjik oldum pekmez hemen başla canım öksürük sonrasında başlamasın bende hiç öksürük başlamadı
Yok canım ben iyiyim.
O zaman aşıdan değildir canım bende anlamadım üşüttüm müYok canım ben iyiyim.
Hayırdır aşıdan mi oldu senin.
Benim sadece kol ağrısı var.
Yaaa olmasın Covid filanO zaman aşıdan değildir canım bende anlamadım üşüttüm müyoksa aşıya gittiğimde bir yerlerden covid mi kaptım diyorum inşallah değildir. Acayip boğazım yanıyor
İnşallah canımYaaa olmasın Covid filan
Birşey olmasa bile stresi yetiyor
Canım havalar değişken ya usutmusundur ben de korkuorum hergun bı c vitamini al oksuruk var sa bal ye kuzum bide çorba iç hasta olmadan da böle dikkat etcez seninki sadece oksuruk de üşütme dir dikkat et kuzumO zaman aşıdan değildir canım bende anlamadım üşüttüm müyoksa aşıya gittiğimde bir yerlerden covid mi kaptım diyorum inşallah değildir. Acayip boğazım yanıyor
İnşallah canım. Sabahtır pekmez içtim ballı süt limonlu su. Şimdi de limonlu ballı su yaptım çorba yapmaya mecalim yok ama akşam üzeri iyi hissedersem kalkıp yapayım kemik suyu da ekleyim içine.Canım havalar değişken ya usutmusundur ben de korkuorum hergun bı c vitamini al oksuruk var sa bal ye kuzum bide çorba iç hasta olmadan da böle dikkat etcez seninki sadece oksuruk de üşütme dir dikkat et kuzum
Biktim artık ama her hafta mutlaka hasta çorbası yapiorum tavuk soğan sarımsak havuç koyuyorum dudukluye eşimde biraz hasta gibi mecbur korkudan portakal skiorum sürekli hasta olmadan grip gibi davraniorum hepimizi bebislerimizi Allah korusun kuzumCanım havalar değişken ya usutmusundur ben de korkuorum hergun bı c vitamini al oksuruk var sa bal ye kuzum bide çorba iç hasta olmadan da böle dikkat etcez seninki sadece oksuruk de üşütme dir dikkat et kuzum
içtikleri de iyi gelir kuzum dinlen bol su iç toparlarsin havalar tuhaf .bende pazartesi için detaylı randevusu aldım bugün aradım oraya gittikten sonra alayım asi için dedim bakalım heyecan dorukta şuan içinİnşallah canım. Sabahtır pekmez içtim ballı süt limonlu su. Şimdi de limonlu ballı su yaptım çorba yapmaya mecalim yok ama akşam üzeri iyi hissedersem kalkıp yapayım kemik suyu da ekleyim içine.
Sen naptın aşı için aradın mı sağlık ocağını
Olsun kuzum bebişe de vitamin olurBiktim artık ama her hafta mutlaka hasta çorbası yapiorum tavuk soğan sarımsak havuç koyuyorum dudukluye eşimde biraz hasta gibi mecbur korkudan portakal skiorum sürekli hasta olmadan grip gibi davraniorum hepimizi bebislerimizi Allah korusun kuzum
Yaa bak sen benden önce gireceksin detaylıya hadi bakalım anlatırsın gelince. Tatlı ile ilgili bir şey dediler miiçtikleri de iyi gelir kuzum dinlen bol su iç toparlarsin havalar tuhaf .bende pazartesi için detaylı randevusu aldım bugün aradım oraya gittikten sonra alayım asi için dedim bakalım heyecan dorukta şuan için
Canım geçmiş olsun vitaminli şeyler tüket sarımsaklı çorba falan önlemini al inşallah geçer hemenCanım pekmezle tereyağını nasıl yapıyordun. Bende galiba üşüttüm
Canım lökosit bende hep yüksek çıkıyor hamilelikde yükselirmis seninki çok yüksek değil bol su içmeye çalış. Önemli olan idrar kültürü o temizse doktor hep bana bol su iç diyorDün sağlık ocağındaki test sonuçları çıkmış. Lokosit 3 olması gerekirken 11 çıkmış. Gebelerde normal ama bu biraz fazla. Suyu da zorluyorum ama demekki az geliyorÖğleden sonra doktor randevum var bakalım ne diyecek.
Sen ne zaman gitcen kuzum çarşambaya alcaktim ayın 28 ne kadar dedi dayanamadım aldım randevuyu yok demediler Bi kere yedim çikolata yerinde durmadı yanıma alırım yine de bı saat bakcak mis inşallah kayıt verir yine alırım ama yanıma cikolata .sonra da bi on dk kendi doktorum raporu incelicek şimdi geçmez günlerOlsun kuzum bebişe de vitamin olur
Yaa bak sen benden önce gireceksin detaylıya hadi bakalım anlatırsın gelince. Tatlı ile ilgili bir şey dediler mi
Bana yanında kek çikolata gibi şeyler olsun dediler